• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bir yakınımla birlikte yazıyorum

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.240
7.029
398
Basına gelenlerden tecrübesi olanlardan tabiri caizse akıl almak istiyor özellikle hukuk bilgisi olanlardan.Arkadaşım diyeyim 10 yıla yakın zamandır evli 2 cocuk sahibi biri özel gereksinimli.Eşi evlendikleri günden beri arkadasımın tabiri caizse burnundan getirdi yakınen sahidim buna yeri geldi aldatti sanal ve fiziksel olarak yeri geldi siddet uyguladı 2 defa bosanmaya kalkti arkadasım aylarca ayri kaldilar ama ama esi hep cocuklari bahane edip, sensiz yasayamam diye manipüle edip ikna etti bir sekilde ailesinin evinde de rahat edemeyince mecburen dönmek zorunda kaldi.
Özel gereksinimli olan cocugu degisikliklerden etkilenip egitimi hemen gerileyen bir cocuk rutinlerden hoslaniyor yepyeni bir ortama girdiginde sar başa oluyor.O yüzden hep bekledi ama artik sabredemiyor istemiyor ayni yataga girmek beni igrendiriyir diyor.
Esi cocugun egitimi konusunda da hic destek olmuyormus sık sık etkinlik yapılması gereken üzerine gidilmesi gereken cok zeki bir cocuk anneden aliyor bir seyler ama babadan da almalı fakat baba ilgilenmiyor.Evin alisverisini de yapmiyormus arkadasım cocugun bakım maasiyla evi döndürmeye calisiyor.Baba var ama yok yani öyle diyeyim.
Bayram öncesinde sebebi bilmiyorum ama esiyle kavga etmisler esi hakaretler edip siddet uygulayıp evden gitmis arkadasim da esi evden gider gitmez esyalarini toplayip annesinin evine gitmis.Esi kendin gittin kendin gelirsin ben almam diyormus arkadasim zaten asla istemiyor ama bosanma konusunda kendisine zorluk cikarir diye esinin suyuna giderek ikna etmeye calisiyor.Simdi ben esimin sadakatsizliklerini cocuklar icin affettim evine bakmadi idare ettim ama artik katlanamiyor olmam annemlere kendim gitmis olmam actigim davada bana haksizlik kazandirir mi diye soruyor ?
Esi sen daha önce baristigin icin aldatma kanitlarini sunamazsın onun gecerliligi yok ben evime de bakiyorum sen fazlasini istiyorsun diyerek asigi cekmeye calisiyormus. kac defa dogalgazlarinin kesildigine ben sahidim mesela.Arkadasim simdi diyor ki ben bu adamdan hem bosanip hem de bize kurus harcamamasini kanitlarsam geriye dönük tazminat davasi acip kazanıp kendime bir hayat kurabilir miyim diyor. Hatta kendine ev tutmak icin birikim yapacak ise girmeyi düsünüyor ama eşi yildırma politikası uyguluyor nasil hareket etmeli ki hakliyken haksiz duruma düsmesin ? Mesela mesajlarda ona ne yazabilir ki karsi taraf sucunu itiraf eder tarzda konussun tahrik mi etmeli suyuna mi gitmeli ? Mahkeme oldu diyelim ben sahitlik ederim mesela cünkü cektigi sıkintılara sahidim yakini oldugum icin mahkemede taraf tutuyor diye yorumlanır mi ?

Back