• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar Evli olduğunuz halde unutamadıgınız bir eski sevgiliniz var mı? :(

yaptıklarını ve yaşadıklarımızı unutmadığım bir eski sevgilim var ama senin bahsettiğin unutamamanın bu olduğunu sanmıyorum sen ona aşıksın. yoksa benim aklıma doğum gününde bişeyler yazmak filan gelmiyo arada bir ortak gittiğimiz bi yer ya da bi anıyı hatırlatacak birşey görürsem hatırlıyorum. yaşanmışlıkların acısı hangimizin burnunun direğini sızlatmıyor ki ? ama hiç senin gibi düşündüğümü hatırlamıyorum. geçmiş geçmiştir.

Geçmişi hatırlamak başka şey, geçmişte yaşamak çok başka bi şey.
Eski sevgilinizin dogum gününü hatırlamanız(eger ayrıldıktan sonra yakın dost olarak devam etmediyseniz) bi de üstüne ona söylemek istediklerinizi iceren mektuplar yazmanız sizin hala gecmişte yaşadıgınızı gösteriyo.
Siz o sayfayı hala kapatamamışsınız, hala icinizde beklentileriniz, umutlarınız acılarınız var, söylemek isteyip de söyleyemedikleriniz var.
Sanki önünüzde bi kitap acık. Siz de aynı anda hem sagdaki hem de soldaki sayfayı okumaya calısıyosunuz.
Böyle gitmez hem kendinizi hem cevrenizi hırpalarsınız. Icten ice üzülüp, o sucluluktan dogan öfkenizi de müstakbel sözlünüze yansıtacaksınız eninde sonunda.
Bence gecmisi aşmanın bi yolunu bulmadan su anki sevgilinizle yeni bi adım atmayın. Bilmiyorum belki terapiye gidebilirsiniz ya da baska secenekler düsünebilirsiniz. Ama illa ya bu adamla ya o adamla olacak diye düsünmeyin. Belki de sizin asıl mutlu olacagınız 3. bi adam var dısarıda. Sadece siz bu karısıklıktan cıkamadıgınız icin onu bulamıyosunuz.

Sen bu hissettiklerine rağmen ne diye başkasıyla sözleniyorsun o zaman,

ona da yazık değil mi:KK12:

Yok canım olur mu tek siz aşık oluyorsunuz, bizimki hava gazı. Her aşk acısı yaşayan, eşinden ayrılan tekellerin önünde sabahlamıyor. Evet üzülüyoruz, ağlıyoruz nihayetinde ama kendi yaralarımıza başkalarını saracak kadar aciz değiliz. Başkasını severken birinin hayalleriyle oynamıyoruz. Sözleneceğiniz adam sizin onu sevdiğinizi düşünüyor oysaki yazık.

anlatamıyorum herhalde. ben eşimi seviyorum. kendımden emın olmasam zaten kabul etmezdım. konu burda benım onu sevmeden evlenıyor olmam degıl. Sadece gecmıste yasananların unutulmaması....:KK66:

Bazen en doğrusu bu oluyor.
Seni çok iyi anlıyorum.
Şimdi burada seni incitecek yorumlar yapacaklar hepsini görmezden gel.
Kimse yaşamadan bilemez.
Bitmişse eğer Allah senin için hayırlı olanı düşünmüştür canım bunu unutma.
Belkide mutsu olacaktın.
Şimdi geçmişe baktığın zaman tebessümle, güzelliklerle anımsadığın adamı belki evlenseniz nefretle anıp lanetler yağdıracaktın.
Keşke tam unutmadan ciddi bir adım atmasaydın, ama madem ki attın dönüşü çok zor olan bir yola giriyorsun demektir canım. Şimdi belki şuanki birlikteliğin olan adamdan ayrılsan yine onu kaybettiğin kadar üzüleceksin, bilemeyiz ..
Şuan o senin elinde olduğu için çokta değerli gelmiyordur.
Dilerim geçmişini unutursun ve kendine mutlu olmaşansı verirsin canım.
İnşallah canım ama geciyor ya zaman ve dua ıle bıtıyor hepsı.. Tskler analyısın ıcın...:oops:

Eski defterleri kapatmadan evlilik yapılmamalı.
Madem hala terk edildin diye egon can çekişiyor ve hayatındaki insana saygısızlık yapmana neden oluyor bu durum; gidip bi şeyler yap. Kendi içinde büyüterek çıkmaza sokuyorsun işi. Eski sevgilini bul hesaplaş, bırak artık geçmişin peşini sonra da.
Sözleneceğin insana çok üzüldüm ayrıca.
Neyıne bulup hesaplaşacgm kı. Adam benı sıldı. Bilirsnz erkekler böyle. bı anda sılerler herkesi..

şu an beraber olduğunuz kişiye bağlılığınız/ aşkınız eski sevgilinize olduğu şiddette değil. bu hezeyanlar o yüzden.
eski sevgiliye şu saatten sonra mektup göndermenin unutmadım demenin bir anlamı yok o'nu boşverin.
şu an ki sevgilinize duyduğunuz hisleri değerlendirmeniz lazım, kesin emin olmadan adım atmayın derim ben.
hakkınızda hayrlısı olsun.
Allah razı olsun. Eminim onunla mutlu olacagıma o yuzden kabul ettım zaten sadece hatrlıyor bazen ınsan

Olmaz mııııı eski sevgilim, hergün kendisine ve yedi ceddine sövüyorum :)
Unutamamak diye bir şey yok
Unutmak istememek var
Unutmak istemeyen insan da başka birinin hayatını karartmamalı
Şimdi sen sevgilinin evinde, cebinde vs. bir yerde gönderilmemiş mektuplar bulsan; tefe koymaz mısın onu; koyarsın :)
O yüzden eskiye rağbet olsa, bit pazarına nur yağardı diyorum, bırak kağıdı kalemi hayatına, yoluna bak. Çok basit sana yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma
Haklısınız.. En iyi cevap Sizinkı oldu benceee :):KK9::KK9:

Unutamadığım biri olsa, eşimle evlenmezdim, vicdanımı temiz tutmak benim için önemli.
Ha, zaten aşık olmasam da evlenmezdim, zira aşk olmayınca evlilik ne işe yarar, neden istenir anlayan ya da anlayabilecek bir insan da değilim.
Bence asktan önce evlilik için önce saygı sonra sevgi gerekir ;) Hem bi laf vardır.. Evlilik aşkı öldürür diye.. ;)

Bence asktan önce evlilik için önce saygı sonra sevgi gerekir :KK66: Hem bi laf vardır.. Evlilik aşkı öldürür diye.. :KK66:
Herkesin evlilikteki beklentileri, öncelikleri farklıdır. Sen öyle diyorsan, senin için öyledir. Benim içinse ne saygı sevgi, ne de aşk önce gelir. Evlilikte mutlu olmam için öncelikle birine değil, hepsine aynı anda ihtiyacım var.
Evliliğin aşkı öldürdüğü lafına gelince, "her lafa inanma" ve "öldürmeyen Allah öldürmüyor" diye güzel laflarımız da vardır. Şimdiden umudu kesme yani.:KK39:

Her zaman sukrettigim bisey var ki, esimden once hickimse olmadi hayatimda. Kafamda kalan hicbir hatira, iyi ya da kotu anilar, bana eskiyi hatirlatan hicbir sey hicbir zaman olmayacak. Ilk ve tek asik oldugum adamla evlendim ve sukurler olsun ki hic pisman olmadim. geride kalan birilerinin olmamasi inanilmaz bir huzur ve rahatlik :KK51:

aferin sana
baya rahatlamıştır kız
açların karşısına geçip de şükrediyorum nam nam nam diyor musun
ona benzedi de

anlatamıyorum herhalde. ben eşimi seviyorum. kendımden emın olmasam zaten kabul etmezdım. konu burda benım onu sevmeden evlenıyor olmam degıl. Sadece gecmıste yasananların unutulmaması....:KK66:
o zaman acik yureklilikle mektuba ne yazdigini da paylas ;)

aferin sana
baya rahatlamıştır kız
açların karşısına geçip de şükrediyorum nam nam nam diyor musun
ona benzedi de
Başlıkta bir soru sorulmus farkında misin bilmem:) benim yazdığım da o sorunun cevabı. Sadece unutamadığı sevgilisi olanlar yazsın dememis değil mi. konu sahibi bile böyle karsilamamisken yorumumu senin neden gücüne gitti?
Burda insanlar iyi veya kötü pek çok şeyini paylaşıyor, mutluluğunu paylaşanlar aclarin karşısına geçip nam nam diyenlerle eşdeğer mi oldu şimdi. En basiti çok isteyip de bebek sahibi olamayanlarla bebek haberini sevinçle paylaşanlar burda birarada, olanlar olmayanlar için dua ediyor, olmayan olana iyi dileklerde bulunuyor. Basit bi örnek olsun diye soyledim, umarım gereksiz çıkışın için yeterli olur :)

Başlıkta bir soru sorulmus farkında misin bilmem:) benim yazdığım da o sorunun cevabı. Sadece unutamadığı sevgilisi olanlar yazsın dememis değil mi. konu sahibi bile böyle karsilamamisken yorumumu senin neden gücüne gitti?
Burda insanlar iyi veya kötü pek çok şeyini paylaşıyor, mutluluğunu paylaşanlar aclarin karşısına geçip nam nam diyenlerle eşdeğer mi oldu şimdi. En basiti çok isteyip de bebek sahibi olamayanlarla bebek haberini sevinçle paylaşanlar burda birarada, olanlar olmayanlar için dua ediyor, olmayan olana iyi dileklerde bulunuyor. Basit bi örnek olsun diye soyledim, umarım gereksiz çıkışın için yeterli olur :)

gel mutluluk topiclerinde anlat en olmadı gel özelden bana anlat
böyle özendire bezendire zaten dertli konu sahibi anlam veremiyorum neden derdi olan birine gelip bunları yazdığının insanların.
bebeği olmayan bir kadının topicine gidip benim bebişim çok şekerdir yazmazsınız ama onun gibi

arkadaşın bahsettigi sey baska birine asikken baskasiyla evlenmek degil.
gecmiste cok asik oldugunuz cok anilar yaşadığınız belki de caninizi acitan birinin izleri silinebiliyor mu diye soruyor?
kimse de yok mu yani herkes ilk askiyla mi evlendi? eskiden deli divane asik oldugun insani gordugunde icin cizlamiyor mu. vay be en gunler demiyor musun en basitinden.
benim de aklimi kurcalayan bir soru bu.

2.5 sene olmuş o da hayatına bakıyordur belki d nişanlanmış belki de evlenmiştir. Peki siz başkasını seviyorken neden sözleniyorsunuz o insana yazık değil mi eğer onu sevseniz çoktan öbürünü unuturdunuz hepimizin eski sevgilileri oldu ama eşimiz karşımıza çıkınca unuttuk gitti. Yani onu görseniz, bir görüşme imkanınız olsa ya da mektubu verip karşılık alsanız bu insanı bırakacaksınız belli ki. O yüzden bence sevmediğiniz biriyle evlenmeyin.

Back
X