- Konu Sahibi diclem3555
İyi akşamlar hanımlar,hemen konuya girmek istiyorum... 4.5 aydır evliyiz. Çocuğumuz yok,bir düşük yaptım ve bu durum benı halıyle sarstı... Eşimde 6 gundur beraber olmuyoruz.. O sırnaşmıyor ben sırnaşmıyorum. Biliyorum hayatında biri yok buna adım kadar emınım.. Bugun sabah 10da eşim aradı yengeme gıt benım gömleğim orda onu al bana getır işyerine dedi.. Bende hangi gömleğin diye sordum.Beyaz gömleğim vs dedi.. Gömleğini kardeşine vermişti kardeşide yengesinde kalıyor.. Sonra 3 tane gömleğin orada hangi gömleğini istiyorsun diye sordum söylendi ve kapadı telefonu.. Bugun arkadaşlarım bana gelicektı kahvaltıya. Sonra tekrar aradı eşim git gömleğimi al dedi bende arkadaşlarım gelicek nereye gıdıyım bende kentkart yok dedım getirme getirme istemiyorum dedi bende kapadım telefonu... Ardından aradım 2 kere meşgule attı bende en son sınır oldum ve bır daha sana mesaj atmıcam,sen benden ne ıstıyorsun gömleklerını kıyafetlerını dağıtıyorsun ardından benım toparlamamı beklıyorsun ilk çocuğumuz düştü sinirden stresten... Benı bunaltma buda dusucek dedım. (Hamıle oldugumu dusunuyordum adetım gelmemıstı bugun aksam geldi.) Eşimde düşerse düşsün benım senden cocugum olmuycak dedı... Cevap atmadım, tekrar bır mesaj geldi.. Söylenmişti söylenmişte... Tekrar cevap atmadım.. 15 dk sonra aradı açtım. Evde o beyaz gömlegıme benzeyen bıtane gömlegım vardı onu getır dedı. Bende tamam dedim. Gittim baktm evde yok o gömlek oda kardeşinde yada dukkanda dedım.Vay efendım kufur ettı sonrasında kapadı... En ufak bı sorunu buyutuyor.. Anneme babama tek gıdıyorum kendı sulalesıne de öyle.. Gel aksam çay ıcmeye babanın yanına benım anneme gıdelım dıyorum ''Yorgunum'' oluyor cevabı..Dışarıya cıkmıyoruz. Bır sosyal aktıvıtemız yok. Ben çalışmıyorum ev hanımıyım.Ama çok bunaldım pireyi deve edıyor tartısmalarımızda.. Hep o haklı ben haksızım. En ufak tartısmada küfürler.. Çok yoruldum çok.. Her attıgım adıma esımın aılesı karısıyor.. Normalde eşimle aramız iyidir ama Sinirlenince tartısınca ağzından ne çıkcağını bılmıyor. Sizce bosanmalı mıyım?? Eşime mesaj attım kağıt getir akşam dilekçe hazırlayacaz diye.. Durmadan mesaj atıyor cevap vermıyorum cok yoruldum... Bı yandan ılk dusugum,bi yandan hamıle olmayı beklerken bu dusuk,bı yandan eşim...