- 19 Ağustos 2014
- 308
- 139
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba!Sizin de Dr.unuzun Latife Hoca olduğunu okuyunca hemen atladım:) Kaç haftalık hamilesiniz acaba?Ben daha 11+1 deyim. Ben de Latife Hocaya gidiyorum. Çok hoş,güleryüzlü bir hekim ama açıkçası Onunla doğum yapıp da tavsiye eden birilerini bulabilirsem içim çok rahat edecek. Hatta bu konuda bir başlık da açtım ama kimseden cevap alamadım Sizin görüşleriniz de benim için çok önemli.Merhaba canım ben de Akropol e gidiyorum
Dr Latife Atasoy Karakaş
canım ben doğum yaptım pazartesi 11.50 deBu arada ben ilk doğumumu da 2011 Aralık'ta Akropol'de yaptım ve her bakımdan çok memnun kaldım. Ama o zamanki Dr.um Işın Hoca Muğla'ya yerleştiği için şimdi Latife Hoca'yla başladım.
teşekkürler canım darısı sana artıkAyy cok sevindim,tebrik ederim!!!Ömürlü olsun,Allah analı-babalı gule gule buyutmek nasip etsin!Ayrica boyle yeni dogum yapmisken bile beni cevapsiz birakmadigin icin cok tesekkurler!Latife Hocayla ilgili hicbir tavsiye duymadigim icin tereddutteydim acikcasi. Yazdiklarin icimi cok rahatlatti walla!
iyi olan her türlü iyidir canım merak etmeGonca'cım, iyi dileklerin için çok teşekkürler!İnşallah ben de sağlıkla kurtulurum senin gibi!Gerçi benim ilki sezaryen olduğu için,senin gibi normal doğum şansım pek yok ama iyi dr. her türlü iyidir,di mi İlk-nur'cum,senin de doğum çok yaklaşmış,bir avazda kurtulursun inşallah!Sizleri de bebişleri de öpüyorum:))
çok teşekkür ederim canımİnşallah Goncacım ya!!!İnsan 2.yi de doğursa gene de korkuyor biraz Senin adına çok sevindim,böyle rahat atlattığın için. Seni ve kuzularını çok çok öperim...