Bayanlar lütfen bana akıl verin yardıma çok ihtiyacım var.

milkraspberryy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2014
8
14
38
29
Yaklaşık iki buçuk yıllık bi evliligim var. Ben hiç bi zaman eşimle karı koca bağlılığımız olduğuna inanmadım. Ailemi pek sevmiyor. Ona ailemle olan bi mutluluğumu,üzüntümü,kaygımı kısacası hiç bi duygumu paylaşıp konuşamıyorum.buda beni yaralıyor ben isterim ki Herseyimı çok rahat paylaşayım dertleseyim onunla bir olayım. bi iki denedim hep beni yanlış anladı başkası tarafından yonlendirildigimi düşünüyor bana inanmaması güvenmemesi beni kahrediyor çoğu zaman kendimi gözyaşlarıma boğulmuş düşüncelere dalmışken buluyorum. Yalnızken hep bunları düşünüyorum. Hal böyle olunca daha çok uzaklaşıyorum ondan daha samimiyetsizlesiyorum evli olduğum/sevdiğim adamla değilde arkadaşımla aynı evde yaşıyorum hissine kapılıyorum. Ona olan sevgim saygım muhabbettim şakalaşmalarim aynen arkadaşım gibi sanki gittikçe. Yardımcı olun nolur ona nasıl yaklasmaliyim hangi üslubla konusmaliyim ne demeliyim yardım lütfenn

Esinin degismesi lazim. Cunku sen cabaliyorsun anlattigina gore ama esin bu cabaya karsilik vermiyor hatta birinden akil aldigini dusunuyor.
Bence esini bir psikologa falan gotur..
İnsallah duzelir..

Esinin degismesi lazim. Cunku sen cabaliyorsun anlattigina gore ama esin bu cabaya karsilik vermiyor hatta birinden akil aldigini dusunuyor.
Bence esini bir psikologa falan gotur..
İnsallah duzelir..
Yoo o kötü biri değil ben evliligim izin ilk zamanlarında denedim hep onları. Artik daha cok alistik birbirimize belki yeniden denesem olumlu sonuc alabilirim ama konuşma cesareti gösteremiyorum kırılmaktan çok korkuyorum

Konusmadan bir sey yapamazsiniz. İnsanlar konusa konusa. Allahu teala oyle bir nimet vermis.
Demekki derdinizi anlatmayi bilmiyorsunuz. Guzelce anlatin. Tv vs kapatin birbirinizi dinleyin. Siz anlattiktan sonra onu da dinleyin. O da anlatsin.
Kirilmaktan korkuyorum diye konusmaktan kacarsan daha cok kirilirsin..

Aynen öyle gerçekten daha çok kırılıyorum. Ama belkide "herşey guzel olabilir" diye dusundugum umudumuda kaybetmekten korkuyorumdur. Olumsuz bi tepki alırsam neye tutunacagim ben ondandır kaygım korkum. 8 aylık hamileyim bu üzüntülerimden bebeğimin etkilenmesinden korkuyorum.

eşin ailenden neden hoşlanmıyor
aralarında sorun mu var

Eşinizle ilk zamanlardaki heyecanınızı tekrar geri kazanmak istiyorsunuz ve romantizim pek yok anladığım kadarıyla buda evli bir çiftin yaşayacağı en önemli unsurdur bence eşiniz romantik bir adam mı suan değilse önceden öleymiydi eğer öyleyse onu değiştiren şey ne onu öğrenmelisiniz bunu da en doğru eşinizden öğrenirsiniz karşınıza alın ve son kez onunla bir arkadaş gibi konuşacağınızı belirterek konuyu paylaşın umarım hayırlı bir sonuca varırsınız herşey gönlünüzce olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…