Bayanlar ovulasyon testine başladım da bu ay yumurtlama oldu mu anlamadım 2 gün sonra adet olucam tekrar sizce sondan 4 cü test pozitif mi

Djansu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2024
77
18
3
24
643D0E34-38AE-4601-B052-34DEB1844DCF.webp

Ertesi gün başladım aslında ama anlamadım hayırlısı bakalım peki kadınlarlarda her ay yumurtlama olmalı mı bagzen olmadıgı zaman da olur mu yani normal mi

Testinizi her gün aynı saatte yapmaya dikkat ettiniz mi ? Ben her gün aynı saat ve en az 2saat tuvalete gitmedikten sonra yapıyorum

Testinizi her gün aynı saatte yapmaya dikkat ettiniz mi ? Ben her gün aynı saat ve en az 2saat tuvalete gitmedikten sonra yapıyorum
Şöyle aslında sabah uyanınca ilk idrarım 10/11 arası birde akşam eve gidince gece 11/12 arası mesaili işim olduğundan dolayı biraz zorlanıyorum test konusunda

Sabah akşam yapmaya çalışıyorum sabah ilk idrarımla 10/11 arası birde gece işten gelince 11/12 arası

Şöyle aslında sabah uyanınca ilk idrarım 10/11 arası birde akşam eve gidince gece 11/12 arası mesaili işim olduğundan dolayı biraz zorlanıyorum test konusunda
Doğru yapmıyormuyum acaba pek de araştıramadım açıkcası bana anlatırmısınız 🙏

Doğru yapmıyormuyum acaba pek de araştıramadım açıkcası bana anlatırmısınız 🙏
Günlük bir kere yapmanız yeterli. İlk idrarınızla yapmayın yanlış sonuç alabilirsiniz. Çalışıyosanız Akşam 8-10 arası aynı saatte yapın. Bi de dediğim gibi en az 2 saat tuvaletinizi yapmamış olursanız daha iyi olur.

Back
X