Bayanlar lütfen yardım.

Emmalli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2016
2
0
1
34
Şimdi benim 8aydir bir iliskim var cidden seviyorum kendisini biraz tutucu biri ve ben daha önce bir evlilik yaptım o ise hiç evlenmemiş ama bunu problem yapmıyor şimdilik ama ben emin olamıyorum ikinci kez hata yapmak istemiyorum birde beni ailesiyle tanıştırmak istemiyor aynı iş yerindeyiz benim yoneticim hiç kimsenin bilmesini istemiyor nedeni nedir sizce evlilik le alakali hiçbir şey demiyor zamana bırakalım diyor falan filan ben ne yapmalıyım sizce

Canım daha ilişkiniz çok yeni 8 ay ne ki bi erkeği evliliğe ikna etmek çok zor ayrıca kendisinden emin olmaya da bilir onun için ailesiyle tanıştırmıyodur en önemlisi de kadın erkeğin niyetinin ne olduğunu Sezer mutlaka anlamışsındır

İşte aslında normalde anlarım ama bazen hiç istemediğini seziyorum bazen de diyorum evet istiyor seninle yaşlanmak istiyorum deyip hiçbirşey yapmaması kafami bulandiriyor ben 26 o 34 yaşında halı vakti verinde bazen ayrılmayı bile düşünüyorum ama çok sevdiğim için yapmıyorum etrafımda konusucak kimse yok okadar sıkıntılı günler geçiyor ki bilmiyorum ne yapicagimi :(

Back
X