• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayanlar bana bir akıl verin. neyapacağımı şaşırdım eşimle...

Size resti çekmiş, gözdağı gibi ama. Soğukkanlı bir şekilde istediğin buysa başımın çaresine bakayım, söylediklerin yenir yutulur şeyler değil çünkü diyerek ' restini gördüm' mesajı verin.

Tabi canım durum musaitse alın biz çok kullanmadigimiz için iki taraf olarak araba öyle beraber kullaniyoruz ama kullanılacaksa devamli falan problem çıkar bide. Sen şimdi çok üstüne gitme çok tartışma ki iyice inada binmesin is. Bide dediğin gibi senin paran da katilicak tamam evin parasi ama sana danismali. Bekle biraz ortalık sakinlessin esin sakisakinlessin oturup konuş anlat sakince normalde çok agresif çok aileci biri değilse anlar sanırım

kaç defa konuştum eşimle iş ciddiye binince sonuç böyle oldu...

karışma sus diyorsun. kayınvalidemde seviniyor . eşim hakkında benin oğlum aynı dedesi dediyim dedik diyor . sanki bana laf atar gibi allah yukarda görüyor nediyeyeim.
Ay bu kayinvalidelerin.... :KK47: emin ol çok sorun yaşarlar. Biri biner gezer gezer benzin koymaz sorun olur. Biri digerinden daha çok biner sorun olur. Ufak tefek siyriklar,kazalar tartışma sebebi olur. Erkekler birbirlerinin araba sürüsünü beğenmez,kötü sürdün arabayı bozdun derler kavga çıkar. Yesinler birbirlerini:KK67: babamla amcam ortak araba aldılar,kan davasına döndü araba en son satıldı da kurtulduk:KK12:

Size resti çekmiş, gözdağı gibi ama. Soğukkanlı bir şekilde istediğin buysa başımın çaresine bakayım, söylediklerin yenir yutulur şeyler değil çünkü diyerek ' restini gördüm' mesajı verin.

öyle yaptım kaç defa böyle oldu .. sonuç gidemiyorum ya annemin evine biliyor konuşuyor işte böyle rahat..

eşınle hesabınız bır mı pekı . onu merak ettım

Ay bu kayinvalidelerin.... :KK47: emin ol çok sorun yaşarlar. Biri biner gezer gezer benzin koymaz sorun olur. Biri digerinden daha çok biner sorun olur. Ufak tefek siyriklar,kazalar tartışma sebebi olur. Erkekler birbirlerinin araba sürüsünü beğenmez,kötü sürdün arabayı bozdun derler kavga çıkar. Yesinler birbirlerini:KK67: babamla amcam ortak araba aldılar,kan davasına döndü araba en son satıldı da kurtulduk:KK12:
ne güzel siz kurtulmuşsunuz. keşke bizimde öyle olsa anlasa ama olmaz .. çok bağlı ailesine böyle sorun yaşamazlar. :(

eşınle hesabınız bır mı pekı . onu merak ettım

eşimle hesabım bir alışveriş yaptımızda onda olmazsa ben veririm ortak bankada hesabımız var ama sadece ben para yatırıyorum . kendi maaşımda ilerde lazım olur diye bereket ona karışmıyor. karışmıyorda söyleniyor işin gücün para diyor biriktir biriktir nereye kadar falan diyor işte bana..

Alın karşınıza konuşun, ne izah etmeye çalışıyorsun, ayrılmak mı istiyorsun diye.
Ciddi ciddi bunları sorguladığınızı farkederse ve eğer blöf yapıyorsa birdaha bu kadar cesur konuşamayacaktır muhtemelen.

kaç defa böyle konuştum sonuç yine aynı.

Tabi canım durum musaitse alın biz çok kullanmadigimiz için iki taraf olarak araba öyle beraber kullaniyoruz ama kullanılacaksa devamli falan problem çıkar bide. Sen şimdi çok üstüne gitme çok tartışma ki iyice inada binmesin is. Bide dediğin gibi senin paran da katilicak tamam evin parasi ama sana danismali. Bekle biraz ortalık sakinlessin esin sakisakinlessin oturup konuş anlat sakince normalde çok agresif çok aileci biri değilse anlar sanırım

keşke anlasa... kaç defa konuştuk anlamıyor..:KK43:

sanki bu konuşmanın öncesi var gibi.acaba adamı çok mu sıkıştırıyorsun? ailesiyle ilgili bişeyler mi diyosun sürekli? yoksa sadece bu konu üzerine eeee yeter artık diye feryat figan etmez gibi geldi bana

Ortak araba ne ya? Ford fiestaya 40 bin vereceğinize 15 bin lik bi araba alsın almak isteyen daha mantıklı..

Back
X