- 13 Ocak 2020
- 46.716
- En iyi cevaplar
- 2
- 182.401
- 598
- 34
Bir insan küfür edebiliyorsa. Hala bir şeylerin çözülebileceğini mi düşünüyorsunuz?Evlilik cok farkli bir muessese tabikide öldürmesini kimse savunmuyor ama ortada eger cozulmeyecek bir durum yoksa anlasmaya gidilmesin mi esi bu yanlisin farkinda ve 2 kucuk cocuk var ortada ayrilinca hersey 4 4luk mu oluyor öldürme ihtimaline bakarsaniz öfke halinde hic beklenmeyen insanlar beklenmedik seyler yapiyorlar ozamn hic evlenmesin erkek arkadas olmasin yani

Yanlışlar da kendi içinde ayrılır kabul edilmemesi gereken şeyler vardır. O umut ışığı dediğiniz şey isterse stadyumlardaki projektörler kadar devasa olsun. Ama geceyi gündüz yapamaz. Kadınlarımızın başına tüm kötü şeyler düzelir sanmalarından geliyor.
 Yanlışlar da kendi içinde ayrılır kabul edilmemesi gereken şeyler vardır. O umut ışığı dediğiniz şey isterse stadyumlardaki projektörler kadar devasa olsun. Ama geceyi gündüz yapamaz. Kadınlarımızın başına tüm kötü şeyler düzelir sanmalarından geliyor.  

yorumlarınızı bekliyorum
yorumlarınızı bekliyorum

ben çözüm arıyorum kızlar nasıl 1 ay konuşmam nasil dayanırım ve evde nasil kiskandirabilirim onu sizin mesajınız çok hoşuma gitti yapıcı bir tarafınız var
ben çözüm arıyorum kızlar nasıl 1 ay konuşmam nasil dayanırım ve evde nasil kiskandirabilirim onu sizin mesajınız çok hoşuma gitti yapıcı bir tarafınız var