Öncelikle ben sadece akıl danışmak istediğim için bu konuyu açıyorum. Kimsenin yapıcı veya yıkıcı eleştirmesini istediğim için değil, dediğim gibi sadece akıl danışmak istiyorum. Lütfen hakaret edicekler cevaplamasın, belki haddime değil ama.. Ben 24 yaşında ve ünv mezunu bir bayanım şuanda da master yapıyorum. Erkek arkadaşım benden 3 yaş büyük ve 4 yıldır birlikteyiz. 2 gün önce yıldönümümüzdü ve 5. yılımıza girişimizi kutlamak için bana bir sürpriz yapmış ve uludağda 4 günlük bir tatil düzenlemiş. Gittik ve bu bizim ilk bu şekilde yanlız kalışımızdı. Yakınlaştık ama o evlilik öncesinde herhangi bir şey olmayacağını biliyordu. 5 yıl sonuçta birlikte geçen 5 yıl. Bu yüzden iç çamaşırlarımız üzerimizdeyken sürtünerek bir şeyler oldu fakat ben regl öncesi dönemde olduğum için gün içerisinde sık sık az miktarda kan geliyordu. O an benim şansıma yine geldi böyle iki damla tırnak boyutunda. Ben onu görünce şok oldum. Her ne kadar çamaşırlar üzerimizdeyken birleşme olamayacak olsa da ben emin olamadım. Ve ona bağırdım çünkü iki 2014 aralıkta nikahımız olacak tam masterlarımızın bitişine denk gelecek. O da benim evlilik öncesinde tam birleşme istemediğimi bildiğini söyledi fakat üzerimizde çamaşırlar varken herhangi bir şey olmayacağına güvenerek bunun olduğunu söyledi. Daha sonrasında da gün içeriside adet kanım geldi. Adet kanı olduğunu nerden biliyorsunuz derseniz de kahverengi kandı. Elbette bunu benden önce de yaşayan birisi olmuştur bu yüzden düşüncelerinize çok saygım ve ihtiacım var. Çamaşırlıyken bu şekilde birleşme mümkün mü yoksa o gelen kan da regl kanı mıydı? Ayrıca o söylenen muhteşem ilk gece acısı gibi bir acı da hissetmedim. Moral bozukluğundan onu orada bırakıp İstanbula geri döndüm. İçimdeki ses ve mantığım regl kanımın bana kötü bi şaka yaptığını söylüyor ama emin olamıyorum ve onu oarada kızıp bırakıp döndüğüm için de üzgünüm. Forumu tam kullanmayı bilmediğim için herşeyi tüm açıklığıyla yazdım yanlış bir şey yazdıysam forum yöneticilerinden özür diliyorum.