Gebelikte sebepsiz kanama

Herkese Selam ,
Hemen konuya gireyim
sata göre 7 haftalık ama sanırım geç döllenme nedeniyle ultrasonda görülen 5 haftalık gebeyim .

Neredeyse 2 haftadır lekelenmeyle başlayan kanamam var . Şuan az miktarda adet kanaması gibi geçiriyorum. Farklı doktorlarada gittim

Söylenen şu ;
Kesenin yeri güzel , şekli güzel , etrafında bir kanama alanı yok , bu kanamanın sebebini bilemiyoruz.

Progestan fitil kullanıyorum ve 2 kerede iğne oldum.
Doktor düşük riskin varda demiyor ,
Yerleşme kanaması olmasını umut ediyorım dedi
Ama bu kanama bitmiyor kesinlikle ..

Piskolojim darma duman. Gebemiyim değilmiyim hala içimde kese varmı onu bile bilmiyorum. Doktorlar beni 2 günde bir görmektende yıldı artık :)

Takmicam , olucagı varsa olsun , sağlıksızsa zaten düşer diye düşünüyorum ama takmıcam dedikçe her tuvalete gittiğimde o kırmızı akıntıyı görmek beni çok yordu ..

Varmıdır böyle örnek sizde veya çevrenizde ?
Canım bende şu an seninle aynı durumdayım tüm hikayemiz aynı sende durumlar şu an ne

Benimde 6. 7. 8. Haftalarda oldu lekelenmem pembegdi 3 gunde bir oluyordu kanama alani yok dendi neden oldu anlamadik kan sulandjricidan suphelendik ama ondanda degildi bence hala kullaniyorum suan yok mesela bir sure sonra geciyor bu surecte haptiklarima gelirsek hep yattim dinlendim disari cikmadim progesgan igne gunde 2 kere ve fitilde 2 seklinde kullanmaya devam ettim. Insallah sizde atlatirsiniz cok can sikici sizi anliyorum

Back
X