Bayanlara özel telefon

Yagmurun_kizi

Çocuklarım benim herşeyim...
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2015
6.602
8.284
148
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

ben bu telefonlara bakarken düşündümde arkadaşlar şu anda hepimizde vardır bir cep telefonu elimizdeki telefonlarımıza pırıltılı taşlar boncuklar yapıştırsak olmazmı belki saçma gelicek ama ne bileyim işte öyle birden aklıma geldi

Ben televizyonda görmüştüm bu şekil telefonları. İlk kez Paris Hilton kendisi swarovski taşlarla yapmış ve tabii ki moda olmuş.:1closedeyes: Valla ben Eminönde biryerde orjinallerini görmüştüm taşların ama fiyatlarını sormadım.
yapabiliriz tabii neden olmasın dimi?

selam hanımlar bulduğum yeri sizlede paylaşıyım.eski telefonumu en pahalı telefonlardan daha çarpıcı bi hale getirdiler.erenköyde bir magaza.kampanyadalar şu sıralar.0216-3550118 %100 swarovski ..telefonum hakkında yorumlarınızı beklerim.:))

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben televizyonda görmüştüm bu şekil telefonları. İlk kez Paris Hilton kendisi swarovski taşlarla yapmış ve tabii ki moda olmuş.:1closedeyes: Valla ben Eminönde biryerde orjinallerini görmüştüm taşların ama fiyatlarını sormadım.
yapabiliriz tabii neden olmasın dimi?

valla ben de bunları ilk gördügümde aklıma paris hilton geldi tatlicadiarzu biraz onun tarzı

Back
X