- 12 Mayıs 2017
- 11
- 2
- 36
- 36
- Konu Sahibi Mucizem-ol-bebegim
Cvs yaptiran sonucu klinefelter sendromu cikan anneler var mi bilgisi olan varsa paylasabilir mi lutfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim eski konularımı oku klinefer ile ilgili baya ayrıntı var.Lutfen biraz anlatir misiniz nasil teshis konuldu dogduktan sonra kromozom testi yapilabiliyor mu.benimde bebegimde ense kalinligi 3.4 mm cikti cvs ile klinefelter denildi.bakalim mevlam neyler neylerse guzel eyler
Hayır taşıyacak diye bir şey yok zaten erkekse problem varNasıl anlaşılıyor bnm eşim klinefelter hastası bebeğim tasiyo olabilirmi ama kız bebek
Peki erkek bebekte nasıl anladınız bnm eşim klinefelter ama biz çocuk için tedavi olmasaydık ne anlardk ne bilirdik bebeginizde nasıl fark ettinizHayır taşıyacak diye bir şey yok zaten erkekse problem var
Ben anne karnında öğrendim benden kan alındı. Bebeğin dna sından bakıldı. Bebegimin beyninde kis durumu vardı o yüzden bakıldı. Esiniz klinefer olduğu halde çocuğunuz olmuş tedavi mi oldunuz?Peki erkek bebekte nasıl anladınız bnm eşim klinefelter ama biz çocuk için tedavi olmasaydık ne anlardk ne bilirdik bebeginizde nasıl fark ettiniz
Evet tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım ilerisi için hiç üzülmeyin bebeginiz büyüyene kadar bununla tedavisi emin olun ilerliyecek ki beş altı sene öncesine göre bile harika bu ilerleme kaydetmek durumda tip emin olun ve bildiğim kadarıyla küçük yaşta tedavi ile klinefelter tedavi edilebiliyor.Ben anne karnında öğrendim benden kan alındı. Bebeğin dna sından bakıldı. Bebegimin beyninde kis durumu vardı o yüzden bakıldı. Esiniz klinefer olduğu halde çocuğunuz olmuş tedavi mi oldunuz?
Bide klinefelter ama Mozaik mi oda varBen anne karnında öğrendim benden kan alındı. Bebeğin dna sından bakıldı. Bebegimin beyninde kis durumu vardı o yüzden bakıldı. Esiniz klinefer olduğu halde çocuğunuz olmuş tedavi mi oldunuz?
Malesef oğlumun mozaik cikmadi. Doğduğunda bakıldı. Ergenlikte sperm bankasında saklayacağız artık ilerisi için bilmek iyi baya yıpratıcı bir dönemden geçtim zor bir durum.Bide klinefelter ama Mozaik mi oda var
Emin olun sizi cok iyi anlıyorum oğlunuzun kesinlikle sigaraya başlamasına engel olun ve bize belirli kürler verdiler klinefelter için günde en azından 7 yada 8 incir bol bol havuç suyu ve ısırgan otu çayı bunların klinefelter de çok faydası oluyormuş biz önce Allah sonra onlarında faydasını gordukMalesef oğlumun mozaik cikmadi. Doğduğunda bakıldı. Ergenlikte sperm bankasında saklayacağız artık ilerisi için bilmek iyi baya yıpratıcı bir dönemden geçtim zor bir durum.
Sukur olmuş ne mutlu size. Şimdi ikinciyi isterseniz yine bir tedavi gerekiyor mu?Emin olun sizi cok iyi anlıyorum oğlunuzun kesinlikle sigaraya başlamasına engel olun ve bize belirli kürler verdiler klinefelter için günde en azından 7 yada 8 incir bol bol havuç suyu ve ısırgan otu çayı bunların klinefelter de çok faydası oluyormuş biz önce Allah sonra onlarında faydasını gorduk
Evet tedavi gerekiyor malesef normal yollarla olmuyor ama bize kesinlikle sperm çıkışı olmaz anca mikrotese ameliyatı dediler evet eşim tese ameliyatı oldu ama kulandigi kürler le canlı ve cansız sperm çıkışında olduSukur olmuş ne mutlu size. Şimdi ikinciyi isterseniz yine bir tedavi gerekiyor mu?
Allah yardımcınız olsun. Ben şu an ikinciye hamileyim bi doktor o kadar telaşlandırdı ki batırmaniz lazım tekrar birincisinde boyle olduysa dedi. Bu gebelikte öyle bir sonuç çıkmadı. Aklımıza bile gelmiyor bu yavrumuzda hicbir belirti de yok geç yürüyebilir dediler yaşında yürüdü.Evet tedavi gerekiyor malesef normal yollarla olmuyor ama bize kesinlikle sperm çıkışı olmaz anca mikrotese ameliyatı dediler evet eşim tese ameliyatı oldu ama kulandigi kürler le canlı ve cansız sperm çıkışında oldu
Zeka geriliği olabilir diyorlar saçma sapan konusuyorlar bir sürü insan gördüm bu hastalığı taşıyan alakası yok eşimde cin gibi matematik bilgisi bile bnde kat kat iyidirAllah yardımcınız olsun. Ben şu an ikinciye hamileyim bi doktor o kadar telaşlandırdı ki batırmaniz lazım tekrar birincisinde boyle olduysa dedi. Bu gebelikte öyle bir sonuç çıkmadı. Aklımıza bile gelmiyor bu yavrumuzda hicbir belirti de yok geç yürüyebilir dediler yaşında yürüdü.
Aynen zekayla da alakası yok genetik uzmanı benim en yakın arkadaşım mühendis ve çok başarılı yıllar sonra klinefer olduğunu öğrenmişZeka geriliği olabilir diyorlar saçma sapan konusuyorlar bir sürü insan gördüm bu hastalığı taşıyan alakası yok eşimde cin gibi matematik bilgisi bile bnde kat kat iyidir
Aynen öyle sadece bilmiyrm sizin arkadaşınız öylemi boy olarak uzun oluyorlar göğüslerini biraz büyük oluyor şeyde incelik yok eşimde yada şakalda sknti.Aynen zekayla da alakası yok genetik uzmanı benim en yakın arkadaşım mühendis ve çok başarılı yıllar sonra klinefer olduğunu öğrenmiş
Biz bunu o kadar çok araştırdık ki o zaman. Genetik uzmanı söylenen belirtilerin bir çoğu olabileceği gibi hiçbiri de olmayabilir demişti. Teknoloji çok ilerledi erkeklikle alakalı bir sıkıntı olursa halledilir demişti. Bi de artık normal insanlarda bile sakal olmadığı oluyor göğüs oluyor ya da sesi ince oluyor dışardan ben bile anlayamam demişti genetik uzmanı. Tek sıkıntı çocuk olmaması işte. :)Aynen öyle sadece bilmiyrm sizin arkadaşınız öylemi boy olarak uzun oluyorlar göğüslerini biraz büyük oluyor şeyde incelik yok eşimde yada şakalda sknti.