- 22 Haziran 2013
- 6.767
- 10.573
- 248
Ay bize cımbız dağıtsın o zaman o meşgulken biz cirit atarızBi iki dakka dur yav Mune yemek yapıyordur şimdi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bize cımbız dağıtsın o zaman o meşgulken biz cirit atarızBi iki dakka dur yav Mune yemek yapıyordur şimdi![]()
o ayrılmak ıstediSen mi ayrıldın.? Üzülmüş gibi bence
Neden peki?Yaşlar kaç.öğrenci misiniz?o ayrılmak ıstedi
bana bi cevap verir misin aaao ayrılmak ıstedi
Senin isteğin kırmızı kar yağsa keşke demekle eşdeğer benceAy bize cımbız dağıtsın o zaman o meşgulken biz cirit atarız![]()
baska biri ile alakalı olsa zaten anlasılır hep gittigimle ilgili şeyler o peşinden gitmemi istiyor gibi davranıyorBak sevgili erkek üye muhtemelen benden yaşca küçüksün
Kızın başka derdi var.Paylaştığı sözler falan sizinle alakalı değil bana göre.
bence ta-ma-men yanlış anlıyorsunbaska biri ile alakalı olsa zaten anlasılır hep gittigimle ilgili şeyler o peşinden gitmemi istiyor gibi davranıyor
Valla yazdıklarınızdan başka şeyler anladım benbaska biri ile alakalı olsa zaten anlasılır hep gittigimle ilgili şeyler o peşinden gitmemi istiyor gibi davranıyor
ahahahaaaSenin isteğin kırmızı kar yağsa keşke demekle eşdeğer bence![]()
aglamaktan mosmor olmus yanı bakkala bile makyajla cıkan bır kısı yanıma makyajsız geldiGözleri mosmoru okuyunca naptı bu kız uyuşturucu mu dedim
Anlam veremedim ama ayrılmak iyi sanki.silip atmak kafadan
E iyi arkadaşım sen öyle sanmaya devam et bize ne sonuçta.baska biri ile alakalı olsa zaten anlasılır hep gittigimle ilgili şeyler o peşinden gitmemi istiyor gibi davranıyor
nedeni ilkten sevmıyorumdu sonra 40 yıllık karı koca kavgaları dedı benm yasım 25 o 23 ben bitirdim üniversiteyi onun son senesiNeden peki?Yaşlar kaç.öğrenci misiniz?
bir kere yanına makyajsız gelmişse daha kötü işteaglamaktan mosmor olmus yanı bakkala bile makyajla cıkan bır kısı yanıma makyajsız geldi
siz kafanızda bitirdiginizde kendınızı salıyormusunz ?bir kere yanına makyajsız gelmişse daha kötü işte
bitirmiş kafasında
hangi bölüm ulen! dönemde 12 ders alınan bölüm hangi bölüm!nedeni ilkten sevmıyorumdu sonra 40 yıllık karı koca kavgaları dedı benm yasım 25 o 23 ben bitirdim üniversiteyi onun son senesi
ben aşıksam ne yapar eder sevdiğimin karşısına güzel çıkarımsiz kafanızda bitirdiginizde kendınızı salıyormusunz ?