bayanlar yardım, nereye gidicek böyle??

diclem3555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
425
4
26
İzmir
İyi akşamlar hanımlar,hemen konuya girmek istiyorum... 4.5 aydır evliyiz. Çocuğumuz yok,bir düşük yaptım ve bu durum benı halıyle sarstı... Eşimde 6 gundur beraber olmuyoruz.. O sırnaşmıyor ben sırnaşmıyorum. Biliyorum hayatında biri yok buna adım kadar emınım.. Bugun sabah 10da eşim aradı yengeme gıt benım gömleğim orda onu al bana getır işyerine dedi.. Bende hangi gömleğin diye sordum.Beyaz gömleğim vs dedi.. Gömleğini kardeşine vermişti kardeşide yengesinde kalıyor.. Sonra 3 tane gömleğin orada hangi gömleğini istiyorsun diye sordum söylendi ve kapadı telefonu.. Bugun arkadaşlarım bana gelicektı kahvaltıya. Sonra tekrar aradı eşim git gömleğimi al dedi bende arkadaşlarım gelicek nereye gıdıyım bende kentkart yok dedım getirme getirme istemiyorum dedi bende kapadım telefonu... Ardından aradım 2 kere meşgule attı bende en son sınır oldum ve bır daha sana mesaj atmıcam,sen benden ne ıstıyorsun gömleklerını kıyafetlerını dağıtıyorsun ardından benım toparlamamı beklıyorsun ilk çocuğumuz düştü sinirden stresten... Benı bunaltma buda dusucek dedım. (Hamıle oldugumu dusunuyordum adetım gelmemıstı bugun aksam geldi.) Eşimde düşerse düşsün benım senden cocugum olmuycak dedı... Cevap atmadım, tekrar bır mesaj geldi.. Söylenmişti söylenmişte... Tekrar cevap atmadım.. 15 dk sonra aradı açtım. Evde o beyaz gömlegıme benzeyen bıtane gömlegım vardı onu getır dedı. Bende tamam dedim. Gittim baktm evde yok o gömlek oda kardeşinde yada dukkanda dedım.Vay efendım kufur ettı sonrasında kapadı... En ufak bı sorunu buyutuyor.. Anneme babama tek gıdıyorum kendı sulalesıne de öyle.. Gel aksam çay ıcmeye babanın yanına benım anneme gıdelım dıyorum ''Yorgunum'' oluyor cevabı..Dışarıya cıkmıyoruz. Bır sosyal aktıvıtemız yok. Ben çalışmıyorum ev hanımıyım.Ama çok bunaldım pireyi deve edıyor tartısmalarımızda.. Hep o haklı ben haksızım. En ufak tartısmada küfürler.. Çok yoruldum çok.. Her attıgım adıma esımın aılesı karısıyor.. Normalde eşimle aramız iyidir ama Sinirlenince tartısınca ağzından ne çıkcağını bılmıyor. Sizce bosanmalı mıyım?? Eşime mesaj attım kağıt getir akşam dilekçe hazırlayacaz diye.. Durmadan mesaj atıyor cevap vermıyorum cok yoruldum... Bı yandan ılk dusugum,bi yandan hamıle olmayı beklerken bu dusuk,bı yandan eşim...

Öncelikle ayrılmayı aklından çıkar.
Her sorunda ayrılmayı düşünürsen yandın.ilerki yıllarda sorunlarınız artacak birtaneyse ontane olacak ozaman neyapacaksınız?
Aldatma konusu olsa hemen ayrılın derdim.galiba benim affetmeyeceğim tek şey diyebilirim.
Eşinle konuş anlat sıkıntılarını

Bir gömlek nelere kadir miş :53:...

Mesele bu değil tabiki. Bebeğinizi kaybetmeniz eşinizide üzmüştür. Vücudunuzun hassas olduğunu düşündüğü için uzak duruyor olabilir.

Alışana kadar olabilir ufak tefek anlaşmazlıklar, büyütmemek lazım. Ama çocuk konusunda sizin eşinizi suçlarcasına konuşmanız,

eşinizinde atağa geçmesi hoş olmamış. Dikkat etmek lazım böyle şeylere...

Son düzenleme:
Bir gömlek nelere kadir miş :53:...

Mesele bu değil tabiki. Bebeğinizi kaybetmeniz eşinizide üzmüştür. Vücudunuzun hassas olduğunu düşündüğü için uzak duruyor olabilir.

Alışana kadar olabilir ufak tefek anlaşmazlıklar, büyütmemek lazım. Ama çocuk konusunda sizin eşinizi suçlarcasına konuşmanız,

eşinizinde atağa geçmesi hoş olmamış. Dikkat etmek lazım böyle şeylere...

Çok yoruldum. Dayancak gücüm kalmadı artık.. Eşimden iyice uzaklasıyorum boyle tartısınca. Hıc bır sey yapasım gelmıyor. Ama normalde böyle degıl. Sinirlenince ne dıcegını bılmıyor

Bebegımı kaybettıkten 2 gun sonra annemdeydım anneme gıtmıştım bana bakcaktı, akrabamız ordaydı bı erkek. Neden ona haber vermedım ustumde perdesum yok dıye duymadıgım laf kalmamıştı.. Ben o erkege kendımı göstermeye calısıyormusum cıplak dursaymışım daha ıyımış. Halbukı etek ve ustumde uzunca bı ceket vardı vucut hatlarımı bellı etmıyordu.. Pardesu gıymedım dıye söylemedıgı laf kalmamıştı. Kı o cocukta esım gelmeden 1 saat önce gelmştı oraya..

İyi akşamlar hanımlar,hemen konuya girmek istiyorum... 4.5 aydır evliyiz. Çocuğumuz yok,bir düşük yaptım ve bu durum benı halıyle sarstı... Eşimde 6 gundur beraber olmuyoruz.. O sırnaşmıyor ben sırnaşmıyorum. Biliyorum hayatında biri yok buna adım kadar emınım.. Bugun sabah 10da eşim aradı yengeme gıt benım gömleğim orda onu al bana getır işyerine dedi.. Bende hangi gömleğin diye sordum.Beyaz gömleğim vs dedi.. Gömleğini kardeşine vermişti kardeşide yengesinde kalıyor.. Sonra 3 tane gömleğin orada hangi gömleğini istiyorsun diye sordum söylendi ve kapadı telefonu.. Bugun arkadaşlarım bana gelicektı kahvaltıya. Sonra tekrar aradı eşim git gömleğimi al dedi bende arkadaşlarım gelicek nereye gıdıyım bende kentkart yok dedım getirme getirme istemiyorum dedi bende kapadım telefonu... Ardından aradım 2 kere meşgule attı bende en son sınır oldum ve bır daha sana mesaj atmıcam,sen benden ne ıstıyorsun gömleklerını kıyafetlerını dağıtıyorsun ardından benım toparlamamı beklıyorsun ilk çocuğumuz düştü sinirden stresten... Benı bunaltma buda dusucek dedım. (Hamıle oldugumu dusunuyordum adetım gelmemıstı bugun aksam geldi.) Eşimde düşerse düşsün benım senden cocugum olmuycak dedı... Cevap atmadım, tekrar bır mesaj geldi.. Söylenmişti söylenmişte... Tekrar cevap atmadım.. 15 dk sonra aradı açtım. Evde o beyaz gömlegıme benzeyen bıtane gömlegım vardı onu getır dedı. Bende tamam dedim. Gittim baktm evde yok o gömlek oda kardeşinde yada dukkanda dedım.Vay efendım kufur ettı sonrasında kapadı... En ufak bı sorunu buyutuyor.. Anneme babama tek gıdıyorum kendı sulalesıne de öyle.. Gel aksam çay ıcmeye babanın yanına benım anneme gıdelım dıyorum ''Yorgunum'' oluyor cevabı..Dışarıya cıkmıyoruz. Bır sosyal aktıvıtemız yok. Ben çalışmıyorum ev hanımıyım.Ama çok bunaldım pireyi deve edıyor tartısmalarımızda.. Hep o haklı ben haksızım. En ufak tartısmada küfürler.. Çok yoruldum çok.. Her attıgım adıma esımın aılesı karısıyor.. Normalde eşimle aramız iyidir ama Sinirlenince tartısınca ağzından ne çıkcağını bılmıyor. Sizce bosanmalı mıyım?? Eşime mesaj attım kağıt getir akşam dilekçe hazırlayacaz diye.. Durmadan mesaj atıyor cevap vermıyorum cok yoruldum... Bı yandan ılk dusugum,bi yandan hamıle olmayı beklerken bu dusuk,bı yandan eşim...

bir acı yaşamışsınız geçmiş olsun,ama senın psikolojinin bozuk olması gerekirken eşinde ki bu tavır ne anlamadım sana destek olması gerekirken neden böyle yapıyor daha cok yenisiniz 1. yıl içinde böyle şeyler olabılıyor bazı evliliklerde otur konuş bakalım iyi bir anında

Onun bana destek cıkması gerekırken ben eşıme destek cıkmaya calısıyorum. ben yaramı örttükçe herkes yaramı açıyor. eşimin babaannesı bı ara bana döndu sana kırklama yapalım cocugun olmuyor dıye dedı ne kadar gururum ıncıldı.. Sankı ben kısırmışım benım cocugum olmuyormuş gibi konustu.. Çok dokundu..

Çok enteresan bir ilişkiniz var. Henüz 4 aylık evlisiniz ama şu cümle beni ürküttü, nasıl bu kadar rahat olabiliyorsunuz?

Eşimde bir kez sırnaştım geçen gün ve bana ben yorgunum uyuyalım dıye cevap verdı...

Biz erkeklere biraz damızlık gibi yaklaşıyoruz onları da anlamak lazım, adam bebeğini kaybetmiş belki canı sıkkın, belki gerçekten yorgun. Her istediğimizde yanıt vermek zorunda değilller.

Neyse konu bu değil konu eşinizin size uşak muamelesi yapması. Getir götür taşı bunu ve bu duyarsızlıkları çözmek lazım.

Biz erkeklere biraz damızlık gibi yaklaşıyoruz onları da anlamak lazım, adam bebeğini kaybetmiş belki canı sıkkın, belki gerçekten yorgun. Her istediğimizde yanıt vermek zorunda değilller.

Neyse konu bu değil konu eşinizin size uşak muamelesi yapması. Getir götür taşı bunu ve bu duyarsızlıkları çözmek lazım.

Eşimle doğru duzgun konusamıyoruz kı. Ona bı derdımı bıle açamıyorum,konuşamıyorz geldıgınde bı koltuga uzanır televızyon ızler. ben konusmaya calıstıkca o susar..

Onun bana destek cıkması gerekırken ben eşıme destek cıkmaya calısıyorum. ben yaramı örttükçe herkes yaramı açıyor. eşimin babaannesı bı ara bana döndu sana kırklama yapalım cocugun olmuyor dıye dedı ne kadar gururum ıncıldı.. Sankı ben kısırmışım benım cocugum olmuyormuş gibi konustu.. Çok dokundu..

cok cahilce ya bu ne ,4.5 aylık evlisin cok cok yenisin bence hemen cocuk yapma zaten en az 1 yıl geçsin

Eşimin ailesi bana kısır gözuyle bakıyor hamıle olmadıgım ıcın... cok bunalıyorum...

bu lafa öyle bir kızıyorum ki,arkadaş her kayınvalide gelini doktor kontrolünden geçirsin o zaman dogurganmı degıl mı tovbe yarabbim gerçi eşin arkanda saglam duramadıktan sonra bu laflara cok maruz kalırsın daha ama ne derlerse desin dik dur karşılarında

Size katılıyorum.

bence her kavgaya dusuk yaptım senın yuzunden dıye baslamayın...

her tartsmada senın yuzunden stresten bebegım dustu demenız onu ayrıca skntıya sokmus ve sımdı dıyor kı ''benım senden cocugum

olmayacak''... böyle kötü bir şeye sen sebep oldun demek insanı cok yaralar haklı veya haksız... sizden cocuk yapmayı dusunmeyecek

kadar sogutmus bu durum onu...

iiçim daraldı.. Eşin, erkek bir arkabanın yanında pardüse giymedin diye kızacak kadar dindar ama eşine küfür edecek kadar da dinden uzak.

Peygamber efendimiz; "Sizin en hayırlılarınız, hanımlarına karşı en iyi davrananlarınızdır." buyurmuş bu sözü bi anımsat eşine.

Dünya üzerinde en nefret ettiğim şey işine gelince dindar olanlardır.

Allah yardımcın olsun kardeş..

4.5 aylık evlisin ve bir düşüğün var , ne alaka kısır muammelesi yapmak.
Eşinle evliliğini oturtmalısınız önce.
Kim ne derse desin, ilişkiniz toparlanmadan birde çocuk yaparsan
Tam bir cendereye gireceksin.
O zaman ayrılmayı düşünmende çok kolay olmayacak.
Ayrıca eşinin huyunu ve tavrını hiç beğenmedim.
Küfür, hakaret, ayrıca senden çocuğum olmayacak benim ne demek.
Hiç acele etme çocuk için bence.
Babaanne torununu kırklasında ağzından çıkanı bir duysun bence.

Iste insanlara laf anlatmak kolay degil ki... daha tatil bile yapamadik. Normal olunca gayet iyi sakin ama pek konusmaz. Sinirlenince barut gibi agzina ne gelirse soyler hic dusunmez acaba kirdim mi ettim mi diye?

Back
X