Bayanlar yardımcı olurmusunuz

Ask35a

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2020
189
44
28
Simdi adetim 1gün gecikti bu ay içinde bel agrısı ara ara kasık agrısı tatlı türlerinden sogmaya basladım 10 gün oncesi meraklanıp test yaptım bisey cıkmadı test 1 saat durunca bıraz sefaf görüntü oldu yanılgıdır dedim sırtım cok agtıyor 2.3 gün daha beklemek istiyorum sizce hamilemiyim Dİr

10 gün önce aşırı erken olmuş şimdi yapsan anca silik çıkar canım .benim bata 3 gün kaldı benim negatif çıktı ve ben bile erken mi yaptım diye düşünüp duruyorum

10 gün önce aşırı erken olmuş şimdi yapsan anca silik çıkar canım .benim bata 3 gün kaldı benim negatif çıktı ve ben bile erken mi yaptım diye düşünüp duruyorum
Evet haklısın canm bende iste sabırsız oldugundan yaptım adet olmam lazımdı ama daha olmadım bel agrım cok var ve boyle gunduz deglde aksam üstü genellikle bulantı oluyor çayy falan tukettigimde kahve veya tatlı yiyecekler kusasım geliyor acaba diyorum kendimi kuruntu yapıyorum olursa 2nci cocugum bende cok istiyorum cocugum tek kalmasın bir büyüsün

Rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla nasip etsin bence şimdi test yapmanın tam zamanı gelmiş bir tane yap bence belirtilerin de var çünkü

Rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla nasip etsin bence şimdi test yapmanın tam zamanı gelmiş bir tane yap bence belirtilerin de var çünkü
Yarın alıyım bencede artık birde sizde ayak cok üsümesi oluyormu ayaklarım cok üşüyor ve belin kopcak gibi kasıklarda batma ama özellikle bel agrım gögste arada bir karıncalanma igne batması varmıydı ya ben ilk cocukta bir c bacak ve kusma yasadım pek bu kadar belirti olmadı

Bende pek belirti yok bende bu ay bebek için bekliyorum daha 2 gün var adet olmama bugün test yaptım negatif ti .benim sadece göğüs uclarun büyüdü damarlandi o kadar

Bende pek belirti yok bende bu ay bebek için bekliyorum daha 2 gün var adet olmama bugün test yaptım negatif ti .benim sadece göğüs uclarun büyüdü damarlandi o kadar
Bugün gidemedim misafirden dolayı sabah erkenden gidip alıp yapıcam rabbim neyi nasip ederse

Merhaba,
Öncelikle kendinizi bu kadar yoklamayın.
O zaten kendini belli ediyor. Herkesin gebeliği farklı belirtiler verebiliyor.

Adet tarihiniz geçtiyse bir kaç gün sonra kan testi yapmalısınız. Test sonucu belirtilen referans değerlerin üzerindeyse 2 gün sonra tekrar test yaptırarak artırışı takip etmeye başlamalısınız. Süreçler heyecan verici ve sabırsızlandırıcı.
Olabildiğince kaygılarınızdan kurtulun ve sürecin keyfini çıkarın.

İnşallah güzel haberler alırsınız.

Tesekkür ederim yazdıklarınız için test aldm ama yapmadım bekliyorum bir iki gün daha adet olmam lazımdı 2 gün gecti 1.2 gün daha beklemek istiyorumbiraz gribim belki diyorum ondanda gecikmiş olabilir

OldunuMu regl ben testi yaptım hemen cıktı yarın doktora gidecegim
Bende pek belirti yok bende bu ay bebek için bekliyorum daha 2 gün var adet olmama bugün test yaptım negatif ti .benim sadece göğüs uclarun büyüdü damarlandi o kada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…