bayanlar bebegine klinefelter teshisi konan var mi

Merhaba hnmlar benimde ikizlerimden biri klinefelter sendromlu 47 xxy+mar genetik sonucu aşırı sinirli ve dikkati dağınık bı bebek premature doğdular gelişim olarak geriden geliyoruz özel eğitim ve fizik tedavi aldık 2 yaşında yürüdük çok şükür ki yürüdük çok sikintiliydi benim için şuan 34 aylıklar konuşma için terapi alıyoruz yeni bikac kelimemiz var çok şükür ilerledik baya sağlıklı olsunlar inanın yorgunluklar geçiyo sormak istediğiniz olursa cvplarim seve seve

merhaba bizim bebeğimiz 8 aylık fakat hiçbir belirti yok iyi bir endokrin uzmanı genede baksın istiyorum
Sanırım belirtileri herkeste olmuyor

Merhaba hanımlar 17 haftalık gebeyim daha önce ense kalınlığı için cvs yaptırdım dün sonuçlar çıktı 47xxy tanısı koyuldu %2 yanılma payı var diyor amniyosentez önerdiler dün onuda yaptırdım 10 gün sonra ön sonuç çıkacak çok tedirginiz hiç duymamıştık daha önce klinefelter sendromu diye bşy nette yazan bütün belirtiler oluyor mu çocukta

Merhaba hanımlar 17 haftalık gebeyim daha önce ense kalınlığı için cvs yaptırdım dün sonuçlar çıktı 47xxy tanısı koyuldu %2 yanılma payı var diyor amniyosentez önerdiler dün onuda yaptırdım 10 gün sonra ön sonuç çıkacak çok tedirginiz hiç duymamıştık daha önce klinefelter sendromu diye bşy nette yazan bütün belirtiler oluyor mu çocukta
Merhaba özelden yazabilirsiniz bende bir kaç kişi ile konuşuyorum. Sağlıklı bebek amniosenteze gerek bile yok .

İyi günler arkadaşlar biz 14 yıllık evliyiz eşimde doğuştan 47 xxy klinefelter sendronomumuz var, böylelikle çocuk sahibi sıkıntılı süreçte, 2 kez microtese ameliyatı yaptırttık, 1.İzmir İrenbe, 2.si İstanbul Emre Bakırcıoğlunda 3. üncüye Dr. Kaan AYDOS ta tedavimize başlamadık, 6 Ay CHORİOMON 5000MG. iğneyle başladık son 4 ay PROMEN K günde 1 adet toz olarak ılık suda karıştırarak içti ve semen haploid paneli testleri 2 kez yapıldı sonuç yok haploid hücre çıkışı yok, şimdi ise FISH sonucunu bekliyoruz eşlerinizde böyle sorunu olupta çocuk sahibi olduysanız lütfen neler kullandınız tedavi süreci nasıl oldu kaç ay sürdü lütfen paylaşınız, Allah tez zamanda evlatlarımızı kucağımıza almaya nasip etsin inşallah...amin. iyi günler.
Insallah Rabbim Sizinde kucaginizi saglikli hayirli bi evlat ile doldurur

Zeka geriliyo boy konusma geriligi gec yurume falan diyolar doktor lar ama her cocuk oyle olmuyor benim oglum klinefelter ayni anda noonan sendromu tasiyo ama simdilik herhangi bir özür olmadi elhamdulillah insallah da olmaz Korkmayin bolca dua okuyun kuran okuyun derdi veren allah sabrinida verir insallah herkes saglikla kucagîna alir yavrusunu ❤️

Evet tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım ilerisi için hiç üzülmeyin bebeginiz büyüyene kadar bununla tedavisi emin olun ilerliyecek ki beş altı sene öncesine göre bile harika bu ilerleme kaydetmek durumda tip emin olun ve bildiğim kadarıyla küçük yaşta tedavi ile klinefelter tedavi edilebiliyor.
Hangi tedavi gördünüz?

Hayir her belirti olacak diye bir sey yok. Bu tamamen cocugunuzla ilgili bir kac belirti de olabilir hicbir seyde olmayabilir su an benim oglumda en belirgin konusma geriligi yani aktif konusmuyor.

Back
X