• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar fikir istiyorum

Eşimin kızkardeşi şehirdışından geldi aramız kötü devamlı haksızlığa hakarete uğradım ve ve ben görüşmek istemiyorum. Eşimde bi hoşgeldine gidelim diyo ben istemiyorum bunca yaptıklarına karşılık devamlı adım atan bendim ve artık yeter diyorum. Gitsem k.v. Ler zaten onlada küsüm. Eşimse ben arada kalıyorum diyo. Ne yapmalıyım
O gitsin sen gitmek zorunda değilsin anlat eşine sakin tatlı bir dille canım

Yok sanmıyorum, yani salağa yattığını. Aklına gelmiyordur işte. Benimki de aynıydı. Sonunda ciddi oturdum konuştum, siz aileniz arasında birbirinize hakaret edersiniz, kavga edersiniz sonra barışıp vıcık vıcık olabilirsiniz ama ben ailemde bunları görmedim; sizin aileniz böyle diye göz yummamı bekleme ben söylenenleri unutamam, el kızıyım dedim. Şu sıra Allah'a şükür kesildi, ailesinin lafı. Dayanılır gibi değil.
Ya bi de insanlık edip gitsem insanlar bunu taviz biliyo, bak bak konuşuyorum konuşuyorum yine geliyo, ee kendilerine çeki düzen vermiyorlar, senin insanlık edip eşinin hatrına geldiğini akıl edemiyorlar, fikriyatları o kapasitede değil, ee ben böylesine gitsem nolur, ayar yemiyorlar ki kendilerine ayar versinler

Yok sanmıyorum, yani salağa yattığını. Aklına gelmiyordur işte. Benimki de aynıydı. Sonunda ciddi oturdum konuştum, siz aileniz arasında birbirinize hakaret edersiniz, kavga edersiniz sonra barışıp vıcık vıcık olabilirsiniz ama ben ailemde bunları görmedim; sizin aileniz böyle diye göz yummamı bekleme ben söylenenleri unutamam, el kızıyım dedim. Şu sıra Allah'a şükür kesildi, ailesinin lafı. Dayanılır gibi değil.
ne güzel demişsin ya ne iğrenç ya, dılardaki ya da iş yerindeki insanlar olsalar yüzlerine bakmayacağımız insanlarla eşimizin hatrı için zoraki görüşmek zorunda kalıyoruz hatta ayaklarına gitmek zorunda kalıyoruz. bu ne biçim iş!!
hiç bi zaman kocamın hatrı için bana pialik yapan insnalarla görüşme taraftarı olmadım ama çoookkkkk mecburi durumlarda eşimin yanında olmak için o ortamlarda bulundum maalesef
ama genelde görüşmem ama eşimin içini de kurtlar yer yer bitirir

Eşimde bi gıcık kendin git banane diyorum, ee seni sorarlarsa diyo, bende sebebini tahmin ederler heralde dedim
benim eşimde bensiz gitmem gitmem dedi barıştım bin pişmanım ben çünkü artık ne yapsalar batıyor stres oluyorum huzursuz oluyorum en güzeli gitme eşin kendi bilir.

yıl 2015 hala gelinleri duvar kovuğundan çıkmış camiye terkedilmiş insan muamelesi adamın şahsiyeti varda gelinin yok Allahım ya aynısı onun başına gelse kendi de ona hakaret edene hoş geldine mi gider hesap sormaya mı?

Eşin gidebilir. Başkasının evimi sanki
Hatta daha rahat olurlar. Sonuçta küs birileri olunca gergin bir ortam oluyor.
Bana hakaret eden, üzen ağlatan insanlarla beni bir araya kimse getiremez.
Zorundamıyım
:KK69:

Eşinizin akrabaları da eşinizin hatırına size iyi davransalardı olabilirdi ama onlar hatır düşünmediyse siz niye düşünüyorsunuz?

Tek taraflı olmaz bu işler :)

Eşinizin akrabaları da eşinizin hatırına size iyi davransalardı olabilirdi ama onlar hatır düşünmediyse siz niye düşünüyorsunuz?

Tek taraflı olmaz bu işler :)
Aynen dedim, insan oğlumun karısı, kardeşimin hanımı diye düşünür yapmaz dedim, ee ben eşimin anası kardeşi, onlar düşünmüyosa ben bunun neyini düşünüyüm dedim, haklısın onlar kötü diye sen kötü olma mantığı

Gitmezseniz ne kaybedersiniz? Bence hiç bir şey.
Giderseniz ne kaybedersiniz? Çok şey. Karşı taraf diyecek ki" aaaaa bak biz bunun ağzına .ıçıyoruz, gene de ayağımıza geliyor. Devam edebiliriz o halde".

Hayır ben daha önce yaptım da, ondan diyorum. Tecrübe konuşuyor yani.
Daha beter davrandılar. Kıymet bilmediler yani.

Gitmezseniz ne kaybedersiniz? Bence hiç bir şey.
Giderseniz ne kaybedersiniz? Çok şey. Karşı taraf diyecek ki" aaaaa bak biz bunun ağzına .ıçıyoruz, gene de ayağımıza geliyor. Devam edebiliriz o halde".

Hayır ben daha önce yaptım da, ondan diyorum. Tecrübe konuşuyor yani.
Daha beter davrandılar. Kıymet bilmediler yani.
Haklısın canım her insana insanlık yaramıyo

Ee sen olsan gider misin, gelin olmak eşinin ailesinde 2. Sınıf vatandaş olmak mı

hayir canim biraz once yazmistim ama okuyunca tekrar yazmak istedim. gidersen sakin bi bardak tasima onlerine, ben gitmen taraftariyim ama gitmen demek yapilanlari unut sineye cek degil.

bende esimin ailesk tarafindan cok dislandim asagilandim falan, simdi ayda bi kere gidiyorum onda da el el ustune koyup el gibi oturuyorum sonucta el kizi degil miyiz biz gelinler :D

esinle anlasarak git de giderim ama sormazlarsa cevaplamam muhattap olmam hizmet etmem diye sirf senin icin orada bulunucam de dahasini da yapma onlarda bekledikleriyle kalsinlar hizmetlerini kafana silah dayayip yaptiricak degil ya

Back
X