- Konu Sahibi tedirginkz
-
Nasil darbe aldigini soylemiyorsun ki kizlikta o kadar kolay bozulcak degil ve oyle de olsa uc gun kan gelmez
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Lutfen onerr giderim bakarlarmi sence.. bakireye..
Canm olaydan 3 dk snra sanci girdi bozulsa o an girmezmiydi sanci ne diyorsn
Peki kizlikla alakali olabilirmi... ve 3 gunn ve cok yogunnn..
Cok saol canm insallahhhh
Darpeyi aldiktan sonra mi ?hmn kan ciktiAnladm canm zaten su sanci ve o pihtilik olasa kesin gitti dicektim
Canm utaniyorum eski mesejlarimi kkuyabilirsn
Haydarpaşa numune hastanesine git canım ayni gün ultrason veriyolar güzel de ilgileniyolar. Bi de zeynep kamil var ama onlar ultrasonu iki hafta sonraya veriyo yoksa onlar da ilgileniyolar. Haydarpaşa ya git kesinlikle
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla canim okudum mesajlari da darbeyi anlatmamissin neyse insallah sagliginla.ilgili bisey yoktur
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Hayır alakası yok.. Benim de bazen pıhtılı geliyor ve uzun sürüyor adet dönemim. Bence çok uzatıyorsun ve gereksiz şekilde özelinden bahsediyorsun. Senin yaşadığın sadece adet kanaması, şimdi biraz baktım da. Kızlık bozulunca öyle pıhtı pıhtı şiddetli kanamalar falan olmuyor , kısa sürüyor ve ilk etapta orası çok acır zaten küçük tuvaletiniz zor yaparsın yanar falan filan... her ne şekilde bozulursa bozulsun, merdivenden düşmeyle hafifçe parmaklamayla falan bozulmaz, buralarda o konular da çok konuşuldu maalesef... Bence canım sen direkt bir devlet hastanesi jinekoloğuna git ve adetinin böyle böyle geçtiğini ve böyle de bir şüphe yaşadığını anlat düzgün bir doktor sana hemen hormon testi, pko kontrolü, ve dış ultrasonla kist vs. kontrolü yapar.... Adet günü her zaman aynı günde olacak diye bir şart, bir kural yoktur ayrıca. O ayki beslenmen, uyku düzenin değişirse bile farklı günlere sarkabilir günler ileri veya geri... Yine tiroid vs. kontrolü yaptır kist var mı ulştrasonla baksınlar çünkü kist de çok kanama yaptırır tiroid de... Böyle kızlık zarı safsatalarıyla uğraşma kendinden eminsen buralarda bence....Kızlık zarı sağlığından önemli değil, endişenin boyutlarını anlasam da öyle kolayca gitmiyor :)) Bence çok takmışsın bu konulara, bu kadar cinsel odaklı yaşama derim kardeşim.. Geçmiş olsun.. Sadece sağlığını ön planda tut kızlığım gitti mi muhabbetlerini buralarda yapma bence ve bir jinekologla en azından konuş, uzmanlar buradakiler değil...
Canm gitmeye çalışacağım oraya peki kıza bakiyolarmiki alttan muayenede...
Bilemiyorum onu ama onlar nasıl yapacaklarını bilirler henüz jinekoloji dersi görmediğim için bu konuda çok yardımcı olamiycam kusura bakma canım benim :) ama tahminimce bi sorun cikmiycak içini ferah tut
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok saol canm yinede yardımcı oldun teşekkürler :)
Canım çok teşekkürler ederim ilgin için... Allah razi olsun.. Ben memnunmuyum sanıyorsun boyle bahsetmek ten keşke derdim olmasa da bahsetmesemm kendimi boyle sakinleşti diyorum.. Dediklerini mantıklı bende adet kanaması diyorum ama zamanlaması değişikti iste canm çok korktum... Bir travmaydi resmen... Adetim düzensiz oluyor zaten canm 5 mm lık bi mistik var o zamanlarda vardı inşallah o kanamistir canmm senin dedegine gore..
Canm gitmeye çalışacağım oraya peki kıza bakiyolarmiki alttan muayenede...
Doktoruna açıkça söyleyeceksin ben cinsel ilişki yaşamadım henüz bekarım ve beni buna göre muayene edin lütfen diye o da anlayacaktır yani kıza göre ayrı yok kadına göre ayrı diye birşey yok. Sadecebazı aletleri kullanmayacaktır sen böyle özellikle belirtirsen ve aklını rahatlatma için ama kendin için bkaret kntrolü de iste. Onu da çok basit yatıyorsun ve genelde ayaklarını aralayarak seni doğum kontrol sandalyesinde arkaya doğru ayakların havada yatırırlar ama korkma genelde bayan hemşire olur ve çekinirsen bayan doktordan randevu iste zaten onu randevu sisteminden ayarlıyorsun. Sonra içeriye yüksek ışıkla bakıyor kendini kasma diyor ve belki dış kısımları açan birşey kullanır... Zor bir kontrol değil hemen anlaşılıyor bazı bayanlar evde ayna tutarak bile görebiliyorum diyorlardı. Doktorun yapacağı da bu... İçeriye bir alet sokuşturmayacak sen bunu hem yardımcı hemşiresi olur ona hem doktora özellikle belirteceksin, bekarım, bakirim dikkat edin, ama kanamam çok kistten mi neden anlamadım bu arada bekaret kontrolü de yapar mısınız ben bir şiddete maruz kaldım falan şüpheleniyorum bilemiyorum diyeceksin...
Burda bak önüne gelen ne darbesi aldın diye sorup duruyor asıl olay o mu sence, onun arkasında bir durum düşünen de olur düşünmeyen de sırf merak işte buradaki yorumlar sen bilimsel yoldan git hem bir rahatsızlığın varsa da tedavi olursun. Laparoskopi yaparlar ve o da alt taraftan olmuyor karında küçük bir delik açıp kisti falan alıyorlar alt tarafla ilgisi yok....
Hemen randevunu al canım ve doktorlara sürekli hatırlat, izah et durumunu, şüphelerinden ve ağrılı çok kanamandan bahset...
Geçmiş olsun canım ve buralarda çok oyalanma ne yazsan ve ne yazsalar boş ve gereksiz, hep meraklarından boşver sen ablanın sözüne kulak ver doktordan randevu al yarın. Ayrıca çok kalabalık olabilecek bir devlet hastanesine gitme ne kadar az hasta varsa o hastaneye git ve ramazanda daha boş olur bayram gelmeden yaptır şu kontrolünü kardeşim ... Hadi birşeyin yoktur zaten...vesvese yapıyorsun...
Doktoruna açıkça söyleyeceksin ben cinsel ilişki yaşamadım henüz bekarım ve beni buna göre muayene edin lütfen diye o da anlayacaktır yani kıza göre ayrı yok kadına göre ayrı diye birşey yok. Sadecebazı aletleri kullanmayacaktır sen böyle özellikle belirtirsen ve aklını rahatlatma için ama kendin için bkaret kntrolü de iste. Onu da çok basit yatıyorsun ve genelde ayaklarını aralayarak seni doğum kontrol sandalyesinde arkaya doğru ayakların havada yatırırlar ama korkma genelde bayan hemşire olur ve çekinirsen bayan doktordan randevu iste zaten onu randevu sisteminden ayarlıyorsun. Sonra içeriye yüksek ışıkla bakıyor kendini kasma diyor ve belki dış kısımları açan birşey kullanır... Zor bir kontrol değil hemen anlaşılıyor bazı bayanlar evde ayna tutarak bile görebiliyorum diyorlardı. Doktorun yapacağı da bu... İçeriye bir alet sokuşturmayacak sen bunu hem yardımcı hemşiresi olur ona hem doktora özellikle belirteceksin, bekarım, bakirim dikkat edin, ama kanamam çok kistten mi neden anlamadım bu arada bekaret kontrolü de yapar mısınız ben bir şiddete maruz kaldım falan şüpheleniyorum bilemiyorum diyeceksin...
Burda bak önüne gelen ne darbesi aldın diye sorup duruyor asıl olay o mu sence, onun arkasında bir durum düşünen de olur düşünmeyen de sırf merak işte buradaki yorumlar sen bilimsel yoldan git hem bir rahatsızlığın varsa da tedavi olursun. Laparoskopi yaparlar ve o da alt taraftan olmuyor karında küçük bir delik açıp kisti falan alıyorlar alt tarafla ilgisi yok....
Hemen randevunu al canım ve doktorlara sürekli hatırlat, izah et durumunu, şüphelerinden ve ağrılı çok kanamandan bahset..
Geçmiş olsun canım ve buralarda çok oyalanma ne yazsan ve ne yazsalar boş ve gereksiz, hep meraklarından boşver sen ablanın sözüne kulak ver doktordan randevu al yarın. Ayrıca çok kalabalık olabilecek bir devlet hastanesine gitme ne kadar az hasta varsa o hastaneye git ve ramazanda daha boş olur bayram gelmeden yaptır şu kontrolünü kardeşim ... Hadi birşeyin yoktur zaten...vesvese yapıyorsun...
Bu muayene ne kadar ürkütücü olsa da yapcam başka cagrem yok bir bayan doktora randevu alacağım devletten şansımı bi deneyecegimm.. Kistim henüz küçük birşey yapamayacakları bu söylediler canm belki hap yazar tekrardan çok sağol iyi niyetin için..
Ne yaptin canim gittin mi doktora bi rahatsizligin yyoktur insallah
Bayramdan sonra gideceğim canm inşallah sorun yokturr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?