Bayanlar geleceğe ait planlarınız nelerdir ? Paylaşalımmm

lili_26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
309
1
96
38
İstanbul
Bayanlar geleceğe ait planlarınız vardır mutlaka şunu şöyle bunu böyle şu zaman da yapmalıyım yapacağım gibisinden ....
Ben şuan okulumu bitirdim ve çalışıyorum ve gelecekte çeyiz için birikim yapıyorum ailem sıkıştığındada onlara veriyorum aylığımı birikim yapmak zorundayım çünkü bi kısmet felan çıkarsa ailemin durumu yok bunun için ... Bir yandan da kpss istiyorum ama çalışamıyorum işten geliyorum internete takılıyom sonrada 11 e doğru yatıyom zaten zaman hep böle geçiyo bazen hiç amacım yokmuş gibi geliyor aslında var ama kendimi yetersiz görüyorum :(
Sizin planlarınız ve amaçlarınız neler ?

benim planım,doğacak olan yavruma iyi bir gelecek hazırlamak,onu en güzel şekilde eğitmek,evliliğimi en güzel şekilde şuan ki mutluluğumuz da sürdürmek,şuan yapamadığım mesleğimde ilerlemek,eşimle uzun bir seyehate çıkmak tabi yaşlanınca :))

maşallah cesaret ister valla zor gerçekten eee önemli olanda zoru başarmaktır :)

Hem de nasıl zor delikafadulden
Ama çok iyi bir durumum olursa ve 5 çocuğun 5ine birden maddi ve manevi anlamda eşit şekilde bakabilecek durumda olursam hiç düşünmeden yaparım.. Çok istiyorum böyle kalabalık, kımıl kımıl bir ailem olmasını :asigim:

yeni mezun oldum ii bi iş sonra 2010 da sevdiğimle hayırlısıyla bi evlilik :uhm: sonrada Allah ın izniyle sağlıklı 2 tane çocuk sırnaşık şey (bi oğlan bi kız :dance:) sonrada sevdiklerimle mutlu huzurlu bi yaşam zemuszemus...plan güzelde ahhh olsa hepside opuyorumnanaktan

şimdidlik planlarımı yapabilecek konumda değilim.
evleniyrum ve nasıl bir hayatın beni beklediğini evlilik arifesind eolduğumdan kestiremiyorum.
Rabbimden hayırlısını istiyorum hepsi bu :delphin:

yeni mezun oldum ii bi iş sonra 2010 da sevdiğimle hayırlısıyla bi evlilik :uhm: sonrada Allah ın izniyle sağlıklı 2 tane çocuk sırnaşık şey (bi oğlan bi kız :dance:) sonrada sevdiklerimle mutlu huzurlu bi yaşam zemuszemus...plan güzelde ahhh olsa hepside opuyorumnanaktan

Olur iinşallah diledikleriniz ...bişeylerin olması için kararlar ve çizelgeler çok önemlidir ,bişeye başlamak karar vermek adım atmak yapmanın yarısıdır Herşeyin hayırlısı mutluluklarrr :)

Hem de nasıl zor delikafadulden
Ama çok iyi bir durumum olursa ve 5 çocuğun 5ine birden maddi ve manevi anlamda eşit şekilde bakabilecek durumda olursam hiç düşünmeden yaparım.. Çok istiyorum böyle kalabalık, kımıl kımıl bir ailem olmasını :asigim:

Evet yaa haklısınız ben de isterdim durumum iyi olursa kalabalık gibisi yok yaaa :)))

yapmak istediklerim, istanbuldan taşınmak hayatın daha durağın olduğu bir yere. kendim istediğim için çalışmak, rahat bir iş yerim olması, öğlen gidip 4 gibi çıkmak, resim yeteneğimi geliştirip sergi açmak, büyük bahçeli bir eve taşınıp kendime resim atölyesi açmak ve 3 tane çocuk yapıp mutlu mesut yaşamak.
yapmak zorunda olduklarım(hayallerimin dışına çıkarsak) evin borcunu bitirmek daha büyük bir eve geçmek çocuk için, yüksek lisansa başvurmak, iş yerindeki bu rekabet ortamında daha donanımlı ve ruhsuz olmak. ve hayatın akıp gitmesiiii.:a015:

Back
X