• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlara tavsiyem

mirajoy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
551
96
123
Arkadaslar kac gundur ped iskencesi ceker hissediyorum kotex kullandim ve pismanim suanda orkid cok rahat ama boykot olaylarindan snra kullanmiyorum ona benzeyen bir marka onerirmisiniz?

orkidden kalanı hikaye bana göre .Hele molped berbat ne emiş ne yumuşaklık yani ben hiç memnun kalmadım.

Bim de satılan scarlett diye bi marka var,ben senelerce orkid kullandım,iki senedir falan bunu kullanıyorum,memnunum sizde bi deneyin derim,özellikle günlük pedleri bir çok ünlü markadan daha kaliteli.

denemeden once kullanan yakinlarimdan bakarim ya molpedi gecen gordum yumusaklik 0 ve kullanamayacagim kadar tuhaf poset gibi geldi elime o ne ya oyle kotex in yan bantlari hele hala acisi uzerimde bazi ucuzlar bu reklam markalarindan daha rahat dogrudur

Kotex in hangisini kullandınız bilmiyorum ama bu çoook güzel. Selpak gibi dokusu. Ben bayıldımmmm.

Bana da orkidin dokusu plastik gibi geliyo ya :/ hiç sevmiyorum. Bunu denedim bayıldım.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 196
orkid de de plastıklık var evet ama cok rahatsız etmıyor dogru kotex pamuk gıbı ama kanatlarına sinır oldum

Molped de kullandim orkid de.
Ama yillardir kotexten vazgecemiyorum,yumusacik :KK45:
Bir ara indirimde diye molped almistim oylece kaldilar

Orkid de sızdırıyor kenarından, bir de ıslaklık oluyor o zaman cinlerim tepeme cıkıyor benim, bir de ben cok fazla oluyorum. En güzeli Helen Harper, yapı olarak orkide de benziyor. Bilmiyorum ne malı oldugunu, arastırma kısmını size bırakıyorum, boykot ile ilgileniyor sayılmam cünkü.

herkes farklı kullanıyor :D ben deneye deneye rahatını buluyım en ıyısı

bana göre orkidden başkası yalan..
hemen hemen bilindik her markayı denedim hiç biri orkid gibi değil..
hele kotex aslaaaa :KK12:

Arkadaslar kac gundur ped iskencesi ceker hissediyorum kotex kullandim ve pismanim suanda orkid cok rahat ama boykot olaylarindan snra kullanmiyorum ona benzeyen bir marka onerirmisiniz?

ülkeye giren ürünün nesini boykot ettiniz anlamadım?
neyse molped iyidir o konuda.

ülkeye giren ürünün nesini boykot ettiniz anlamadım?
neyse molped iyidir o konuda.
ya sürü psikolojisi 2-3 ay boykot yapılıyor sonra aynı seylerı yıne alıyoruz dogru söyluyorsunuz ramazan ayında boykot yapıldı güya her sofra da coco cola görduk

doğru da ülkeye girmiş yani parası ödenmiş ürüne boykot anlamsız bir dahakine bunu düşünün yoksa sürü hali hepimiz gördük..

Bence orkid maxi gece.Tek geçerim.Bir dönem başka bir marka pedin tanıtımını yapmıştım.Şimdi neden çoğunluğunun orkidten vazgeçmediğini daha iyi anlıyorum.

Back
X