BayannLar acilll fikir alışverişine ihtiyacım var !!!!!

tatlım nikahın yok ise ailenle görüş ve doğumdan önce nikah kıymaya bak derim zaten çocuk doğduğunda sen evli olmadığın için aynı zamanda reşit gözükmediğin için direk olarak babanın üzerine kaydı yapılacaktır buda senin için çok büyük problem yaratır çünkü daha sonrasında bebeğini üstüne almak için yıllarca mahkemelerde uğraşıcaksın buda senin için büyük sıkıntı olucaktır benim bir tanıdığım bu durumda ve çok zorluk çekti yıllarca uğraştı

Eşinize dava açılır, mahkemede kemik yasi tespit edilir dava düşer.
Hangi hastaneye gitmiş olduğunuzun önemi yok, gebelik kayıt altına alınır. Avukata danışın.
Anlamadigim resmi nikahınız yok mu?
Bundan 20 sene öncesinden bahsediyoruz 60 lı yıllar değil 3 yaş geç yazdırmak diye bişey pek mümkün değil Bence kızımız 17 yaşında Bizi yiyor

Özel veya devlet hastanesi farketmez Doğan çocuğun kayıt altına alınması gerek Her türlü problem çıkacak Bu kadar yasa dışı iş yaptım bundan da sıyırayım diyorsan yine yasa dışı bi yola başvuracaksın O da şöyle evde doğuracaksın Çocuğun kimliğini 18 olduğunda çıkaracaksın Yoksa olmaz

Evde doğurmaktan çok tehlikeli. Bence doktora git. Tıbbi yardım al. En kötü polis gelip sorgular o zaman ona göre polisle konuşursun belki savcı ile. Çok dert etme diğer türlü bebegin ve senin için çok tehlikeli canım. Mahkeme açılsa zaten uzun sürer kocani hapse atmazlar o sırada çocuk doğmuş olur kemik yaşı halledilir.

3 yil gec yazdirilma bana da inandirici gelmedi.

Bana biraz hikaue gibi geldi siz ailenizle de gorusmuyorsaniz kucuk yasta kacmis olmayasiniz yoksa 16 yasinda resmi nikah aileniz bile isyese olmaz evlilik dışı yasayip cocuk yapmak resit olmadan dogurmakta baya belali bir is ozelde cok parayla cozukur sizin is bemce para biriktirin derim

Back
X