• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar fikir istiyorum

novelll

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
2.087
879
358
Eşimin kızkardeşi şehirdışından geldi aramız kötü devamlı haksızlığa hakarete uğradım ve ve ben görüşmek istemiyorum. Eşimde bi hoşgeldine gidelim diyo ben istemiyorum bunca yaptıklarına karşılık devamlı adım atan bendim ve artık yeter diyorum. Gitsem k.v. Ler zaten onlada küsüm. Eşimse ben arada kalıyorum diyo. Ne yapmalıyım

Eşimin kızkardeşi şehirdışından geldi aramız kötü devamlı haksızlığa hakarete uğradım ve ve ben görüşmek istemiyorum. Eşimde bi hoşgeldine gidelim diyo ben istemiyorum bunca yaptıklarına karşılık devamlı adım atan bendim ve artık yeter diyorum. Gitsem k.v. Ler zaten onlada küsüm. Eşimse ben arada kalıyorum diyo. Ne yapmalıyım

yani bence eşiniz için bir kere gidin hoşgeldine

ben olsam giderdim. soru sormadıkları zaman konuşmazdım. merhaba-merhaba o kadar

büyüklük sende kalsın, eşinin hatrına bi hoşgeldine git fazla muhatap olma ama

Burda öyle seyler duydum ki bişey diyemiyorum. Sorun küslük sebebi nedir ona göre değişir sonuc. Ama ben olsam sırf eşimin yanında boy göstermek için bakın ben burdayım demek için giderdim

eşin neden anlaşamadığınızı anlamak istemiyor pek bir kendi eşimden esintiler gördüm başka tarafıyla dinlemesi açısından.anlaşamıyorsanız illa bir araya getirip hakaret mi ettirecek size anlamıyorum.

bende esimin halasiyla kusum esime gecen olaydan sonra ne olume ne dirime gorusmicem kesinlkkle dedim esimde haklisin tamam dedi ve sirf halasi gelecegi icin kardesinin dogum gununu kutlamaya bi gun sonra ggittik. kocam icjn her zaman oncelik benimdir sukur hep birbirimize gore hareket ederiz ama esiniz sen gitmezsen de gidecrkse kesinlikle git. golgen yeter kocanin arkasinda hic konusma otur bi saat gel

ben olsam giderdim, ama isteyerek gitmediğimi eşimin hatrı için sadece görüntü olarak orda olduğumu hissettirirdim..

Eşin kendi gitsin hoşgeldin desin gelsin. Kimse kimseyle kimsenin hatırı için görüşmek zorunda değil. Şahsen bana hakaret eden insana hoşgeldine gitmezdim ben.

Eşimin hatrına zaten bu zamana kadar çirkefle çirkef olmadım, yoksa 2 dakikamı almaz icabından gelmek, hani bi laf var ya değer verdim yeteri kadar artık herkes ederi kadar, o durumdayım. Şimdi evin tek geliniyim diye h.g. Gelenlere benim servis yapmam beklenicek, ee yapmasam geldiğimde hiç olucak, gitmediğimde bir tutulacak, o gıcıklar anlamaz resmi durmaktan

Eşin kendi gitsin hoşgeldin desin gelsin. Kimse kimseyle kimsenin hatırı için görüşmek zorunda değil. Şahsen bana hakaret eden insana hoşgeldine gitmezdim ben.
Eşimde bi gıcık kendin git banane diyorum, ee seni sorarlarsa diyo, bende sebebini tahmin ederler heralde dedim

Eşimde bi gıcık kendin git banane diyorum, ee seni sorarlarsa diyo, bende sebebini tahmin ederler heralde dedim

Beni özledikleri ve çok sevdikleri için sormayacaklar herhalde deseydin ya da tekrar hakaret etmeleri için mi soracaklar deseydin :KK48: tövbe yarabbim ya...

Beni özledikleri ve çok sevdikleri için sormayacaklar herhalde deseydin ya da tekrar hakaret etmeleri için mi soracaklar deseydin :KK48: tövbe yarabbim ya...
Safa salağa mı yatıyon beni mi saf salak biliyon dedim. Annesinin gitmediği mi unutmuycanı biliyo

Canın istemiyorsa gitme boş ver bu erkekler ne garip yaa aileleri her türlü pisliği hakareti yapıyor gelinlere onu görmüyorlar da hoşgeldine gitmezsen millet ne deri düşünüyorlar. Asıl kız kardeşim bu kadar hakaret etti eşimi zorlarsam eşim ne düşünür hisseder diye düşünsün kocan gelenlerin ne diyceğini düşüneceğine. :KK12:Gelenler kadar hislerimin değerim yok mu de .

Safa salağa mı yatıyon beni mi saf salak biliyon dedim. Annesinin gitmediği mi unutmuycanı biliyo

Yok sanmıyorum, yani salağa yattığını. Aklına gelmiyordur işte. Benimki de aynıydı. Sonunda ciddi oturdum konuştum, siz aileniz arasında birbirinize hakaret edersiniz, kavga edersiniz sonra barışıp vıcık vıcık olabilirsiniz ama ben ailemde bunları görmedim; sizin aileniz böyle diye göz yummamı bekleme ben söylenenleri unutamam, el kızıyım dedim. Şu sıra Allah'a şükür kesildi, ailesinin lafı. Dayanılır gibi değil.

eşin neden anlaşamadığınızı anlamak istemiyor pek bir kendi eşimden esintiler gördüm başka tarafıyla dinlemesi açısından.anlaşamıyorsanız illa bir araya getirip hakaret mi ettirecek size anlamıyorum.
Eşim neden olduğunu biliyo, bu zamana kadar novelll hatasız dı ama hep iyi oldu, yine novelll hatasız ve iyi olsun, yoksa kardeşinin yediği haltları kendi de biliyo

Canın istemiyorsa gitme boş ver bu erkekler ne garip yaa aileleri her türlü pisliği hakareti yapıyor gelinlere onu görmüyorlar da hoşgeldine gitmezsen millet ne deri düşünüyorlar. Asıl kız kardeşim bu kadar hakaret etti eşimi zorlarsam eşim ne düşünür hisseder diye düşünsün kocan gelenlerin ne diyceğini düşüneceğine. :KK12:Gelenler kadar hislerimin değerim yok mu de .
Bravo

Back
X