Amin Allah razi olsunÇokkk geçmiş olsun Raabbim şifasını versin, bilgim yok maleseffRabbim en kısa zamanda iyi etsinnn
Malesef istanbuldayiz cok tesekkur ederimÇok geçmiş olsun öncelikle. Hiç fikrim yok tedavisi ile ilgili maalesef. Ankara’daysanıx veya yakınsanız Hacettepe Hematolojiye gitmenizi öneririm. Umarım bir tedavisi vardır ve arkadaşınız iyileşir
Hiç karşılaşmadım ama trombosit düşmesini biz lenfomada çok yaşamıştık ablamda.
Sürekli bizden alıyorlardı ailesi olduğumuz için.
Ama onunda ortaya çıkmaması imkansız çünkü kan değerlerini alt üst eden bir hastalık hemen farkediliyor.
Aynen gercekten doktor nasil yuruyebiliyosun diyor okadar kotu durumEksik yazmışım lökosit ve trombosit veriliyordu. Daha fazla trombosit alıyorlardı. Sizin lökosit ihtiyacı daha fazla yinede arkadaşınızda bağışıklık sistemi problemi düşündürüyor beni...
Tesekkur ederimBurada birkac doktor vardı,umarim konunuzu görürler.
Not:Konu yukarıda kalsın diye yazıyorum.
Bu arada bu bahsettiğim iğneyi kardeşim hastahanede staj yaptığı için bulduk yoğun bakım ünitesinden, yine aynı şekilde eşimin kuzeninin ablası ebe olduğu için onlarda yenidoğan yoğunbakımdan buldular ama bayağı zorla.Benim kız kardeşimde de beyaz kan hücreleri çok çok az. Hatta doktor ona da aynen senin kan değerlerinle şuan komada olan hastanınki aynı nasıl ayakta duruyorsun demişti. Bİ iğne verdiler, k vitamini kolay bulunmuyor ondan vuruldu değerleri biraz düzeldi. Ama hala düşük. Doktor yapacak bişey yok sadece kanaman olursa ufak bile olsa hemen acile gel dedi. Eşimin kuzeninde de çıktı aynı durum, ona da iğne vurdular aynısını, ama onda hiç işe yaramamış. Doktor ona sürekli gel kontrol edelim fakat yapacak bişey yok demiş. İkisi de şuan normal hayatlarına devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?