• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayanlar yarım istiyorumm

guLsAh94

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
9
0
36
İstanbul
merhaba bayanlar..
kısaca durumumu özetleyeyim sonra önerilerinizi bekliyorum..
erkek arkadaşım son zamanlarda hoşuma gitmeyen davranışlar sergiliyor.yanlış yaptığı bir şey olduğunda uyarıyorum ve hemen isyan bayrağını çekiyor.evet bazen üstüne gidiyorum ama bu kadar değil.bugün facebooka girdim ikimzin de yakın bi arkadaşının bi resmine yorum yapmış işte güzel falan gibisinden..kız sağlam benim de çok iyi tanıdığım biri ki sevgilimden de eminim kötü bi amaç olsa anlardım ama yok..yine de her bayan sanıyorum beni anlayacaktır ben varken bi kıza böyle bi yorum yapması kıskandırdı..bu tarz kıskançlıklarımı dile getirince önemsemiyor ya saçmalama o arkadaşım hayatım falan diyor ama kendisi beni dershanedeki erkek hocalardan bile kıskanıyor:63: ve ben itiraz edip saçma diyince daha da sinirleniyor..ben de o mesajı görünce sinirlendim msj attım telefonundan neye kızdığımı anlattım ve ayrılmak istyrm bitti dedim.facebookta da akadaşlarımdan çıkardım.bu akşam da şehir dışına gidiyorum 1 haftalığına yani beni göremeyecek de telefondan cevap vermeyeceğim faceden de sildim..
ama ayrılmak değil süründürmek istiyorum:1:o yüzden nasıl bir taktik izlemeliyim diye yardımlarınızı bekliyorum bayanlar..

yeni neslin ayrılma barışma kapışma hamleleride hep teknolojik..bi kere biri bana çok büyük hatam bile olsa telefon msjı,face msjı ile ayrılmak istiyorum dese üzülür,doğru ve insani bulmazdım ki burdada eminim çoğu kişi benimle hem fikir olacaktır.. ne demek msjla ayrılmak alırsın karşına gözlerinin içine bakarak ona her ne olursa olsun değer verdiğimi hissettirerek duygumu aktarırdım..

telfonunu kapatmana gelince,çok kez söyledim aynı hataları tekrarlıyor diyorsan bırak biraz sürünsün..merak etsin..böylelikle sen varken başka resimlere güzel deyip seni ne kadar üzdüğünün birazda olsa farkına varır belki..

taktik olarakda burda ve gerçek hayatta onca olaydan aldığım izlenim erkek milletine hatasını kafasına vura vura anlatacaksın..ama çok zor anladıkları gibi bide küsüp trip yaparlar,üstüne bide çıkıştığımız için suçluluk piskolojisi yaratıp bize özürde dilettiler mi eyvahh o zaman tepeye çıkıyorlar işte..buna taviz vermemek lazım,hasretlerinden ölsekde aramadan duramasakda,triplerinden korkup ya benden ayrılırsa diye ödümüz kopsada taviz vermiceksin..hatalıysan hatanı anlayıp kabul ediceksin..etmeliler..ettirmek lazım.. bunu çözdüm..

öncelikle teşekkür ederim msjla ayrlma olayına bn de sıcak bakmasam da yazmıştım mesajımda akşam gidiyorum ve gün içinde görüşmemiz mümkün değil

merhaba bayanlar..
kısaca durumumu özetleyeyim sonra önerilerinizi bekliyorum..
erkek arkadaşım son zamanlarda hoşuma gitmeyen davranışlar sergiliyor.yanlış yaptığı bir şey olduğunda uyarıyorum ve hemen isyan bayrağını çekiyor.evet bazen üstüne gidiyorum ama bu kadar değil.bugün facebooka girdim ikimzin de yakın bi arkadaşının bi resmine yorum yapmış işte güzel falan gibisinden..kız sağlam benim de çok iyi tanıdığım biri ki sevgilimden de eminim kötü bi amaç olsa anlardım ama yok..yine de her bayan sanıyorum beni anlayacaktır ben varken bi kıza böyle bi yorum yapması kıskandırdı..bu tarz kıskançlıklarımı dile getirince önemsemiyor ya saçmalama o arkadaşım hayatım falan diyor ama kendisi beni dershanedeki erkek hocalardan bile kıskanıyor:63: ve ben itiraz edip saçma diyince daha da sinirleniyor..ben de o mesajı görünce sinirlendim msj attım telefonundan neye kızdığımı anlattım ve 1-ayrılmak istyrm bitti dedim.facebookta da akadaşlarımdan çıkardım.bu akşam da şehir dışına gidiyorum 1 haftalığına yani beni göremeyecek de telefondan cevap vermeyeceğim faceden de sildim..
2-ama ayrılmak değil süründürmek istiyorum :1:o yüzden nasıl bir taktik izlemeliyim diye yardımlarınızı bekliyorum bayanlar..

1- Çocukça... :emir_bebek:

2- Ayrılmak değil de süründürmek istediğiniz adamlara "bitti" demeyin... Hele ki size isyan bayrağını çekiyor ve size kısıtladığı şeyleri kendi yapıyorsa... Zira bu durumda yeterince umrunda değilsinizdir; öyle olsa hassasiyetlerinizi dikkate alır, değil mi ama?.. Demek "paşa gönlünü" dinlemek daha cazip geliyor... :51:

Neden sürünsün? "Hoşunuza gitmeyen tavırları"na çekidüzen vermeyenler en fazla bir bilemediniz iki kere çeker nazınızı, sonra herkes yoluna gider... Marifet "ayrılma tehdidiyle" süründürmek değil, iyi günde kötü günde adamı yanında tutmakta... Bu da ancak sağlam temelli, gerçek aşklarda oluyor; bunun için de taktik değil gerçekten sevmek ve sevilmek lazım... :61:

Gerçekten sevdiğine eminmisin sen ?
Bu kadar sudan sebebten ilişki bitirilirmi :S

Son düzenleme:
Back
X