Bayanlar asya bebeğe şifa topluyoruzz..dualarınızı esirgemeiynn

Şu an işyerindeyim dilimde hep ''YA Şafi'' ALLAH ım şifa versin yarabbim. Henüz bebeğim yok ama nasıl bi acıdır tahmin edebiliyorum. ALLAH ım derdi veren sen dermanı verecek olan gene sen Asya bebeğe şifa ver YARABBİM AMİNNN.

Aminnnnn amin canımm şifa olsun asya bebeğe..

1000 adet Ya Şafi çektim. İnşallah asya bebek en kısa sürece sağlığına kavuşuruz. Rabbim tüm kötülükleri uzak tutsun. Acil şifalar versin.

Afedersiniz ama bişey sorabilir miyim? Ya şafi nedir? Ya şafi çekmek ne demektir? ne anlama geliyor :(

Ya Şâfi şifa sendendir !!!

Bu isim Kur’an-ı Kerîm’de isim olarak değil fiil olarak şöyle geçmektedir: “Hastalandığım zaman bana şifa veren O’dur. (605)
Ancak bu isim hadis-i şeriflerde hem isim hem de fiil olarak geçer. Hz. Aişe anlatıyor: Hz. Peygamber bir hastanın yanına geldiği zaman şöyle dua ederdi: “Ey insanların Rabb’i! Bu sıkıntı ve derdi gider. Şifa ver! Zira şifa veren sensin. Senden başka şifa veren yoktur. Hastanın, tüm hastalıklarını gideren bir şifa ver! (606)

el-Halîmî der ki: “Dua sırasında “Ya şâfî, ya kâfî” (Ey şifa veren, ey kafi gelen) demek caizdir. Çünkü Yüce Allah, şek ve şüpheleri, haset ve kini kalplerden silip gönüllere şifa verdiği gibi her türlü hastalığı, bela ve musibeti kaldırıp bedenlere de şifa verir. O’ndan başka kimsenin buna gücü yetmez. Bu yüzden bu isimle yalnız O’na dua edilir.”

Şifa Sendendir demek canım.

Ya Şâfi şifa sendendir !!!

Bu isim Kur’an-ı Kerîm’de isim olarak değil fiil olarak şöyle geçmektedir: “Hastalandığım zaman bana şifa veren O’dur. (605)
Ancak bu isim hadis-i şeriflerde hem isim hem de fiil olarak geçer. Hz. Aişe anlatıyor: Hz. Peygamber bir hastanın yanına geldiği zaman şöyle dua ederdi: “Ey insanların Rabb’i! Bu sıkıntı ve derdi gider. Şifa ver! Zira şifa veren sensin. Senden başka şifa veren yoktur. Hastanın, tüm hastalıklarını gideren bir şifa ver! (606)

el-Halîmî der ki: “Dua sırasında “Ya şâfî, ya kâfî” (Ey şifa veren, ey kafi gelen) demek caizdir. Çünkü Yüce Allah, şek ve şüpheleri, haset ve kini kalplerden silip gönüllere şifa verdiği gibi her türlü hastalığı, bela ve musibeti kaldırıp bedenlere de şifa verir. O’ndan başka kimsenin buna gücü yetmez. Bu yüzden bu isimle yalnız O’na dua edilir.”

Şifa veren, ve şifa dilemek. Harika. Bilmiyordum ben. Öğrendim. Ya şafi çekmek de istediğin kadar söylemek galiba.

Çok sevdim, cok teşekkür ederim.

1000 tane ya şafi ismi celili okudum ,
meleğimizle birlikte tüm şifa bekleyenlere gönderdim.
Rabbim kabul etsin, şifa versin inşallah.
İyi haberlerini alırız hayırlısıyla.

bende 1000 tane ya şafi çekiyorum şuan işteyim inş eve gidincede 1 yasin okurum Allah dualarımızı kabul etsin acil şifa versin inşallah

yasin okudum bir kac kere asya bebege ve sifa bekleynlere allah sifasni verir insallah.haber alirsanz bizede bildrn olurmu iyilesr insallah bebis allah kabul etsin hepimizn dualarini

Back
X