Bayat yemek???

Malzeme alınır 4 günlük yemek için ,bizdede 4 günlük yemek yapılmaz ve yenmez demek ki şu an da kk üyeleri ileride geline 4 günlük yemeğe vermekte sakınca ve çekince görmeyecek
Çalışan kadınlara "pazardan bolca yemeğini yap, haftaiçi yemekle uğraşma" deniyordu sanki forumda. O zaman yemekler 3-4 günlük olmuyor sanırım : )

Evet iste kv ile ilişkimizin Özeti bu !!!! Saf eşim de bu kozları bana karşı hep kullandı , gelmediniz yılbaşında bak ben böyle bi anayım ayırıyorum size beni mağdur ettiniz modunda, yani dediğim gibi kv dört günlük pilavın yenmeyeceğini çok iyi bilir, hindi etini de gözümüze sokmak için gönderdi , pilav üstü didikllenmişn 4 günlük hindi eti, yani zoruma giden bayat yemek değil , fitne si, burda kimse onu ve beni tanımıyor , o yüzden herkes kv ye baya bi merhamet beslemiş
Sonuç itibariyle sen de gitmemişsin.
Kimse de oturup böyle bir komplo teorisi hazırlamaz herhalde.Dur ben hindiden pilavdan ayırayım bir kenara,günler sonra beni oğlum gelir ona veririm.Gelin de anlar onu ne diye gönderdiğimi filan filan filan.Kalmış fazla, göndermiş.Bir insanın kurban etinden kendi evladına vermemesinin mutlaka bir sebebi olmalı.Kurban eti göndermeyen hindi de göndermez.Ya da oğluna çok düşünen anne imajı veren,kurban eti de yollar.Bayramda hasta olabilirsin.Sonrasında gitmen gerekiyordu.

konu dört günlük yemek degil, konu gelin hanimin alinganligi. Peessss vallahi aklimin ucundan gecmezdi benim. Acaba safmiyim neyim ???:KK57: Bir büyügün seni düsünüyor ne olursa olsun, tesekkür etmeyi boynumun borcu bilirim yahu. Cokmu zor ???
Yani hem davette bulunma, hemde laf et, konu bu.
Insanin ici temiz ise zaten art niyet aramaz, alir onu sokakdaki köpeklere verir.
Insanin kalbi fessatsa degil, 4 günlük yemek ne yapsan yaranamazsin.
Olabilir, belki düsünememistir kaynana. Vallahi ben olsam bir kere davet edilen yere güle oynaya giderim bu bir, ama hasta olmusum gidememisim ve kayinvalidemde bana yemek yollarsa ona telefonumu acar binlerce tesekkür ederim. Parayla degil iyi insan olmak bu dünyada, sadece biraz gayret, biraz saygi.
Sevgi verirsen Sevgi alirsin, saygi verirsen saygi alirsin. Eger kaynana bunu art niyet icin bile yapmissa, ck iyi yapmis benceki inanmiyorum öyle olsun. Hic bir anne cocuklarina kötü yemek yedirmek istemez.

Back
X