Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sadece yüzeysel yakınlaştık asla içine girme durumu olmadı
bakire isem gelipte degilim falan die neden kompleks yapayım ki bn üzgün oldugum için size sormak istedim sevgilim ile yüzeysel yakınlaştık içimne girme durumu olmadı .. bn kabulleniyorum yasadıgımı zatenn inkar etsem burda yazmazdım demiii ???
kafada olabilir zevkine göre gidip bekaretini veriseniz tabi bnm öyle bir dururum yok olmadıda
pardonda erkek arkadasınla "yüzeysel yakınlaşırken" zevkine değilmiydiii?? ah kuzum yaaa.... boşver sen hayatı kendine zindan etmeyi... sen bapbakiresindirr....
ben de çok güldüm o lafasürtünme olunca zevkine olmuyoama bekaret gidince zevkine veriliyomantığa bak ya
Evlenip bekaret gidince zepzevkine mi oluo acaba:-D wuhuuuuu :-D ne desen anlatamazsin kuzm bu düşünce sahiplerine.... sürtünme yoluyla birlikte olduk,oral ettik,terss iliski yaptik,bide bunlarri on yüz bin milyon kisiyle yaptım ama bekaretim burda yuppi ben bakireyim derler.... offf offf... yani kabul edilse yaptim ben bakire deilim bak bu kadar kolay... ama olurmu baaapp bakire onlar...
yasadıgım yer küçük bir yer biri duysa kötü olur hangi doktora gitmek gerekiyor bunun için
anlıyorum sizide haklısınız bu sekilde cok konu acılmıs bn sadece düşüncenizi almak istedim tskr edermhımmm buraya ekşiden baya ekşiyolarya onlardan biri sandım
onlar genelde suiistimal ediyolar :)
sorunuza gelince
6 yaşında düşmekle bişey olacağını sanmıyorum ,basınçla yada dıştan darbeyle bozulabilcek yapıda bişey değil kiii....
zaten hymen (kızlık zarı) kanalı tamamen kapatan bi yaı değil ,biraz boşluk var bir kısmı kapalı sadece
erkek arkadaşınızlada bişey yaşanmamışsa problem yoktur herade???
ertesi gün regl olduğunuzu söylüyosunuz çünkü hani regl den önce damla damla gelir ya bazen o gelmiş olabilir ben ciddi bişey olacağını düşünmüyorum
çünkü o yapı çok narin bi yapı değil.... artı diyelimki, zarar gelseydi hissetmememniz imkansızdı
Yalnız konuyu silmeye çalışmışsın burada konu içeriğinin silinmesi yasak sanırım...
Bende benzer durum yaşadım bir bisiklet kazasıydı benimki. Takılacak bir durum yok zedelenmiştir sadece. Bide küçük yaşta gelmiş sanırım böyle bişey başına kötü bi durum olduğunu düşünmüyorum ki olsada kendiliğinden yenileniyormuş diye duymuştum... Ama için rahat etmycekse bi doktora görün derim...
Seni anlıyorum senin icin önemli olmasa sormazdin.
Bence de doktora git eger bir problem olduysa ailem beni öldürür yanlış anlar diyorsan da annene düşmenden kaynaklı korkundan bahset.
Gerekiyorsa annenle birlikte gidin bir doktora danisin.
ya cok haklısınız bn cinsellik olyanı 17 yasında yasadım kandırıldımmm siz kimsenin ne yasadıgını bilemezsiniz ki o andan sonra kimseyle böyle seylerr yasamadım artkadsındayım zaten böyle seylerde oldu diye paylaştım sizinleKücükken biyerden düsüpte eger zariniz hasar görmüsseniz bu sizin sucunuz degil, ailenizde biliyormus zaten düstügünüzü...cok tereddüt ediyorsaniz bi doktora kontrol olabilirsiniz ve duruyormu durmuyormu ögrenirsiniz, biz burdan nasil bilelim bunu?
Öteki mevzuya gelince, allah askina ailenizi,cevrenizi,yetisme tarzinizi, yasadiginiz yeri cok iyi biliyorsunuz, evlilik öncesi cinsellik yasarsaniz sizin icin kötü olucagini biliyorsunuz, peki niye ozaman bile bile biseyler yasiyorsunuz? Yasiyorsaniz arkasinda duracaksiniz!!! Hakkimda kötü düsünürler diyorsunuz, her halti yerken iyi hosta zar gidincemi tek felaket?
Gecin bu sacma düsüncelerden artik, kücükte degilsiniz, kaldiramadiginiz seyleri yasamayin, yasiyorsanizda arkasinda durun aglanmayin!!!
bunu ben de anlamıyorum yargılamak istemiyorum ama zar konusuna önem veren pekçok kızımız her türlü yakınlaşmayı yaşayıp sonra da paçaları tutuşmuş şekilde geziyo
madem arkasında duramayacaksınız yapmayın o zaman
Çok garip bir tesadüf dikkatimi çekiyor. Bu zar konuları ile alakalı açılan tüm konuların sahipleri "yaşadığım yer küçük bir yer" diyor. Vay arkadaş büyük yerlerdeki bu kalabalıklar ne o zaman? Herkes m küçük yerde yaşıyor ya da sandığınız kadar küçük bir yer değil mi acaba bilemedim ki.
Yaşadığınız yerden bir süreliğine çıkıp büyük bir yerdeki doktora giderseniz cevabı verecektir. Buradaki hatunların muayene etme şansı olmadığı için cevabı büyük yerde bulabilirsiniz.
Merak ediyorsan gidersin doktora. Jinekologa sadece bekaret için gidilmez arkadaşım 25 yaşındaki kadının bunları bilmesi gerekir. Hiç mi gitmedin daha önceden muayeneye?
pardonda erkek arkadasınla "yüzeysel yakınlaşırken" zevkine değilmiydiii?? ah kuzum yaaa.... boşver sen hayatı kendine zindan etmeyi... sen bapbakiresindirr....
ben de çok güldüm o lafa
sürtünme olunca zevkine olmuyo
ama bekaret gidince zevkine veriliyo
mantığa bak ya
baska bir sehre gitme imkanım yok malesefkadın doğuma gitmen lazım ama yaşadığın yer küçük demişsin başka bir şehire gitme imkanın var mı
Camur at izi kalsın politikasinami giristiniz cok saygideger hanımefendi... ben sizmiyim bisey yaparsam keyfimden yaparim onuda gururla solerim kimene benim bekaretim... sizin gibi surtunup surtunup zevkinee degildi demem. Yada her halti yiyip seyimdeki zarin derdine dusmem...ok biliyorsunuz sizzz devam edin bu sekilde yaranız var galşba cok gocundunuz :)
oluyor tabi neden olmasın gayet mantıklı
meraba kızlar burda yardımcı oluosunuz herkese bnm de bir derdim var yasım 25 evlenmeyi düşünüyorum tailplerimde var ama korkuyorum neden mi ?? çünkü 6 yasındayken yüksek bi yerden asagı düştüm ve cinsel organımdan kan geldi hemen hastaneye götürdüler beni hemşireler bişey olmaz zar bozulmamıs ddiler ama bn cok korkuyorum cünkü kan nasıl geldi ?
ikinciside sevgilim vardı cinsel yakınlaşmamız oldu ama asla ilişki olmadı o sıradada hafif kan vardı camasırımda sonrasında adet oldum o aya denk geldi
belki sacma bulursunuz ama gerçekten ben cok korkuyorum lütfen bana bildiklerinizi söyleyin bakireligim devaam eder mi bu sekilde eger degilsem ailem beni öldürür cok korkuoyrum ilişkiye girmedim ama bu olaylardan sonra bilemiyorum![]()