Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bütün şıkları işaretlemek isterdim ben.. Bir bayana küfür argo kelimeler yere tükürmek yüksek sesle kahkaha atmak daha bisürü şeyler bence hiç mi hiç yakışmıyor.. Birde benim şahsi görüşüm bir bayana sigara içmek bile yakışmıyor.. Hoş ben sigara içen erkeğide sevmiyorum..
Yolda sakız çiğneyenleri görüyorum çok tuhafıma gidiyor, Hele bi kadın var oğlumu okula götürürken görüyorum yok böyle bi çiğneme hiç yakışmıyor hiçççç
bence sakız çiğnemek asıl erkeklere yakışmıyor. diğer bütün şıkları işaretlemek isterdim. lakin ozellikle bayanlara denildiği için argo ve küfür diyorum.
sigarayı zaten yakıştırmam da yürürken sigara içenlere ayrı bir sinir olurum bana çok kaba gelir. sakızı ağzını ayıra ayıra çiğneyenler ve dikkat çekmek için yüksek sesle bilerek kahkaha atanlar falan ne biliyim bana hoş gelmez.