• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayanların ekonomik özgürlüğü olmalı mı yoksa eşine bağlı bir hayat mı yaşamalı ?

Aynen öyle. .. her sey insanlar icin yarin basimiza ne gelecek hic belli degil... güvenip evlendigimiz cocuk yaptigimiz adam bi baskasina gidebiliyo kalabiliyosun oylece ortalikta... kimine anne babasi bile sahip cikmiyo boyle bi durumda bile. Allah korusun evimizi yuvamizi huzurumuzu ne diyim bu kk neler öğretti bana... allah butun dertlilerin yardimcisi olsun...

Kadın, kimseden yardım almadan, kendine ve çocuklarına bakacak durumda olmalıdır.

Ölümlü dünya...

Koca ölse, ana-baba ölse, hepsi aynı arabada trafik kazası geçirse mesela... Ölmesine de gerek yok, bir hastalık yeter insanı yatağa düşürmeye. O durumda "Ben sana bakarım, sen çalışma." cümlesi ne kadar gereksiz oluyor değil mi?

Allah korusun.

Haklisiniz kizlar eskidenmis bence kadinin oturup cocuk bakmasi muhtac olmasi simdi var mi olmaz mi bende evlensem bu odunla aynisi olacagim kesin ve net karar verdim yani buna

canım gülünç olan ne biliyor musun o beni evde pineklerken bulmadı benim aktif bi iş hayatım vardı sırf o askerdeyken kafası rahat olsun diye işle ilgimi kestim evde oturmaya başladım ama bu onu anlamıyor ne diller döktüm ne kavgalar ettim ama yok herseyi ben yaparım diyor evlenelim bakarız diyor ha bire vaat yani senin anlayacağın
Sen sirf onun icin isle iliskini kesersen o da sana bagli bir hayat gecirmeni ister tabii hakli adam
Bir kadinin her zaman ekonomik ozgurlugu olmali

Sen sirf onun icin isle iliskini kesersen o da sana bagli bir hayat gecirmeni ister tabii hakli adam
Bir kadinin her zaman ekonomik ozgurlugu olmali
haklısın canım ve şuan bu durum yüzünden o askerdeyken halaa maalesef ayrıldık :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

haklısın canım ve şuan bu durum yüzünden o askerdeyken halaa maalesef ayrıldık :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
Sen ona bakma
Sonunuz ne olursa olsun acilen bir is bul ve calis canim yarinin ne getirecegi belli olmaz
Allah korusun evlendin olmadi paran pulun yoksa napacaksin? Sen kendini garantiye al

Sen ona bakma
Sonunuz ne olursa olsun acilen bir is bul ve calis canim yarinin ne getirecegi belli olmaz
Allah korusun evlendin olmadi paran pulun yoksa napacaksin? Sen kendini garantiye al
doğru söylüyorsun canım o da ne kadar kararlı olduğumu gördü ve her ne kadarçalışınca beni ezip geçeceksin desede bana kararımdan vazgeçmeyeceğim ezdirmeyeceğim artık kendimi yaa

kendimden örnek verecek olursam üni mezunuyum çalışmıyorum ama bir mesleğim var çalışmaya başladıktan sonra da eşim ancak çocuk olacağı zaman çalışma derse çalışmam onun dşnda çalışmayı düşünüyorum(evli değilim)

Back
X