Merhaba arkadaslar,
insanlara hep iyi niyetle yaklasan birisiyim, benden daha iyi olanlara (guzellik olarak, maddi olarak, vs) laf sokmak onu kotu hissettirmek veya kiyaslamak aklima bile gelmez... huyum degil :)
Ama karsimdaki insanlar basta iyi olsada zaman gectikce laf sokmaya basliyorlar kiyaslamalara basliyorlar ve bi sure sonra farkina variyorumki benim mutlulugumla mutsuz olabilenler var ... bu yasima kadar tanidigim butun kadinlar boyle oldu (annem haric tabiki :) ) ama hepsi derken gercekten hepsi ... oyle bi duruma geldimki bendemi sorun var diye dusunmeye basladim, kendimi ciddi ciddi sorguladim ama yok, ben icimde hicbirisine karsi kotu niyet beslemedim, bir sure sonra hep patladim ama basta sabirli davraniyorum gormezden geliyorum genelde.
Kimseye guvenmedigimden boyle bi sayfada sormak istedim, normalmi tanidigim her kadinin boyle hirsli cikmasi ? hadi bir ikisi kiskaniyordu diyelim, peki her karsima cikanin boyle cikmasi hakkinda ne dusunuyorsunuz ?
Artik tanistigim insanlarla hep bi supheyle yaklasmaya basladim, acaba ne zaman kendini benimle kiyaslamaya baslicak felan diye
Bu arada kendimi cok guzel bulan biri degilim, ama gorunus olarak biraz havali gozukuyorum sanirim. Ama konustugumda dikkat ederim sozlerime, ne soyledigime hani havali gibi algilanabilecek birsey soylememek icin.
Fikirleriniz icin tesekkurler :)