bayanlar çıkmazdayım fikirlerinize ihtiyacım var mutsuzum hemde çooook

pandorakiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2012
63
5
86
34
Antalya
Nerden başlarım nasıl anlatırım bilmiyorum. 20 aylık evliyim eşimle aşk evliliği yaptık yani bn öyle sanıyordum kendisi 1 ay önce illaki bni sevdiğini ama mantığını kullanarak bnmle evlendiğini dile getirdi.ilk başlarda herşey süperdi ikimizde çok mutluyduk fakat evliliğimin 6. Ayında eşimin ..... izlediğini öğrendim defalar söz verdi ama hala izliyor eminim neyse bu zaten Son 3 ayda yaşattıklarının yanında çoo masum kalıyor zaten. Yaklaşık 3 ay önce bana önmli bi işi olduğunu söyleyerek discoya gitmiş sabah 5di sanırım geldiğinde ve ben bunu bana söylediği 5. Yalanda öğrendim diğer yalanlara gelirsek bi rus arkadaşlık sitesinde türk erkek bi arkadaşıyla rus ayarlayıp onlarla diskoya gitmiş diğer bi yalanı ise başka bi disko macerasında arkadaş ortamında bekarım diyerek türk bi kızla arkadaş olmuş 2 gün sonra buluşmuş çay içmiş rastgele telefonda mesaj görüp.aradım kızın haddini bildirmek için kız bana bekarım dedi eşiniz özür dilerim dedi ben bunu eşime söyledim yeminler etti affettim 1 hafta sonra yine eşimin telefonunda whatsp kişilerine bakarken erkek ismiyle kaydedilmiş şekilde bu kızı buldum meğer eşim kıza barışalım diye mesajlar çekmiş kız bana kocan bni rahatsız ediyor dedi ya neler hissettim tahmin edemzsiniz eşim dediğim güvendiğim adam bana neler yapmış daha da bitmedi telefonunde çeviri programı yüklüydü çevirdiği cümleleri okudum yok evli değilim seni nasıl üzerim falan filan diyorum ayrılalım ona da yaklaşmıyo seni seviyorum şeytana uydum.heyecan arıyorum diyor ne yapıcam bilmiyorum yardım edin akıl verin bayanlar bir yandan da deli gibi anne olmak istiyorum çok kötüyüm çok

ne denirki canım bilemedimki kendi kararını yine en ii sen verirsin ekonomik kültürel soayal durumuna göre kararını ver

Anne olmak mı bu adamın çocuğunu mu taşımak istiyorsun. Kısacık evliliğiniz boyunca defalarca aldatılmışsın öyle üzülüyorum ki böyle şeylere. Lütfen mantıklı düşün biraz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kac yasina gelmis adam bekarliginda yasayamadigi seyleri evliligine mi saklamis !!! Bana kalirsaa bosayin derim !! Boyle bir adamdan cocuk mu dusunuyorsunuzzz Merak ediyorum ayni seyi kadin yapsa adini cikarirlar fakat erkek yapinca sorun yok !! O erkektir yapar olurrr.. yeni heyecanmisss allahh allaaahhh

Son düzenleme:
Cok aci ama esin hem seni sevip hemde bunlari yapabilir bu bir hastalik ,zevk ve inşallah olmaz ama bu boyle devam eder her seferinde birdaha yapmiyacagim diye yemin eder yine yapar esinle bir evlilik danismanina yada pisikolaga gidip yardim alin sakin cocuk felanda yapayim deme

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben 23 yaşındayım.eşim 25 sanırım erken evlendik ve ben bu adamı 15 yıldır tanıyorum çocukluk aşkıydık.. Ben onu çok seviyorum bunca şeye rağmen o da çok sevdiğini söylüyor ama güvenim bitti sürekli telefonunu kurcalama ihtiyacı duyuyorum bu sefer daha bi sinir oluyo

sakın anne olma sakın!
hiç bir halt düzelmiyor aksine kadınlar çocuk var diye gidemiyolar sonra.arkadaşım burda cok var bunu yasayan biraz pay çıkar kendine.
ne diyebilirim ki,kocanın gözü dışarda.
şimdi zırt diye boşan demek olmaz daha 20 ay ya..
evlenmeden önce ne kadar flört ettiniz? adam nasıl briydi?
ya da yanlış anlamayın ama evliliğinde onu mutlu etmeyen bişeyler olmuş olabilir mi?sadece anlamak için soruyorum

Eminim bunu siz yapsaydınız.ya şiddet yada cinayet olurdu heralde.
Nfret ediyorum bu gbi erkeklerden.
Bu kanıbozuktan çocuk mu düşünüyosun inanamyrum walla bacım.neyi bekliyosun boşanmak için

Nerden başlarım nasıl anlatırım bilmiyorum. 20 aylık evliyim eşimle aşk evliliği yaptık yani bn öyle sanıyordum kendisi 1 ay önce illaki bni sevdiğini ama mantığını kullanarak bnmle evlendiğini dile getirdi.ilk başlarda herşey süperdi ikimizde çok mutluyduk fakat evliliğimin 6. Ayında eşimin ..... izlediğini öğrendim defalar söz verdi ama hala izliyor eminim neyse bu zaten Son 3 ayda yaşattıklarının yanında çoo masum kalıyor zaten. Yaklaşık 3 ay önce bana önmli bi işi olduğunu söyleyerek discoya gitmiş sabah 5di sanırım geldiğinde ve ben bunu bana söylediği 5. Yalanda öğrendim diğer yalanlara gelirsek bi rus arkadaşlık sitesinde türk erkek bi arkadaşıyla rus ayarlayıp onlarla diskoya gitmiş diğer bi yalanı ise başka bi disko macerasında arkadaş ortamında bekarım diyerek türk bi kızla arkadaş olmuş 2 gün sonra buluşmuş çay içmiş rastgele telefonda mesaj görüp.aradım kızın haddini bildirmek için kız bana bekarım dedi eşiniz özür dilerim dedi ben bunu eşime söyledim yeminler etti affettim 1 hafta sonra yine eşimin telefonunda whatsp kişilerine bakarken erkek ismiyle kaydedilmiş şekilde bu kızı buldum meğer eşim kıza barışalım diye mesajlar çekmiş kız bana kocan bni rahatsız ediyor dedi ya neler hissettim tahmin edemzsiniz eşim dediğim güvendiğim adam bana neler yapmış daha da bitmedi telefonunde çeviri programı yüklüydü çevirdiği cümleleri okudum yok evli değilim seni nasıl üzerim falan filan diyorum ayrılalım ona da yaklaşmıyo seni seviyorum şeytana uydum.heyecan arıyorum diyor ne yapıcam bilmiyorum yardım edin akıl verin bayanlar bir yandan da deli gibi anne olmak istiyorum çok kötüyüm çok

Gerçekten şaşkinim bu adam kısacık sürede defalarca aldatmış sizi hadi bi kere yaptı pişman oldu affedeyim dersiniz anlarım ama sürekli yapmış bunu sizin nasilsa affedeceğiniz kanısına varmış ki bunu tekrar edebiliyor çok üzülüyorum böyle hikayelere allah YARDIMCINIZ olsun elbette en doğru kararı verecek olan sizsiniz

Off ya...

Henüz 20 aydir evlisin, ne cabuk heycani yitirip vs. yeni heycanlar arayisina girmis ki... Bazi uckuru gevsek erkekleri hic bir sey tatmin etmiyor maalesef, en en az da kendi esleri...

Seni bilemiyorum, bazi kadinlar da biraz bu konularda affedici oluyor ama, bunun affedilir yani yok. Ben de bosanmak üzereyim, baska sorunlarim oldu ama aldatilmadim, aldatilmis olsaydim hic düsünmezdim bile. Benim midem almiyor böyle seyleri... :( ya karamsar olmak istemem ama artik olumlu bakamiyorum yapilan hatalara karsi. Can cikar huy cikmaz... Insan karisinin üzerine gül koklayabilirmi hic?

Bir bucuk yillik karisini neredeyse her milletten kadinla aldatan bir adamla evlisiniz ve deli gibi anne mi olmak istiyorsunuz?

Simdi bunlari yapan adam siz hamileyken neler yapar dusunebiliyor musunuz?

'Heyecan ariyorum' diyerek kendini kamuya acip size kocalik edemeyen adam cocugunuza babalik edebilir mi saniyorsunuz?

Esiniz sadece sadakatsiz degil ayni zamanda capkinliklarini gizlemeye calisan beceriksiz bir yalanci yani her yerinden kusur akiyor...

Dogmamis cocugunuzun dili olsa 'Anne adam mi kalmadi, babam bu adam olacaksa beni hic dogurma' derdi herhalde...

Ben 23 yaşındayım.eşim 25 sanırım erken evlendik ve ben bu adamı 15 yıldır tanıyorum çocukluk aşkıydık.. Ben onu çok seviyorum bunca şeye rağmen o da çok sevdiğini söylüyor ama güvenim bitti sürekli telefonunu kurcalama ihtiyacı duyuyorum bu sefer daha bi sinir oluyo

Yaşlarda bildiğin genç bu adam doymamış birşeylere gençliğiniz hep beraber geçmiş zaten evlenince zaten avucumda diye düşünmüş ve dışarıda ki hayatın farkına varmış :( çocuk için bekle lütfen bekle diyorum çünkü şu tabloya bakınca az bir zaman sonra tahammül edemez duruma geleceksin en azından çocuğun olmamış olur üzülerek söylüyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayrılmak için fikrini almaya falan değmez ki çek kapıyı git yok yok hatta kov onu o gitsin.

Bu zihniyette sanmam ki düzelsin gerçekten pişman olduğu için de özür dilemiyor senden tamamen hem karnım doysun hem pastam dursun mantığı adamda ki.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bizde evlendigimizde 23-25tik ve 2yil olacak evleneli.bunun yasla yada yasayamadklariyla ilgisi yok bence.karakter meselesi.ozaman bizlerde sevelim eslerimizi ama heyecan icin sacma sapan isler mi yapalim.arkadasim cocuk dusunceni ertele .ve saglikli sekilde dusun nasil davranacaksin ne yapacaksin kendin karar vermelisin.ayrica bu p...konulari nekadar fazla.allah im neden evleniyorlar ozaman,esinde heyecanini yasa yap tovbe tovbe..allah islah etsin yoldan sasirmislari

bu adam böyle gelmiş böyle gider affetsen yine yapacak hep yapacak her türlü yani. alllah korusun odan çocuk yaparsan herşey dahada kötü olur . bence bitir bu evliliği o seni haketmiyo kesinlikle. karı kızlarla sürtsün böyleleri yalnız gebersin

Son düzenleme:
Aldatan erkekte vicdan yok kusura bakma bu adam seni her seferinde aldatir. Belki gun gelir sen coluklu cocukluyken arkasina bile bakmadan gider. Cunku onlarda VICDAN denen seyden yok .

İşin bi de bilmediğiniz boyutları var ailesinin şirketleri tüm varlıkları tüm ticari işleri bnm adıma kazanç olduğu kadar borçda var kafayı yemek Üzereyim

güveniniz gitmişşş ..
Ruslarla bara giden adamdan koca olurmu kısmına girmiyorum bile ..
Mesleğiniz varmı?bosanmayıı düşünüyor musunuz?

İşin bi de bilmediğiniz boyutları var ailesinin şirketleri tüm varlıkları tüm ticari işleri bnm adıma kazanç olduğu kadar borçda var kafayı yemek Üzereyim

niye kafayi yiyorsun ki, sana ne sirketlerinden, satarsin borclari da kaparsin basar gidersin, ha islerine gelmedi alsinlar herseyi senin ustunden, pasa keyifleri bilir:19:
herseyin bir cozumu bulunur da anne baba arasinda kalmis bir cocugun psikolojisinin cozumu bulunmaz, ayrilmasan surekli kavgalarinizi dinler yaralanir, ayrilsan baba bi yerde anne bir yere perisan olur, cok iyi dusun arkadasim, bir kerelik bir hata desen belki ama bence defalarca yakalandigi halde yeniden yapan adam degismez

Back
X