BAYANLAR YARDIMA IHTIYACIM VAR LUTFEN BILGISI OLANLAR YARDIM ETSIN

Benyazmazsamsenyazmazsan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
395
142
53
4 aylık evliyim yeni evlendim eşim yurtdisinda çalıştığı icin hemen cocuk istedik yani evlendigimizden su yana hic bi sekilde korunmadik ve yumurtlama doneminde duzenli birlikte olduk bugun tam dört ay oldu sizce doktora gitmelimiyim yoksa ben cok mu aceleciyim. Ayrica bizden sonra evlenen arkadasim hemen hamile kaldi ama bende tik yok fikirlerinizi bekliyorum.

doktorlar bir sene korunmasız ilişki yaşamadan herhangi bir tedavi yapmıyorlar zaten , ama yine de kadın doğuma gidip ultrasona baktırıp herhengi kist miyon var mı diye baktırabilirsin, ya da tsh, prolaktin gibi hormon seviyelerine baktır derim ben,çünkü tanıdıklarım oldu, tsh yüksekmiş bilmiyormuş bikaç ay boşu boşuna denemiş, aynı şekilde prolaktinde öyle, demir eksikliği de zorlaştırıyor diye biliyorum, için rahatlar, varsa da bi sorun hemen tedavisini olmuş olursun, Allah hayırlı zamanda nasip etsin bebek:) biz hamileleere de dua at yolunda gitsin her şey diye:)))

Canim benim ne güzel anlatmissin herşeyi detayiyla cok teşekkür ederim alakan icin allah en hayırlı şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah herşey gönlünce olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…