• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar cok acil idrar yolu enfeksiyonu

Biranne01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2018
1.051
695
43
37
Bayanlar bilgisi olan lutfen cevaplasin sabahleyin dogum sancisiyla hastaneye gittim yani oyle bir sanciydi gelmeyen bebegi zorla ikinarak dogurcam yani ilk defa basina geldi boyle bisey daha 1 ay var nerdeyse doguma .neyse meger idrar yollarimda enfeksiyon varmis 2 serum bagladilar sozde biraz rahatladim bitanede antibiyotik yazdi ilkini oglende ictim eve gelince yikaniyim bi dedim banyoya girdim aferdersiniz acayip bi akinti yapismis camasirima dedimki alttan muayenede ettiler o yuzdendir kanliydi cok afedersiniz.ve az once de yine bisey gelir gibi oldu cok cok ozur dileyerek soyluyorum sumuk kivaminda ve gel gel bitmiyo sarimsi yesilimsi bir renk ve acayip kokuyo acaba serumlardan midir yada nedendir bilgisi olan yazsin lutfen .ve konumu tasimayin lutfen

Benim bildiğim ,akıntı rahim enfeksiyonunda olur. İdrar yolu enfeksiyonu kasiklarda sancı idrar tutamama,idrarda yanma yapar

Bayanlar bilgisi olan lutfen cevaplasin sabahleyin dogum sancisiyla hastaneye gittim yani oyle bir sanciydi gelmeyen bebegi zorla ikinarak dogurcam yani ilk defa basina geldi boyle bisey daha 1 ay var nerdeyse doguma .neyse meger idrar yollarimda enfeksiyon varmis 2 serum bagladilar sozde biraz rahatladim bitanede antibiyotik yazdi ilkini oglende ictim eve gelince yikaniyim bi dedim banyoya girdim aferdersiniz acayip bi akinti yapismis camasirima dedimki alttan muayenede ettiler o yuzdendir kanliydi cok afedersiniz.ve az once de yine bisey gelir gibi oldu cok cok ozur dileyerek soyluyorum sumuk kivaminda ve gel gel bitmiyo sarimsi yesilimsi bir renk ve acayip kokuyo acaba serumlardan midir yada nedendir bilgisi olan yazsin lutfen .ve konumu tasimayin lutfen

Bir ay önce ben de idrar enfeksiyonu oldum..bayagi kanli idrar geldi.O kadar cok su ictim ki idrar normale döndü.Cok ama cok fazla su icmelisiniz.Bir de papatya cayi hazirlayip küvet varsa küvete yoksa büyükce bir legene koyup oturmaniz iyi gelir.Bunun disinda idrar yollari enfeksiyonu icin caylar var onlardan alip icin bana cok iyi gelmisti.Almanca oldugu icin cayin cinsini bilemiyorum ama isterseniz ögrenmeye calisirim.Düzenli olarak da tuvalete gitmelisiniz.Cok gecmis olsun.

Hamile olduğunuz için bitki çayı vs içmeyin aman. Ve küvete, sıcak suya, buhara da oturmayın. Bence riske atmayın doktorunuza ulaşın devam ediyorsa ya hemen acile ya da en geç sabah doktora gidin. Bol su için.

Hamile olduğunuz için bitki çayı vs içmeyin aman. Ve küvete, sıcak suya, buhara da oturmayın. Bence riske atmayın doktorunuza ulaşın devam ediyorsa ya hemen acile ya da en geç sabah doktora gidin. Bol su için.

Cok haklisiniz ben hamileligi hesaba katmamasim.Konu sahibi özür dilerim.SAdece bol bol su icin.Bazi bitki caylari hamilelikte zararli.Bir doktora danisin.Size de cok tesekkür ederim uyardiginiz icin.

Kiraz sapi cayi yapin 3 bardak kaynamis suya bi tutam kiraz sapini atin 10 dk demlensin ilininca icin bir hafta varya antibiyotiksiz temizledi benimkini gecmis olsun aklinizda bulunsun

Back
X