bayanlar ankara akropol de doğum yapan gebelik takibi yaptıranlar var mı?

ilk-nur

Oglum ile yeniden dogdum..
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
308
139
33
selam bayanlar..
16 haftalık hamişim düşünmeye başladım şimdiden hastaneyi de doktorum Zeynep hanıma da alıştım ve sevdim çok şükür.. doğum konusu aklıma takılıyor. Var mı takibe giden doğum yapan paylaşalım..

Merhaba canım ben de Akropol e gidiyorum
Dr Latife Atasoy Karakaş
Merhaba!Sizin de Dr.unuzun Latife Hoca olduğunu okuyunca hemen atladım:) Kaç haftalık hamilesiniz acaba?Ben daha 11+1 deyim. Ben de Latife Hocaya gidiyorum. Çok hoş,güleryüzlü bir hekim ama açıkçası Onunla doğum yapıp da tavsiye eden birilerini bulabilirsem içim çok rahat edecek. Hatta bu konuda bir başlık da açtım ama kimseden cevap alamadım:KK43: Sizin görüşleriniz de benim için çok önemli.

Bu arada ben ilk doğumumu da 2011 Aralık'ta Akropol'de yaptım ve her bakımdan çok memnun kaldım. Ama o zamanki Dr.um Işın Hoca Muğla'ya yerleştiği için şimdi Latife Hoca'yla başladım.

Bu arada ben ilk doğumumu da 2011 Aralık'ta Akropol'de yaptım ve her bakımdan çok memnun kaldım. Ama o zamanki Dr.um Işın Hoca Muğla'ya yerleştiği için şimdi Latife Hoca'yla başladım.
canım ben doğum yaptım pazartesi 11.50 de
çok memnun kaldım latife hanım da ebeleri de çok ilgililerdi
normal doğum oldugu için latife hanım acılma yeterli olunca geliyor doğuma ama o gelinceye kadar da tüm hemşire ve ebeler etrafında dönüyor zaten
sonrasında da latife hanım yine benimle de bebekle de odama gelip ilgilendi
gönül rahatlığıyla gidebilirsin

Ayy cok sevindim,tebrik ederim!!!Ömürlü olsun,Allah analı-babalı gule gule buyutmek nasip etsin!Ayrica boyle yeni dogum yapmisken bile beni cevapsiz birakmadigin icin cok tesekkurler!Latife Hocayla ilgili hicbir tavsiye duymadigim icin tereddutteydim acikcasi. Yazdiklarin icimi cok rahatlatti walla!

Ayy cok sevindim,tebrik ederim!!!Ömürlü olsun,Allah analı-babalı gule gule buyutmek nasip etsin!Ayrica boyle yeni dogum yapmisken bile beni cevapsiz birakmadigin icin cok tesekkurler!Latife Hocayla ilgili hicbir tavsiye duymadigim icin tereddutteydim acikcasi. Yazdiklarin icimi cok rahatlatti walla!
teşekkürler canım darısı sana artık
ben bülent bey i çok duymuştum ama bayan dr da daha rahat olacağımı düşünerek latife hanımı istedim
iyi ki de istemişim dedim :)
inşallah senin doğumun da benimki gibi güzel geçer ve memnun kalırsın canım

Gonca'cım, iyi dileklerin için çok teşekkürler!İnşallah ben de sağlıkla kurtulurum senin gibi!Gerçi benim ilki sezaryen olduğu için,senin gibi normal doğum şansım pek yok ama iyi dr. her türlü iyidir,di mi:KK66: İlk-nur'cum,senin de doğum çok yaklaşmış,bir avazda kurtulursun inşallah!Sizleri de bebişleri de öpüyorum:))

Gonca'cım, iyi dileklerin için çok teşekkürler!İnşallah ben de sağlıkla kurtulurum senin gibi!Gerçi benim ilki sezaryen olduğu için,senin gibi normal doğum şansım pek yok ama iyi dr. her türlü iyidir,di mi:KK66: İlk-nur'cum,senin de doğum çok yaklaşmış,bir avazda kurtulursun inşallah!Sizleri de bebişleri de öpüyorum:))
iyi olan her türlü iyidir canım merak etme
ben ilk doğumumu mecburen zekai tahir de yaptım hayatımın kabusuydu
akropol de dr latife hanım da personel de her şey den çok memnun kaldım
ilk doğumda normal doğuma ragmen ıkı hafta yürüyemedim dikişten
bu kez hissetmedim bile dikişim olmasına ragmen cok iyiyim
inşallah senin de iyi haberlerini alırız

İnşallah Goncacım ya!!!İnsan 2.yi de doğursa gene de korkuyor biraz:KK66: Senin adına çok sevindim,böyle rahat atlattığın için. Seni ve kuzularını çok çok öperim...

çok teşekkürler canım
İnşallah Goncacım ya!!!İnsan 2.yi de doğursa gene de korkuyor biraz:KK66: Senin adına çok sevindim,böyle rahat atlattığın için. Seni ve kuzularını çok çok öperim...
çok teşekkür ederim canım
iyi haberlerini bekliyorum
allah yardımcın olsun

X