- 24 Aralık 2009
- 1.181
- 415
- 333
ya kızlar ben malına çok cığız bir insanım.hiç kimseden çöp istemem kimseninde benden istemesini istemiyorum.ama gel gör ki herkes özelliklede en yakın arkadaşım sürekli benden birşeyler isteyip duruyor.saç maşası,düzleştirici,kıyafet....herşey.ablamın bir burçlar kitabı vardı onada arkadaşı vermişti istedi verdim aradan biraz zaman geçti ablam istedi bende istedim.kendi ablası işyerindeki kıza vermiş istesin getireyim dedi.aradan epey bi zaman geçti ablam tekrar istedi bende isteyince yok ben sana geri verdim dedi.yok ablan işyerindeki kıza vermişti alıp verecektin dedim yok bizde değil dedi yani anlayacağınız kitap gitti.korkuyorumki kimsenin yanında birşey giyineyim hemen istiyorlar.bi arkadaşımda benim bile sadece bir kez giyindiğim,örümcek ağı şeklinde örülmüş çok hassas bi trikomu istedi.yok demeye yüzüm tutmadı verdim.yıkamış getirdi ama hassas olduğu içinde sarkmış.çok içime oturdu ya.hevesim kaçtı.ingilizce kursuna giderken bir setim vardı ingilizce roman var 15 tane.birini çevirmesi için öğretmen olan arkadaşa verdim.onda kalmaz getirir diye.bir kaç kez istedim,halen daha çeviriyorum dedi.şimdide kurs bitti görüşmüyoruz.bende olsa ne yapar eder bulup verirdim.yani setim bozuldu.şimdide arkadaşın biri pahalıya aldığım abiye elbisemi istiyor.yüzüm yumuşak hayır diyemedim tatmam dedim ama sabahtan beri huzursuzum.vermek istemiyorum.ne diyipte vazgeçtiğimi söyleyeyim.kızlar bana hayır demeyi öğretin ne olur.kimse birşey istedimi ne cevap vereyimde vermeyeyim.açık açık söyle demeyin yüzüm tutmuyor ve kırılmalarından korkuyorum.laf vurmalarımıda anlamıyorlar.yada anlamamazlıktan geliyorlar.kızlar bana akıl verin.ne olur