Bayanlar tekrar ben ama bu defa baskasi adina yaziyorum

Biranne01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2018
1.051
695
43
37
Bayanlar merhaba daha cozemedigim korkularim ve artan sorunlarim olsada kardes bildigim cocukluk arkadasim adina yaziyorum kendisinin bir hastaligi var oyleki kemik iliginden ornek alindi ama bi caresini bulamadilar!! Beyaz kani cok cok dusuk yani komada yatiracak kadar ama kendisi komada degil tabi bu doktorun tabiri beyaz kan vucudundaki damarlardan cekiliyor ve sebebini bulamiyorlar hemde ileride yatalak olursun demisler tabi Allah bilir ama.... size suandada 1 saat yuruse yataga dusuyo agri ve atesten kendine gelemiyo size sorum boyle bisey basina gelen ve caresini bulan oldumu bilginiz varsa cevaplarsaniz cok sevinirim simdiden tesekkur ederim

Eger elinizden bir çare gelmiyorsa bol bol dua ve sürekli olarak moral vermek şeklinde ona destek olun. İyileşecegine dair inandırın bence insanın tutunacak bir dalı olmalı bu noktada her daim gelecege umutla bakmak imkansız görülenleri bile çözebilir.. .

Hiç karşılaşmadım ama trombosit düşmesini biz lenfomada çok yaşamıştık ablamda.
Sürekli bizden alıyorlardı ailesi olduğumuz için.
Ama onunda ortaya çıkmaması imkansız çünkü kan değerlerini alt üst eden bir hastalık hemen farkediliyor.

Çok geçmiş olsun öncelikle. Hiç fikrim yok tedavisi ile ilgili maalesef. Ankara’daysanıx veya yakınsanız Hacettepe Hematolojiye gitmenizi öneririm. Umarım bir tedavisi vardır ve arkadaşınız iyileşir 🙏

Bilmiyorum çok şükür yok ama et suyu da güçlendirir. Hani bahsettiğiniz ilik var ya. Her derde devadır. Onun dışında üzülmeyin çünkü doktorların ölür dediği hasta 25 yıldır yaşıyor falan ...

Çok geçmiş olsun öncelikle. Hiç fikrim yok tedavisi ile ilgili maalesef. Ankara’daysanıx veya yakınsanız Hacettepe Hematolojiye gitmenizi öneririm. Umarım bir tedavisi vardır ve arkadaşınız iyileşir 🙏
Malesef istanbuldayiz cok tesekkur ederim

Hiç karşılaşmadım ama trombosit düşmesini biz lenfomada çok yaşamıştık ablamda.
Sürekli bizden alıyorlardı ailesi olduğumuz için.
Ama onunda ortaya çıkmaması imkansız çünkü kan değerlerini alt üst eden bir hastalık hemen farkediliyor.

Eksik yazmışım lökosit ve trombosit veriliyordu. Daha fazla trombosit alıyorlardı. Sizin lökosit ihtiyacı daha fazla yinede arkadaşınızda bağışıklık sistemi problemi düşündürüyor beni...

Burada birkac doktor vardı,umarim konunuzu görürler.

Not:Konu yukarıda kalsın diye yazıyorum.

Son düzenleme:
Eksik yazmışım lökosit ve trombosit veriliyordu. Daha fazla trombosit alıyorlardı. Sizin lökosit ihtiyacı daha fazla yinede arkadaşınızda bağışıklık sistemi problemi düşündürüyor beni...
Aynen gercekten doktor nasil yuruyebiliyosun diyor okadar kotu durum

Benim kız kardeşimde de beyaz kan hücreleri çok çok az. Hatta doktor ona da aynen senin kan değerlerinle şuan komada olan hastanınki aynı nasıl ayakta duruyorsun demişti. Bİ iğne verdiler, k vitamini kolay bulunmuyor ondan vuruldu değerleri biraz düzeldi. Ama hala düşük. Doktor yapacak bişey yok sadece kanaman olursa ufak bile olsa hemen acile gel dedi. Eşimin kuzeninde de çıktı aynı durum, ona da iğne vurdular aynısını, ama onda hiç işe yaramamış. Doktor ona sürekli gel kontrol edelim fakat yapacak bişey yok demiş. İkisi de şuan normal hayatlarına devam ediyor

Benim kız kardeşimde de beyaz kan hücreleri çok çok az. Hatta doktor ona da aynen senin kan değerlerinle şuan komada olan hastanınki aynı nasıl ayakta duruyorsun demişti. Bİ iğne verdiler, k vitamini kolay bulunmuyor ondan vuruldu değerleri biraz düzeldi. Ama hala düşük. Doktor yapacak bişey yok sadece kanaman olursa ufak bile olsa hemen acile gel dedi. Eşimin kuzeninde de çıktı aynı durum, ona da iğne vurdular aynısını, ama onda hiç işe yaramamış. Doktor ona sürekli gel kontrol edelim fakat yapacak bişey yok demiş. İkisi de şuan normal hayatlarına devam ediyor
Bu arada bu bahsettiğim iğneyi kardeşim hastahanede staj yaptığı için bulduk yoğun bakım ünitesinden, yine aynı şekilde eşimin kuzeninin ablası ebe olduğu için onlarda yenidoğan yoğunbakımdan buldular ama bayağı zorla.

Peki bu hastaligin adı nedir aynisi bir yakinimin basinda, dr soylemiyor diyor sordugumda

Aynı durumları eşimde yaşamış. Teshis koyamadıkları için sikayetleri artıyor ve Ankara’ya hastaneye gidiyorlar orda lenfoma teşhisi konmuş. Tek bir hastaneyle kalmayın lütfen. Allahım şifa versin

Herkese tesekkur ederim bayanlar kendiside baska bir hastaneye randevu almaya baslayacak baska yerlerdede bakilmak icin Allah hepinize herkesin yakinlarina sifa versin ins

Back
X