Emzirmeyi kestim ama vicdan azabı çekiyorum

2.5 yaşına kadar emzirdim kestiğim de hunharca hüngür hüngür ağladım şimdi diyorum yav ne kadan boş yere ağlamışım diye 😂😂
Sizin bebeğiniz de memesiz yaşayamayanlardan mıydı hahsha şahsen benim oğlum öyleydi o yüzden birden böyle bırakmasına hiç hazırlıklı değildim aklıma geldikçe ben de ağlıyorum ya ne zaman geçer bu tahminen 😂😂

Sizin bebeğiniz de memesiz yaşayamayanlardan mıydı hahsha şahsen benim oğlum öyleydi o yüzden birden böyle bırakmasına hiç hazırlıklı değildim aklıma geldikçe ben de ağlıyorum ya ne zaman geçer bu tahminen 😂😂
Oğlum on yaşında bıraksam bi iki buçuk senede emerdi yani işe başlamam lazım dı o yüzden bıraktırmıştım zor güç yani
Ama geciyo yani merak etmeyin taş catlasın bir ay diyim benim ki daha erken sürmüştü çünkü

Geçen bir makale yayınlanmış galiba yeni bir araştırmaymış. Varsa anne sütünü 9 yaşına kadar vermek gerekiyor diye. Okuyunca yuh artık demiştim. Ben ilk oğlumu 26 ay emzirdim hamile kalmasam yine bıraktıramayacaktım. Elimde olsa daha erken bıraktırırdım çünkü o kadar yıprandım ki vücudumda enerji vitamin eksikliğini gün içinde çok hissediyordum. Hele de hamileyken mümkün değil ayakta duramazdım. Buna rağmen o kadar üzüldüm ki sanki oğlumla bağım kopmuş gibi. Annem uyarmıştı beni sütten kesince ufak bir bunalıma girebilirsin diye. Bence siz de bunu yaşıyorsunuz. Alacağı sütü almış zaten üzülmenize hiç gerek yok. 5 yaşına kadar emseydi de böyle düşünecektiniz inanın. Mesela ben şimdi de odayı ayırdık diye üzülüyorum kardeşi doğduğu için ihmal mi ediyorum diye kendimi yiyorum. Yenidoğan bebeğime ya abisinden daha az süt verirsem diye üzülüyorum. Biz anneyiz ve her zaman üzülecek bir şey bulacağız çünkü annelik tam olarak böyle bir şeymiş yeni anladım ben.

kızım memeyi tam olarak bıraktığında 31 aylıktı, kendisi bi gün dedi ki anne ben büyüdüm artık meme emmicem, ben de ona saygı duydum. kendi kararıydı ama bi süre kendi kendime üzüldüm.
sizin bebeğiniz de kendisi bırakmış, boşuna kendinizi üzmeyin. sütün kesilmesi için ilaç kullanın.

Back
X