Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya ne olur yardım edin bana özellikle araba kullanmayı iy bilen bayanlar 1 yıl oldu ehliyet alalı tek başıma çıkamıyorum çok heycan panik yapıyorum bi iki kez çıktım ama gelinde bana sorun
çok korkuyorum bişey olcak diye bugün hava çok yağıyodu komşular ısrar etti çocukları okula götür diye ee götüreyim dedim trafiği alt üst ettim ama neyseki kazasız belasız gittim geldim ama kendimce çok utandım sanki herkes bana beceriksiz bi araba bile kullanamıyo dediler gibi geliyo
![]()
evet pratik hiç yapamıyorum eşimin vakti yok 5 ay önce falan özel ders bile aldım hoca süpersin diyo tek eksiğin pratik diyo panik yapma rahat ol başka türlü beceremezsin çoğu öğrencimden iysin diyo ama ben çok istememe rağmen başaramıyorum eşimleyken 2 saatlik yola gidiyorum ama tek 5 dakkalık yola gidemiyorumama sürmezseniz deneyim kazanamazsınız,her bayanın başına gelir hatta erkeklerinde,benim ehliyetim yok,ama işteki abla bunu yazmamı istedi ehliyeti var : )
hep bişey olcak korkusu var bende yanımda bilen biri olsa korkmuyorum fazla ama öyle biride yok çevremde eşiminde vakti yokdeneyim süre süre olacak.
önce öyle utana sıkıla çıkarsınız sağdan sağdan.
kendinizi hazır hissedince, şerit değiştirmeler falan başlar.
siz kurallara dikkat edin, trafik işaretlerine.
bırakın arkadan bassınlar kornaya, selektöre :)
maşallah keşke bende sen gibi olsam3 yıldır ehliyetim var 1 yildir araba kullaniyorum 1 yilda yaşadığım rezillikleri anlatsam burdan bütün yolu olmayan köylere yol olur ama şimdi erkek iş arkadaşlarim bile çok iyi kullandigimi söylüyor..
hep bişey olcak korkusu var bende yanımda bilen biri olsa korkmuyorum fazla ama öyle biride yok çevremde eşiminde vakti yok![]()
bugünkünü asla unutamam ya dönceğim yola iki araba girmiş birbirlrine yol vermeye çalışıyolar bense kaldım ortada arkamda konvoy oluştu kornaya basıyolar ALLAH dedim ben ne yapcam buldum boş biyer girmedim oraya taşa geldi tekerlek durdum orda çıkıcam çıkamıyom adamın biri el işaretiyle gel gel geri geri dedi zorla çıktım geldim eve sağ salim ama ömrümden ömür gittiAraba kullanmak anlatılarak ya da dinleyeek öğrenilen bir eylem değil korkmadan tek başına kullanmalısın. kendine güven sadece yavaş yavaş kullanırsın başlarda sonra sende herkes gibi olursun :)
sağol moral oldun banaeş falan olsa daha sinir eder insanı.
boş ver. kendi kendine çık. trafiğin yoğun olmadığı saatlerde, yerlerde sür ilk başta.
avm.lerde park provası yap. :)
herkes sonradan öğreniyor bu işi, öyle düşün, diğerlerinden bir farkın yok :)
hep bişey olcak korkusu var bende yanımda bilen biri olsa korkmuyorum fazla ama öyle biride yok çevremde eşiminde vakti yok![]()
maşallah keşke bende sen gibi olsam![]()