Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bayanlar ovulasyon testine başladım da bu ay yumurtlama oldu mu anlamadım 2 gün sonra adet olucam tekrar sizce sondan 4 cü test pozitif mi
Ertesi gün başladım aslında ama anlamadım hayırlısı bakalım peki kadınlarlarda her ay yumurtlama olmalı mı bagzen olmadıgı zaman da olur mu yani normal mi
Şöyle aslında sabah uyanınca ilk idrarım 10/11 arası birde akşam eve gidince gece 11/12 arası mesaili işim olduğundan dolayı biraz zorlanıyorum test konusunda
Şöyle aslında sabah uyanınca ilk idrarım 10/11 arası birde akşam eve gidince gece 11/12 arası mesaili işim olduğundan dolayı biraz zorlanıyorum test konusunda
Günlük bir kere yapmanız yeterli. İlk idrarınızla yapmayın yanlış sonuç alabilirsiniz. Çalışıyosanız Akşam 8-10 arası aynı saatte yapın. Bi de dediğim gibi en az 2 saat tuvaletinizi yapmamış olursanız daha iyi olur.