Bayanlar size bi sorum olacak bakar mısınız

zuzummm001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2012
2.393
12
88
Adana
Mrb bayanlar bu biraz özel bir soru olacak ama uzun zamandır aklıma takılan bi konu dra da gitmedigim icin cevap bulamadım yanıtlarsanız cok sevinirim simdi afedersiniz yumurtlama zamanı gün asırı iliski oluyo ya sorum onunla ilgili biraz acık secik olacak kusura bakmayın aynı gece iki defa iliski gebelik sansını artırır mı yani ortalama bi saat arayla iki defa iliski oldu diyelim birincide on milyon sperm varsa ikincide ortalama ne kadar olur yumurtlama zamanı iliski sonrası ayaga kalmadıgım icin bi iliski sonrası yatıyorum acaba ikincide sperm bulunuyo mu? Bulunuyosa ne kadar bulunuyo Bu konuyla ilgili bi yazı bulamadım bilgisi olanlar lütfen cevaplayabilir miiiiiii

arka arkaya ilişki ihtimali artırmaz canım.. yani ikinci ilişkide hemen çok sayıda kaliteli sperm oluşmaz.. madem sperm azlığı var kaliteli spermlerin oluşması için 1 gün arayla ilişkiye girin..

arka arkaya ilişki ihtimali artırmaz canım.. yani ikinci ilişkide hemen çok sayıda kaliteli sperm oluşmaz.. madem sperm azlığı var kaliteli spermlerin oluşması için 1 gün arayla ilişkiye girin..

Anladım cnm bazı makalelerde her bosalmada su kadar sperm olur yazıyo bazılarında da bir gün beklemek lazım diyo benim de kafam karıstı yani

mrb eğer belirgin bir sperm düşüklüğü varsa cinsel perhiz gerekli. sık boşalma sperm sayı ve kalitesini düşürür. bu nedenle bir gün ilişki bir gün ara şeklinde gün aşırı yada adet sonrası 2 yada 3 günlük cinsel perhiz sonrası gün aşırı ilişki önerilir. spermiogram testleri yapılmadan evvel 2-7 gün arası cinsel perhiz önerilmesi bu nedenledir. bize en sağlıklısı 3 günlük cinsel perhiz demişti doktor ancak yumurtlama günlerinde günaşırı ilişki tavsiye etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…