• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar rahımde mıyom?

bebetom

Teyzesinin gülü o
Kayıtlı Üye
19 Mart 2009
1.620
1
116
48
İçel Mersin
Mıyom kanama yaparmı?Bılgısı olan varmı?Benım hala kanamam durmadı.20-25 gundur gelıyo,cok halsızım.:uhm::çok üzgünüm:

ıyı geceler canım.Evet myom kanama yapar.Büyüklüğü ve hangi tip olduğu önemli.Hemen doktora gitsen iyi olur.Çünkü ben myom yüzünden çok çektim amaliyat oldum şimdi yine tekrarladı.Benimde kanamam çok olurdu ilkinde çok halsiz bırakır biliyorum.Geçmiş olsun biran önce doktora gitmeni tavsiye ederim.Muhtelemen amaliyat olmanı önerir.

canım gecmis olsun oncelikle. miyom ve polip kanama yapabilir ama tipine ve yerlesimine bagli olarak degisir bu durum bir ara bende de polip vardi kendiliginden kayboldu. 3 tane miyom vardi onlardanda 2 si kendiliginden yok oldu 1 i kaldi sadece. ama benimki rahim duvarinin icinde yani rahim yuzeyinde olmadigi icin kanamaya sebep olmuyor. seninki yuzeydeyse ondan kanama yapıyor daha dogrusu kanamanin durmasini engelliyor olabilir.

bir an once doktora git daha fazla bekleme. kanamayi kesici ilacla hemen durdururlar sonra da doktorun soyler zaten ne gerektigini..

merak etme canım cok onemli degildir ama miyomlar duzgun kontrol ettirirsen sıkıntı yaratmaz. bir arkadasim 3 miyomla hamile kaldi ve saglikli bir bebek dunyaya getirdi. :)

arkadaşım sen daha doktora gitmedinmi bence bian önce git belki problem büyüyebilir bi an önce muayenesini yaptır canım ya o kadar kan kaybı çok yıpratır seni inş . zor bi sorun deildir canım tekrar geçmiş olsun doktora gidersen sonucunu bildir canım :olmaz:vereliniortak

canım gecmis olsun oncelikle. miyom ve polip kanama yapabilir ama tipine ve yerlesimine bagli olarak degisir bu durum bir ara bende de polip vardi kendiliginden kayboldu. 3 tane miyom vardi onlardanda 2 si kendiliginden yok oldu 1 i kaldi sadece. ama benimki rahim duvarinin icinde yani rahim yuzeyinde olmadigi icin kanamaya sebep olmuyor. seninki yuzeydeyse ondan kanama yapıyor daha dogrusu kanamanin durmasini engelliyor olabilir.

bir an once doktora git daha fazla bekleme. kanamayi kesici ilacla hemen durdururlar sonra da doktorun soyler zaten ne gerektigini..

merak etme canım cok onemli degildir ama miyomlar duzgun kontrol ettirirsen sıkıntı yaratmaz. bir arkadasim 3 miyomla hamile kaldi ve saglikli bir bebek dunyaya getirdi. :)

konuya cevap yazalı çok olmuş ama eğer halen foruma giriyorsanız bir sorum olacaktı size; bende bir tane miyom vardı. bir ara kanamalar çok fazlaydı. fakat son 3 aydır kanamalar azaldı. sancılar azaldı. acaba miyom küçülmüş olabilir mi? siz de iki tane miyom kendiliğinden kaybolmuş. kaybolduğunda veya küçüldüğünü biz anlayabilir miyiz? bir de neler yaptınız da kayboldu? bizlerle paylaşırsanız sevinirim.

Back
X