• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar lütfen akıl verin

Yelizmen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2018
5
1
1
34
Erkek arkadaşımla 2bucuk yıldır birlikteyim erkek arkadaşım evliliğe hiç bir şekilde yanaşmıyor evlilik için hazır değilim vs sürekli bahaneler uyduruyor ayrıca evlilik konusu açılınca midem bulanıyor kapat şu konuyu zamanı gelince evlenicez zaten ben 28 yaşındayım erkek arkadaşımda aynı yastayiz ben evlenip yuva kurmak istiyorum ama o istemiyo sonra karşıma alıp konuşuyorum bana hak veriyo ayrılığı kabul ediyo ama belirli bir zamandan sonra tekrar gelip ağlayıp sizlayip affettiriyo kendini evet biliyorum hata bendede var ama lütfen cevaplarinizi fikirlerinizi bekliyorum..

Bu kadar çok evlenmek iistiyorsan ve o ,istemıyorsa tek seçenek - 'AYRILMAK'-

anladığım kadarıyla emin olmak istiyorsun aynı mı gelecek fikirleriniz diye.

ama malesef değil bence zor da olsa ayrılmalısın.

çok aklı başında bir arkadaşım 4 senedir evleneceklerini düşünüyor ama hep zorlamayla oluyordu bişeyler. çocuk gayet vasıfsız bir tipti iyiydi çok iyi davranırdı ama evlilik çocuk aile kurma konularında ağzını bıçak açmazdı . nitekim olaylar birbirini kovaladı ve arkadaşım evlenme teklifi alacağını bile bile engel olup ayrıldı .

bir geleceği olmadığını anladı nihayet.
sonuç giden 4 seneme yazık oldu diyor ama çok mutlu hayatımın hatasını yapacaktım kurtuldum diyor.

yani canım hayat devam ediyor, isteseydi lafını ederdi çok bak ağzına bal çalıyor evlenicez nasıl olsa diye ve oyalıyor.

ağlar sızlar sensiz nefes alamıyorum ölücem der ama geçer bunlar onun için de senin içinde ....

Evlenmek istemeyen adamla evlenme. Zorla güzellik olmaz. Adam istemiyor yahu...
Zorla karılık yapma fikri doğrumu sence?

Kesinlikle haklısınız cevaplariniz için çok teşekkürler çok sağolun sadece bunu beceremedigim için kendime kızıyorum sevdiğim için hep bekledim sürekli bahaneler çıktı ve en son bana şu cümleyi kullandı evlenmek istiyosan saygı duyarım git evlen cümlesini duydum seven bir insan böyle bir cümle kurarmi

Kesinlikle haklısınız cevaplariniz için çok teşekkürler çok sağolun sadece bunu beceremedigim için kendime kızıyorum sevdiğim için hep bekledim sürekli bahaneler çıktı ve en son bana şu cümleyi kullandı evlenmek istiyosan saygı duyarım git evlen cümlesini duydum seven bir insan böyle bir cümle kurarmi
Seninle evlenmeye niyeti olmadığı şüpheye yer bırakmayacak kadar belli aslında.. Sadece, sen bunu görmek ve anlamak istemiyorsun sanırım..

Back
X