Bayanlar doluşun tam gaz başlıyorum :))))

kontrole geldimmmmmm,gayet iyi gidiyor:32: hedefine ulaşana kadar hiç bırakma,genceciksin hızla verirsin

sevindim senin adına çok iyi başladın:29:

Tebrikler Gayet iyi motive edici, :46::46::46:

bayanlar çok teşekkür ederim ama bir müjdem daha var 2 kilo daha vermişim toplam 5 kilo ve çok az su kaybetmişim sağlıklı bir şekilde yoğun bir şekilde kilo veriyorum çok mutluyum şükürler olsun:)))) canım ne çikolata nede hamur işi çekiyor çok rahat çıkardım hepsini hayatımdan psikolojim de yerinde umarım hep böyle olur kocaman öpüyoruuuumm:))))

Canım bende takip edeceğim seni süper bir motivasyonun var maşallah ilham aldım senden
Insan kilo verdiklçe daha bir hırslanıyor

Canım bende takip edeceğim seni süper bir motivasyonun var maşallah ilham aldım senden
Insan kilo verdiklçe daha bir hırslanıyor

kesinlikle canım geçen dedim ki nilsu al bir cips bir de çikolata keyfine bak uzun süre yemezsin aldım cipsi açtım içinde bir tane ağzıma attım bir mide bulantısı anlatamam çok afedersin kustum istemsizce ne cipsi yedim ne çikolatayı öyle yağlı geldi ki birden tiksindim ömür boyu ağzıma sürebileceğimi düşünmüyorum bir de ben burger hastasıyım haftada 2 kez mutlaka yerdim oraya bir arkadaşım girdi çalışmak için tüm iğrençlikleri bana anlattı ondanda bayağı tiksindim anlıcağın artık kafam dahada bir rahat canım hiç çekmiyor :))))))))

Ne güzel ben de bir kitapta okumuştum yememeniz gereken sağlıksız bir şey önünüze geldiğinde onun nasıl yapılmış olacağını yapılan yerin nasıl olabileceğini düşünüp vazgeçebilirsiniz diyordu
Çok doğru aslında sağlıksız olan herşeyde var bir şey

henüz tartılmadım ama verdiğimin farkındayım herkes ne kadar süzülmüşsün falan diyo çok sık tartıldığım için ayda bir tartılmaya karar verdim insan veremediğini görünce üzülüyo e sabahtan akşama ne fark edicek öyle değil mi:)) sağlığımda falan bir problem yok çok şükür her şey yolunca hiç bu kadar düzgün gitmemişti rejimim ben bile şaşırıyorum gayet iyi teşekkürler bu arada:))

Süpersinn süper :)) çok sevindim yazdıklarını okurken 80 lerde olsam gıkım çıkmaz demişsin boyun da uzun 80 lere geldiğinde zaten incecik olursun ben 85 kiloyum boyum 153 çook kısa olduğum için aşırı kilolu görünüyorum :) ben de 65 e düşmeye çalışıyorum yaşadıklarımı günlüğümde paylaşıyorum daha yeni başladım... birbirimize verdiğimiz desteklerle azimlerimiz hiç kaybolmaz umarım böyle devam :)

Back
X