Bayanlar takıntılarınız var mı?

marli

Hoşgeldin Dünyama BEBEĞİM....
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2013
1.670
248
163
35
Bayanlar herkesin muhakkak bir takıntısı vardır " Benimki Kilo " konusunda zayıf olamama rağmen kilo almak bu bende takıntıdır yaz sizde

Son düzenleyen: Moderatör:
sanırım tanıdığım en takıntılı insan benim eğer bunlara takıntı denirse. saat sesinden uyuyamam odamda yada civarda varsa pilini çıkarırım. anahtar ve tesbih sesinden de aynı şekilde. bir çok kez tesbih atmışlığım vardır. parmakları bir zemine vurarak ritmik ses çıkarttırmam yanımda. ve eğer ben sakız çiğnemiyorsam yanımdakilere de çiğnetmem ses çıkardıkları için. benim seslere karsı takıntım var anlayacagın

Haklısın gece uyurken saat sesinden rahatsız olurum o yüzden uyuduğum odada saat asla bulundurmam.. Musluktan akan su damlaması sesi, karşımda yada yanımda çorba , çay içilirken hürrp sesi çıkarılmasına sinir olurum... Yada cips veya yağlı bir şey yendikten sonra parmak yalanması yapmam yapana da içim gıcıklaşır... Hele ki kilo almak en büyük takıntım 1 kilo falan alsam hemen diyet sıkıntı

Son düzenleme:
çay içerken hüpleten olursa odadan çıkarım, geğirene sinir olurum tüylerim diken diken olur....
konuşurken dürtene sinir olurum, sakız çiğnetmem yanımda...
saysam daha çok çıkar ama aklıma gelen bunlar...

Benim bir arkadaşım vardı parmak çıtlatmasının sesine bile tahammül edemezdi.. Çıtlatan oldumu kulaklarını tıkayıp yüzünü buruştururdu.

Yaaa benimde var ! Ozellikle uykuya dalarken en ufak ses bile rahatsiz ediyor saat sesi ruzgar sesi vs. Sanirim depresyondayim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…