- 16 Şubat 2015
- 559
- 312
- 103
- 31
- Konu Sahibi nicksiz123
-
Valla ayakta sallayarak emziriyorum resmen sirtimdan ter akiyor birakmasin diyePamukcuk olabilir, gazi olabilir, yediginiz acili baharatli bir şey kokunuzu degistirmis olabilir ama ne olursa olsun pes etmeyin gerekirse sadece uykusunda emzirin, benim kizim tam 2 ay memeyi reddetti sadece uykusunda emdi. Sonra 2 yasina kadar emzirdim.
Gazını çıkarıyorum ama bilemiyorum yaGaz sıkıntısına benziyor.
Valla ayakta sallayarak emziriyorum resmen sirtimdan ter akiyor birakmasin diye
Emmek isteyip de ittirme tipik gaz belirtisi. Bir de genelde 15 günlükten sonra başlıyor gaz sancısı. Bana öyle gibi geldiGazını çıkarıyorum ama bilemiyorum ya
Bende de kulunc girmesi oldu belim resmen kopuyor.inşallah mücadele edeyim bakiyim umarım bırakmazBen de ayakta sicratarak emzirebiliyordum bir dönem, o donem de ben sisko, bebek sisko, belim fitik, her yanimdan şakır şakır ter akardi. Sonra onu da birakmisti, uyutur uykusunda emzirirdim, acliktan aglardi da almazdi memeyi, bikac kez biberonla vermeyi denedim onu da almadi. Neyse sonra kendiliginden duzeldi aniden. Sonra da memeci oldu 2 sene birakmadi. Zor bir donem ama geçiyor, sabirli ve sakin olun, panik yapmayin, inanin bunu yasayan çooook anne var.
Canım kolik olabilir bebeğinin kakasini kontrol et kopuklumu diyeÖyle olsa gece neden emsin ki gece 4 5 defa emmeye kalkıyor sıkıntı da çıkarmıyor şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?