ya sevgilimle bi hafta öncesine kadar iyiydik ama bu bir haftadır ne arıyo ne msj çekiyo.(buarada şehir dışında). sabah msj çektim bitirmek mi istiyosun diye. oda faceden beni sildinmi diye sordu bende dondurdum dedim daha hiç cevap vermedi. Ben yeni birinin olduğunu düşünüyorum.napmalıyım yarın bidaha msj yollasam ne yazabilirim (
yani böyle şeyler tabi olabilir ilişkilerde ailevi problemler olabilir, işle alakalı olabilr vs vs ama şüphelenmekte haksızsın diyemem sana bu arada kaç yaşındasınız erkek arkadaşın ve sen sorabilirmiyim ?
ilginç bir ilişkiniz var :) kötü anlamda demiyorum ama bu iyi birşey mi onu da bilmiyorum :)
yani 1 hafta konuşmuyorsunuz, sonra ayrıldığınızdan şüpheleniyorsunuz.
birbirinizden haberiniz yok .
bence yarın msj at direkt sor niye bir haftadır msj atmadığını..
ben senden haber almak istiyorum de bu ne böyle de.
ayrıldık mı falan deme bence.. :)
bunun dışında bi sorun varmı bilmiyorum ama durduk yere böyle yapmazdı.açıksası birinin olduğunu düşünüyorum.
ya bu sabah msj çektim bi haftadır aramıyosun,istemiyomusun dedim. sadece faceden beni sildin mi diye sordu. Başka cevap bile vermedi. Bidaha sormam doğru olurmu. ne soracağımı bile bilmiyorum.şaşkın durumdayım
26 yaşındayım.. kızlar faceden olsa silmediğimi söyledikten sonra niye aramasınki. doğru düzgün cevap bile vermedi belki akşam msj çeker dedim hala ses yok
böyle de kendini yiyip durursun msj atsan yine cvp vermezse daha kötü olur senin için.hemen arama zaten yrn olsun akşama kadar bekle umarım senden önce o davranır. ayrıca da hayatında başka birisi olsa açık açık ayrılmak istediğini söyler heralde
böyle de kendini yiyip durursun msj atsan yine cvp vermezse daha kötü olur senin için.hemen arama zaten yrn olsun akşama kadar bekle umarım senden önce o davranır. ayrıca da hayatında başka birisi olsa açık açık ayrılmak istediğini söyler heralde
söylemezki canım ya erkekler hep kendini iyi göstermeye çalışır...
teli açmazsa dahada kötü olurum ( yarın akşam bidaha msj çekecem. beni merakta bırakmaya hakkın yok istemiyosan açık açık söle dicem... ama doğrumu yapıyorum bilmiyorum
beklemene ne gerek var ki? ara konuş sor, ne olduğunu öğren sonra beklersin zaten beklemen gereken bir şey olursa
şu an ne olduğu belli değil ara sor bence
beklemene ne gerek var ki? ara konuş sor, ne olduğunu öğren sonra beklersin zaten beklemen gereken bir şey olursa
şu an ne olduğu belli değil ara sor bence
bence bu kadar üzülme biraz sabret erkeklern böle zamanları olur yada bana sürekli denk geliodur.. :2: bilemyorum ama sabret bi derdi varsa kendisi söler üstne gdersen ayrlrsınız.. faceni aç ekli oldğnu grsün durumnu filan beğen ne bilim fark ettr kendni ayy çok mu konştum nee..
bence bu kadar üzülme biraz sabret erkeklern böle zamanları olur yada bana sürekli denk geliodur.. :2: bilemyorum ama sabret bi derdi varsa kendisi söler üstne gdersen ayrlrsınız.. faceni aç ekli oldğnu grsün durumnu filan beğen ne bilim fark ettr kendni ayy çok mu konştum nee..