Bayanlar siz en çok .......

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

BEN???????

• Ankete Katılan
    199
uzun aralarla... bence yalnızca bir kez aşık olunur diye bi şart yok, zaten yaştan yaşa değişir aşık olmanız. üniversitedeyken de deli gibi aşık olduğum bir sevgilim vardı şimdi hatırlatıp gülümsüyorum ama o zaman da o aşktı benim için :lepi: evlenince eşinize duyduğunuz aşk başka, sonra çocuğunuza duyduğunuz aşk başka :D

bir kere aşık oldum delicesine.. ama bitmek zorundaydı ve bitti..

1 kere aşık oldum o da nişanlıma 1 ay sonra evleniyoruz aşkımla:asigim:

NEGÜZEL hepiniz aşık olmuşsunuz evlenmişsiniz yada hala berabersizniz uzun yıllara rağmen..Allah bozmasın..
Ben bir kere aşık oldum deliler gibi sevdim ama olmadı..ondan başkasınıda hayatıma koyamadım onu hala daha seviorum kaç yıl gecmesine rağmen üstünden ama aklımdan hiç çıkmıyor.o şuan başkasıyla beraber canım çok yanıyo kendimden saklasamda beceremiyorum seviyorum..

sadece eşime aşık olmuştummm
ve Rabbim bizi birleştirdi şükürler olsunnn
Allah herkesi aşkıyla bütünleştirsin ihşallahhhhhh:asigim:

Hayatta bir defa mı aşık olunur bilmiyorum ama ben bir defa aşık oldum ve onunla evliyim...

Ben yalnızca sevgilime bu kdr çok aşık oldum..
Yani sadece 1 kere aşık oldum c. şıkkı :69:

Son düzenleme:
insan bir kere aşık olur sözü yalandır
birincide istediğini bulamazsın diğerlerinde bulursun

uzun aralarla aşık olurum

Bir kere Aşık oldum inş sonum da o olurr..Başkasını düşünmüyorum istemiyorum

bir kere aşık oldum bir daha aşık olabileceğimi sanmıyorum istemiyorum da zaten

1 kez oldum, 3 yıl da acısını çektim. o da gerçek aşk olmamış olsa gerek ki acı çeke çeke bitirmek zorunda kaldım tavırları ve altüst olmuş hayatı yüzünden.
sanırım ileride aşık olduğumda tekrar bunu bir anı olarak hatırlayıp gülümseyeceğim ve insanın hayatında bir kez aşık olduğuna inanırım :)

Şuan bir kez aşık oldum ve çok şükür devam ediyor.Sanırım aşık olduğum adamdan bir darbe yiyerek ayrılırsam aradan biraz zaman geçince tekrar aşık olabilirim...

Back
X