Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam, benimde ehliyetim var bende bir süre ara verdim ufak da bir kaza yapınca cesaretim kırıldı. ama gözlemlerime dayanarak şunları söyleyebilirim; bayanların bir çoğu trafikte sadece önüne bakıyor, ışıklar da var, yaya da var, öndeki arkadaki araba da var. bunların hepsine bakmalısınız aynı anda. ama bunlara bakmak içinde araba kullanırken artık otomatikleşmeniz gerekir, yani ay fren nerdeydi ay vitesi 2 ye atabildim mi diye düşünürseniz hata yaparsınız. tavsiyem ıssız bir yerde arabanıza iyice alışana kadar alıştırma yapmanız. her araba farklı çünkü.ya ne olur yardım edin bana özellikle araba kullanmayı iy bilen bayanlar 1 yıl oldu ehliyet alalı tek başıma çıkamıyorum çok heycan panik yapıyorum bi iki kez çıktım ama gelinde bana sorun
çok korkuyorum bişey olcak diye bugün hava çok yağıyodu komşular ısrar etti çocukları okula götür diye ee götüreyim dedim trafiği alt üst ettim ama neyseki kazasız belasız gittim geldim ama kendimce çok utandım sanki herkes bana beceriksiz bi araba bile kullanamıyo dediler gibi geliyo
![]()
ya ne olur yardım edin bana özellikle araba kullanmayı iy bilen bayanlar 1 yıl oldu ehliyet alalı tek başıma çıkamıyorum çok heycan panik yapıyorum bi iki kez çıktım ama gelinde bana sorun
çok korkuyorum bişey olcak diye bugün hava çok yağıyodu komşular ısrar etti çocukları okula götür diye ee götüreyim dedim trafiği alt üst ettim ama neyseki kazasız belasız gittim geldim ama kendimce çok utandım sanki herkes bana beceriksiz bi araba bile kullanamıyo dediler gibi geliyo
![]()
Bayanlar diye genellemeyin yahu. Daha sinyal nerde ve ne işe yarar bilmeyen adamlar var trafikte.ya ne olur yardım edin bana özellikle araba kullanmayı iy bilen bayanlar 1 yıl oldu ehliyet alalı tek başıma çıkamıyorum çok heycan panik yapıyorum bi iki kez çıktım ama gelinde bana sorun
![]()
Bence trafigi altust ettiysen beceriksizden daha agir seyler kesinlikle sarf etmislerdir bende ediyorum cunku dogru duzgun bos alanlarda veya ekstra egitim alip trafige oyle cikin trafik egitim alani degil sen araba kullanmayi ogreneceksin diye kimseyi zor duruma sokmaya hakkin yok boyle trafikte egitim yapanlar yuzunden neler olmuyor bukadar bencil olmayin birinin basina bisey gelirse basini yakarlarya ne olur yardım edin bana özellikle araba kullanmayı iy bilen bayanlar 1 yıl oldu ehliyet alalı tek başıma çıkamıyorum çok heycan panik yapıyorum bi iki kez çıktım ama gelinde bana sorun
![]()
Trafik maganda kaynıyorken araba sürmeyi pratiğe dökmek için trafiğe çıkması "gereken" birine bu mesajın yazılması ne kadar doğru? Bilemiyorum.Bence trafigi altust ettiysen beceriksizden daha agir seyler kesinlikle sarf etmislerdir bende ediyorum cunku dogru duzgun bos alanlarda veya ekstra egitim alip trafige oyle cikin trafik egitim alani degil sen araba kullanmayi ogreneceksin diye kimseyi zor duruma sokmaya hakkin yok boyle trafikte egitim yapanlar yuzunden neler olmuyor bukadar bencil olmayin birinin basina bisey gelirse basini yakarlar
Niye duramayasin frenin yerini biliyorsun panik yapma sakin olbakalım hayırlısı artık kazadanda değil okadarda birine çarparım korkusu var bi anda cıkar önüme duramam diye![]()