- 25 Aralık 2012
- 506
- 353
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O gitsin sen gitmek zorunda değilsin anlat eşine sakin tatlı bir dille canımEşimin kızkardeşi şehirdışından geldi aramız kötü devamlı haksızlığa hakarete uğradım ve ve ben görüşmek istemiyorum. Eşimde bi hoşgeldine gidelim diyo ben istemiyorum bunca yaptıklarına karşılık devamlı adım atan bendim ve artık yeter diyorum. Gitsem k.v. Ler zaten onlada küsüm. Eşimse ben arada kalıyorum diyo. Ne yapmalıyım
Ya bi de insanlık edip gitsem insanlar bunu taviz biliyo, bak bak konuşuyorum konuşuyorum yine geliyo, ee kendilerine çeki düzen vermiyorlar, senin insanlık edip eşinin hatrına geldiğini akıl edemiyorlar, fikriyatları o kapasitede değil, ee ben böylesine gitsem nolur, ayar yemiyorlar ki kendilerine ayar versinlerYok sanmıyorum, yani salağa yattığını. Aklına gelmiyordur işte. Benimki de aynıydı. Sonunda ciddi oturdum konuştum, siz aileniz arasında birbirinize hakaret edersiniz, kavga edersiniz sonra barışıp vıcık vıcık olabilirsiniz ama ben ailemde bunları görmedim; sizin aileniz böyle diye göz yummamı bekleme ben söylenenleri unutamam, el kızıyım dedim. Şu sıra Allah'a şükür kesildi, ailesinin lafı. Dayanılır gibi değil.
Yüzsüzler hiçbişey olmamış gibi nasıl konuşuyum, ben insan değil miyim, benim bi değerim yok mu, bıktım devamlı adım atıp da ötelenmektengitmeyin hizmet ettirme sacmaligini okudum bir de simdi yazdiginiz sakin gitmeyin.insanlar ne yuzsuz ya
ne güzel demişsin ya ne iğrenç ya, dılardaki ya da iş yerindeki insanlar olsalar yüzlerine bakmayacağımız insanlarla eşimizin hatrı için zoraki görüşmek zorunda kalıyoruz hatta ayaklarına gitmek zorunda kalıyoruz. bu ne biçim iş!!Yok sanmıyorum, yani salağa yattığını. Aklına gelmiyordur işte. Benimki de aynıydı. Sonunda ciddi oturdum konuştum, siz aileniz arasında birbirinize hakaret edersiniz, kavga edersiniz sonra barışıp vıcık vıcık olabilirsiniz ama ben ailemde bunları görmedim; sizin aileniz böyle diye göz yummamı bekleme ben söylenenleri unutamam, el kızıyım dedim. Şu sıra Allah'a şükür kesildi, ailesinin lafı. Dayanılır gibi değil.
benim eşimde bensiz gitmem gitmem dedi barıştım bin pişmanım ben çünkü artık ne yapsalar batıyor stres oluyorum huzursuz oluyorum en güzeli gitme eşin kendi bilir.Eşimde bi gıcık kendin git banane diyorum, ee seni sorarlarsa diyo, bende sebebini tahmin ederler heralde dedim
tabi ki hizmet bekliiceklerYüzsüzler hiçbişey olmamış gibi nasıl konuşuyum, ben insan değil miyim, benim bi değerim yok mu, bıktım devamlı adım atıp da ötelenmekten
Ee sen olsan gider misin, gelin olmak eşinin ailesinde 2. Sınıf vatandaş olmak mıtabi ki hizmet bekliicekler
gitmeyecegini soyleyin esinize bir de sorun bakalim kendisi sizin ailenizden hakaret yese gidermiymis?Yüzsüzler hiçbişey olmamış gibi nasıl konuşuyum, ben insan değil miyim, benim bi değerim yok mu, bıktım devamlı adım atıp da ötelenmekten
Aynen dedim, insan oğlumun karısı, kardeşimin hanımı diye düşünür yapmaz dedim, ee ben eşimin anası kardeşi, onlar düşünmüyosa ben bunun neyini düşünüyüm dedim, haklısın onlar kötü diye sen kötü olma mantığıEşinizin akrabaları da eşinizin hatırına size iyi davransalardı olabilirdi ama onlar hatır düşünmediyse siz niye düşünüyorsunuz?
Tek taraflı olmaz bu işler :)
Hayatta gitmezgitmeyecegini soyleyin esinize bir de sorun bakalim kendisi sizin ailenizden hakaret yese gidermiymis?
Benle yüz göz olmaya kalktıklarından gitmek istemiyorum ya, o leveli geçeli çok olduGitmek gerek ama yuz göz olma durumunda gerı adım atarsınız tavrınızı koruyun
Haklısın canım her insana insanlık yaramıyoGitmezseniz ne kaybedersiniz? Bence hiç bir şey.
Giderseniz ne kaybedersiniz? Çok şey. Karşı taraf diyecek ki" aaaaa bak biz bunun ağzına .ıçıyoruz, gene de ayağımıza geliyor. Devam edebiliriz o halde".
Hayır ben daha önce yaptım da, ondan diyorum. Tecrübe konuşuyor yani.
Daha beter davrandılar. Kıymet bilmediler yani.
Ee sen olsan gider misin, gelin olmak eşinin ailesinde 2. Sınıf vatandaş olmak mı