Y yokne Guru Kayıtlı Üye 27 Haziran 2013 103 14 298 18 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi yokne #1 Benim kilo takıntım var bi dönem baya topluydum küçükken ordan gelen bi korku. Sonunda diyete başladım hiç bişey yemedim nereedeyse. Sonunda zayıfladım şuan 43 kilo ve sadece 4 kğ yağ oranım var sorum hala kendimi kilolu görüyorum
Benim kilo takıntım var bi dönem baya topluydum küçükken ordan gelen bi korku. Sonunda diyete başladım hiç bişey yemedim nereedeyse. Sonunda zayıfladım şuan 43 kilo ve sadece 4 kğ yağ oranım var sorum hala kendimi kilolu görüyorum
tutku_92 Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Kasım 2012 216 285 158 İstanbul 19 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi yokne #2 bu bir hastalık olmuş canım sende dikkat et anoreksiya olmuşsun sen naptın kendine bence acilen bi psikiyatriste görünmelisin.Dikkat et kendine
bu bir hastalık olmuş canım sende dikkat et anoreksiya olmuşsun sen naptın kendine bence acilen bi psikiyatriste görünmelisin.Dikkat et kendine
Y yokne Guru Kayıtlı Üye 27 Haziran 2013 103 14 298 19 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi yokne #3 tutku_92 .!.: bu bir hastalık olmuş canım sende dikkat et anoreksiya olmuşsun sen naptın kendine bence acilen bi psikiyatriste görünmelisin.Dikkat et kendine Genişletmek için tıkla... evet ama küçüklükten kalma bişey tekrar kilo alma korkusu
tutku_92 .!.: bu bir hastalık olmuş canım sende dikkat et anoreksiya olmuşsun sen naptın kendine bence acilen bi psikiyatriste görünmelisin.Dikkat et kendine Genişletmek için tıkla... evet ama küçüklükten kalma bişey tekrar kilo alma korkusu
C countryquenn Üye Kayıtlı Üye 10 Eylül 2013 123 4 16 35 İstanbul 19 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi yokne #4 çok zayıfsın...takıntı yapma..inan çok zayıflık hiç yakışmıyor bir insana..gerçi boyun kaç bilmiyorum ama
çok zayıfsın...takıntı yapma..inan çok zayıflık hiç yakışmıyor bir insana..gerçi boyun kaç bilmiyorum ama
isabel Kuzey Ege Yönetici Super Moderator Anneler Kulübü 6 Mart 2012 17.792 28.681 798 49 10 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi yokne #5 Konu içeriğinden dolayı ilgili başlığa taşınmıştır.Bilginize