BayannLar acilll fikir alışverişine ihtiyacım var !!!!!

_CANSUMM_

Uğur ßöcüğümmm
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2016
43
7.368
58
Slm bayanlar . Bn normalde 20 yaşındayım geçen 20 ocakta 20 yaşıma bastım ama kimlikte 3 sene küçük görünüyorum 5 aylık evliyim 1aylıkta hamilemileyim kimlikte daha 17 ye yeni girdiğim için doğumu da 17 yaşında yapmak zorunda kalıcam. Kemik yaşınıda düşündüm ama oda doğumdan önce halledilmez çünkü mahkeme bayağı sürüyor. Ailemle de görüşmediğim için onlarında yetkisi görünemediği için bayağı sorun yaşarım gibime geliyor hastanede sorun olurmu yada özel hastaneye gitsem sorun yaşarmıyım bilmiyorum bebeğim 1 aylık daha hastaneye gidemedim bu konuda sizin bilginiz varsa lütfen akıl verin bana :cry:o_O:KK64:

Babamın işyeri komşusu doğulu bi amca var Kızlarını 16 yaşındayken evlendirmişler Aile iznimiz var dediği halde çocuk istismarından eşi hapishanede 8 yıl yedi Kız hamile Kara kara düşünüyolar Kaşınmayın arkadaşım

Hastaneye gidip durumu açıklayabilirsiniz belki Zaman Bebek doğduktan sonra kemik yaşınızdan gerçek yalınız ortaya çıkabilir ama siz en iyisi özele gidin devlet biraz uğraştırır gibi geldi nikahın da mı yok senin ....benim kızım kasım da doğdu ocak ayına kayıt istedim yapmadılar sizin 3 yaş pes yani Nasıl öyle yazmışlar anlamdım

17 yaşında anne ve babanın rızasıyla nikah kıyılabiliyor zaten.Kaçarak evlendiysen bilemem tabii.

Özel veya devlet hastanesi farketmez Doğan çocuğun kayıt altına alınması gerek Her türlü problem çıkacak Bu kadar yasa dışı iş yaptım bundan da sıyırayım diyorsan yine yasa dışı bi yola başvuracaksın O da şöyle evde doğuracaksın Çocuğun kimliğini 18 olduğunda çıkaracaksın Yoksa olmaz

Nikahiniz yok muhtemelen, yani evli degilsiniz.eger 17 yasindaysaniz aile izniyle nikah kiyiliyor sanirim, hemen nikahlanin, aksi halde bebegin babasi icin suc teskil eder.

Bir ay erken yada geç doğum tarihi yazdiramiyorken sizi nasıl 3 yıl küçük yazdirmislar merak ettim.ama devlet hastanesinde sorun olacağını düşünüyorum.

Özel veya devlet hastanesi farketmez Doğan çocuğun kayıt altına alınması gerek Her türlü problem çıkacak Bu kadar yasa dışı iş yaptım bundan da sıyırayım diyorsan yine yasa dışı bi yola başvuracaksın O da şöyle evde doğuracaksın Çocuğun kimliğini 18 olduğunda çıkaracaksın Yoksa olmaz
Aman sakın evde doğur demeyin.Belki normal doğum yapamayacağı rahatsızlığı vardır,hayati tehlikeye girer.

Madem ki ortada sıkıntılı bir durum var.
Niye nikahsız yaşıyorsun, bir de bebe yapıyorsun?
Okumak,çalışmak gibi eylemler daha güzel aslında,denesen pişman olmazdın bence!!!!

Slm bayanlar . Bn normalde 20 yaşındayım geçen 20 ocakta 20 yaşıma bastım ama kimlikte 3 sene küçük görünüyorum 5 aylık evliyim 1aylıkta hamilemileyim kimlikte daha 17 ye yeni girdiğim için doğumu da 17 yaşında yapmak zorunda kalıcam. Kemik yaşınıda düşündüm ama oda doğumdan önce halledilmez çünkü mahkeme bayağı sürüyor. Ailemle de görüşmediğim için onlarında yetkisi görünemediği için bayağı sorun yaşarım gibime geliyor hastanede sorun olurmu yada özel hastaneye gitsem sorun yaşarmıyım bilmiyorum bebeğim 1 aylık daha hastaneye gidemedim bu konuda sizin bilginiz varsa lütfen akıl verin bana :cry:o_O:KK64:
Sizin nikahiniz yokmu

Acaba kaçarak mı evlendiniz?Daha doğrusu nikahınız yok evlenme sayılmaz,kaçarak mı beraber oldunuz,birlikte yaşamaya başladınız?

Muhtemelen dini nikah yeter diye kandırılmış konu sahibi.
Birde üstüne bebek.
Daha ilişkinizin sorumluluğunu alamamışsınız ki nikah yok ortada.

Back
X