Erkek İnfertilitesi Bayanlar devlet hastanesinde spermiogram testi kaç TL haberi olan varmı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Fatmanur Altan

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2018
155
36
18
28
Bayanlar eşimin Bağkur borcu gözüküyor bir ise girip çıktı ve borçlu gözüküyor ve bizim de benim tedaviye baslamam için öncelikle eşimin bu testi vermesi gerekiyorda sosyal güvence olmadan ne kadara bakiliyor da diye çok merak ediyorum bu hafta gidip vericez ne kadar götürmeliyim bilemedim lütfen konu hakkinda bilgisi olanlar yazsın

Sen ssk lı isen eşin senın üzerinden verebilir ücretsiz
ama bunu her hastane yapmıyor , gideceğiniz hastaneyı onceden arayın sorun
oranın üroloji polikliniğinden randevu alsın, direkt gidip sperm testi yapamaz

özel labaratuvara giderseniz 70-80 tl falandır

Sen ssk lı isen eşin senın üzerinden verebilir ücretsiz
ama bunu her hastane yapmıyor , gideceğiniz hastaneyı onceden arayın sorun
oranın üroloji polikliniğinden randevu alsın, direkt gidip sperm testi yapamaz

özel labaratuvara giderseniz 70-80 tl falandır
Biz konuştuk üroloji ile hazır olun gelin yapalım dediler çok sıra olmuyo zaten o bölümde

Bakın kimseyi ilgilendirmez soruma cevap verin yeter Allaha çok şükür eşim çalışıyo gayet güzel geciniyoruz cocugumuzada bakabiliriz boş boş yoruma gerek yok!
Neden bos yorum doğru söylüyor... O cocuk doğduğunda da hastaneyle daha bir sürü işiniz olacak her seferinde parayla mı tedavi olacaksınız siz veya cocuk...

Bakın kimseyi ilgilendirmez soruma cevap verin yeter Allaha çok şükür eşim çalışıyo gayet güzel geciniyoruz cocugumuzada bakabiliriz boş boş yoruma gerek yok!
Çalışıyor ama boşa sosyal güvence yok
Sen çocuk büyütmeyi çok kolay sanıyorsun
İsteklerini alamayınca çok üzülürsün
Dünyaya getirmeden önce donanımı sağlamalıdır
Nasıl yorum yapacağımda seni ilgilendirmez.

Mune hanim insanca soru soruyorum cevabimi almak yerine içimi karartiyolar ve beni asagiladi birisi ve ona engel basacaginiza bana bastiniz hakmı bu

Dün verdiniz 1 gün boyunca giremedim
O polemik veya üslup uyarısı değil, konunuzu bir derdim var bölümüne açmışsınız, kurallar gereği her konu içeriği uygun bir başlık altına açılmalıdır, uygun başlık altına açmazsanız konu dışı uyarısı alırsınız ve konunuz ilgili bölüme taşınır.

O polemik veya üslup uyarısı değil, konunuzu bir derdim var bölümüne açmışsınız, kurallar gereği her konu içeriği uygun bir başlık altına açılmalıdır, uygun başlık altına açmazsanız konu dışı uyarısı alırsınız ve konunuz ilgili bölüme taşınır.
Bilmiyordum bunu bende usluptan dolayi aldım sandım ve cok zoruma gitti burda beni aşağılamaya çalışan insanlar varken uyarı almam üzdü neyse tm teşekürler

Bilmiyordum bunu bende usluptan dolayi aldım sandım ve cok zoruma gitti burda beni aşağılamaya çalışan insanlar varken uyarı almam üzdü neyse tm teşekürler
Yok yok siz üsluptan almadınız, bilgilendirme mesajı gelmedi mi size? Sizin aldığınız uyarı konuyu bir derdim var bölümüne açtığınızdan konu dışı uyarısı, daha önce de bir konunuzu yine o bölüme açmışsınız, taşıyıp konu dışı uyarısı vermişiz, 2. kez konu dışı uyarısı alınca sistem banlamış.
Aklınızda olsun konularınızı forumda yer alan hangi bölüm uygunsa oraya açın uyarı verilmemesi için.

Siz fiyat konusunda vereceğim linkteki konulara da bir göz atın isterseniz, belki o topiklerden birinde sorunuzun cevabını bilen birileri vardır, gözünüze kestirdiğiniz bir topikte sorun tedavi görenlere.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/tup-bebek-ozel-bolum.103/

Back
X