• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar ben bu esarbı almayı dusunuyorum nasıl sızce?

cachymyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2007
158
3
96
41
İstanbul
3267_1121775892763_1478056881_313586_605675_n.jpg

bu da farklı rengı

http://www.forzieri.com/usa/product...re2=&id_valore3=&id_valore4=&id_valore5=&nc=1

Son düzenleme:
aslında hoş ama marka eşarp için o kadar para vercen canm,braz daha gösterişli al bence :))

ama bu pembe olan güzel dgerinden,krem giysilerle çok hoş durur
benm anneminkileri görsen kırmızı pembe mavi capcanlı renkler hihoyyyt

bırebır taklıtını alıyorum canım orjısıne guc mu yeter bunların taklıtler 70 80 tl:)

canm annem orjinal vakko aldıgında 80 tl veriyo

taklitleride eminönünde 45 50 tl ye alıyo
versace deglde vakkoya da bak bence,çakma fiyatna orjinal al canm...

canım zevk senin ama madem bize fikrimizi sordun inan hiç güzel değil ben önce masa örtüsü sandım buna kalana kadar ne eşarplar var.bence acele karar verme gez daha güzellerini bulursun.

canim bence cok soluk bir renk.ayrica modelide pek guzel degil.harika esarplar var renkli renkli.
birde akere pier cardine goz at derim.onlarinda esarplari cok hos bu sezon

canim modeli hos ama renk cansiz malesef günesten solmus gibi durmasin basinda

sen bülürsün en güzelini

canım doğruyu söylemek gerekirse rengi soluk geldi bana hani yazma gibi geldi bana daha güzelini bu fiyata bulabilirsin bizde anneme eminönünden alıyoruz cok daha güzeli bulabilirsin

amma karar senin canım

bende pek beğenmedim bu eşarbı gerçekten, çok hoş eşarplar var canım istersen biraz daha bakın şahsen okadar parayı bu eşarba vermezdim

ben hiç beğenmedim hem renk kötü hem de desen hele ortasındaki amblem evlere şenlik sayaç numarası gibi duruyor.

Back
X